123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Yatak Ortusu 2

Profile Picture
By Author: Courtney Fauset
Total Articles: 3
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Ev tekstil urunleri imal eden ve pazarlayan sirketler sektor icerisinde bir rekabet halinde bulunmaktadirlar. uretmis olduklari uyku seti, pike takimi, nevresim, battaniye, yorgan, yastik, vitrin takimi, masa ortusu, banyo paspasi, havlu, bornoz takimi ve yatak ortusu gibi mamulleri hem kendi fabrika satis magazalarinda, hem alis veris magazalarinda hem de diger dukkanlar ile carsi ve pazarlarda tuketicilerin begenisine sunmaktadirlar. unlu markalar bu pazarda en buyuk dilimi kapanlardir. Ancak diger kucuk ureticiler de her turlu ekonomik sinifa gore uretim yaparak her butceye uygun ev tekstil urunlerini piyasaya sokmaktadirlar. Tuketiciler ise yas ve sosyal toplum icerisindeki yerlerine gore sekillenen alis veris aliskanliklari nedeni ile birbirinden degisik alis veris mekanlarini tercih etmektedirler. ornegin buyuk sehirde yasayanlar gerek alis veris merkezlerine gerekse sanal magazalara fazlaca ragbet etmektedirler. ozellikle hafta sonlari yogun is temposunun vermis oldugu yorgunlugu atmak ve nefes almak icin merkezi yerlerdeki buyuk alis veris merkezlerine giderek ...
... burada hem alis veris yapip hem de cesitli aktivitelere katilarak hafta sonlarini degerlendirmektedirler. Ayrica yazlari cok sicak, kislari ise cok soguk olan hava kosullarindan fazla etkilenmemek icin bu tur mekanlari tercih etmektedirler. Kucuk kasaba ve koylerde yasayanlar ise haftada ya da ayda bir kez gittikleri kent merkezlerinde ihtiyac duyduklari her seyi temin etmeye calismakta, ancak buna firsat bulamadiklari zaman bulunduklari yerdeki kucuk esnaf dukkanlarindan ya da pazardan alis veris yapmak zorunda kalmaktadirlar. Sanal magazacilik tum bu yasam tarzlari farkli ama sorunlari ortak olan tuketicilerin ihtiyaclarini karsilamak uzere gelistirilmis bir sistem olup ozellikle son on yildir artan bir ivme kazanmislardir.


Online alis veris sitelerinin basta gelen adreslerinden biri olan evekspres.com da tum tuketicilerin ihtiyac duydugu her seyi temin etmek uzere acilmis olan bir web sitesidir. Ev tekstil urunlerinden, mutfak arac ve gereclerine, elektrikli kucuk ev aletlerinden dekorasyon malzemelerine kadar her urunu bunyesinde bulunduran evekspres.com web sitesinden uyku seti, nevresim takimi, catal-bicak-kasik seti, yemek takimi, kahvalti takimi, fincan ve bardak seti, tencere, tava, tepsi, duvar saat, tablo, sabunluk, banyo paspasi, tras makinesi, epilasyon aleti, mikrodalga firin, mutfak robotu, elektrikli ve sarjli supurge, rondo, meyve sikacagi, sac kurutma makinesi, sac duzlestiricisi, battaniye, yorgan, yastik, yatak ortusu gibi ihtiyac duydugunuz her seyi temin edebilirsiniz. Onlarca markanin uretmis oldugu farkli renk, desen ve modellerdeki urunler surekli olarak degismekte olan moda akimini takip ederek yenilenmektedir. Bu sayede satin almak istediginiz urunlerle son trendleri de takip ederek arkadaslarinizin, ailenizin, akrabalarinizin ve diger yakinlarinizin begenisini de kazanabilirsiniz. Zaten evekspres.com adresinize uye olduktan sonra surekli ve duzenli olarak mail adresinize e-bultenlerimiz de yollanmaktadir. Bu sayede yil boyunca devam eden indirim ve kampanyalarimizdan haberdar olup yeni gelen urunleri takip edebilir, tum avantajlarimizdan faydalanabilirsiniz. Evekspres.com web sitesinden alis veris yapmak ta son derece kolay. Web adresine giris yaptiktan sonra dilediginiz kategoriye tiklayarak tum urunleri goruntuleyebilirsiniz. Ardindan begendiginiz urunleri karsilastirma butonuna tiklayarak birbirleri ile kiyaslama firsati yakalayabilirsiniz. Site uzerinde satisa sunulan her mamulun icerik detaylari, kullanim bilgileri, iade kosullari ve gorselleri ayrintili sekilde verilmistir. Siz hangi esyayi satin alacaginiza karar verdikten sonra bunu ya da bunlari sepete ekleyerek satin alma islemine gecmeniz yeterli. Sistemin istemis oldugu kisisel bilgileri ve iletisim adresini dogru ve eksiksiz bir sekilde yazdiktan sonra odeme seceneklerinden sizin icin en uygun ve rahat olanini tercih edebilirsiniz. Ä°sterseniz banka hesap numaranizdan odeme yapabileceginiz gibi dilerseniz de kapida nakit odemeyi tercih edebilirsiniz. sayet kredi kartiniz ile odeme yapmak istiyorsaniz o halde kredi kartinizin on yuzundeki kart numarasini dogru bir sekilde girmeniz gerekmektedir.


Evekspres.com ile anlasmali olan bankalarin kredi kartlarina yapilan on iki aya varan taksit secenekleri sizin icin buyuk bir avantaj saglamaktadir. Bu sayede ihtiyaciniz olan bir urune bir defada yuksek bir meblag odeyerek butcenizi sikintiya sokmaniza gerek kalmaz. Kucuk taksitler halinde aylik odemeler sizin icin de daha kolay olacaktir. Ayrica sahip olmayi istediginiz bir sey icin aylarca para biriktirip beklemenize de gerek olmaz. Evekspres.com adresi uzerinden satin almis oldugunuz urunler anlasmali kargo sirketi tarafindan adresinize en fazla bes is gunu icerisinde ulastirilmaktadir. Hatta bazi urunlerimizde ayni gun eve teslim avantaji da mevcuttur. Bu tur urunlerin uzerinde zaten ‘ayni gun teslim' ibaresi de bulunmaktadir. Teslim aldiginiz urununuzde sayet herhangi bir hata, kusur veya deformasyon varsa musteri iliskilerimiz ile iletisime gecerek durum hakkinda bilgi verebilir ve urun degisimi isteyebilirsiniz. ornegin satin almis oldugunuz yatak ortusu kenarinda dikis hatalari varsa bu uretici firma hatasidir ve siz urunu geri gonderdikten sonra en fazla on bes gun icerisinde ayni urunun yenisini size gondermekle yukumludur. Fakat uretici firmanin stoklarinda bu urunden baska bir tane daha kalmamissa ve yeniden uretilmeyecekse o zaman farkli bir urun satin almayi secebilir veya paranizi iade isteyebilirsiniz. Paraniz ise en fazla bes is gunu icerisinde size iade edilecektir. Evekspres.com adresinden yapacak oldugunuz alis verisler guvencemiz altindadir ve tuketici haklariniz daima koruma altindadir. Bu yuzden guvenle alis veris yapabilirsiniz. Evekspres.com ailesi olarak tek hedefimiz de zaten her kosulda musteri memnuniyetini saglayabilen bir hizmet vermektir. Bu yuzden her gecen gun alis veris platformumuza yeni markalarin yeni urun yelpazelerini katarak seceneklerimizi arttirmakta, her butceye hitap eden fiyat cesitliligini saglamakta, tuketicilerin kaliteli hizmet ve urun temin etmesini saglamaktayiz. Ayni zamanda outlet urunlerimiz icerisinde yer alan bilgisayar, cep telefonu, oto aksesuarlari, kozmetik, aydinlatma, giyim, pet shop malzemeleri, temizlik urunleri gibi urunlerde de avantajli fiyatlardan da yararlanabilir ve ihtiyaciniz olan her seye bu sayede rahatlikla kavusabilirsiniz.

Total Views: 160Word Count: 847See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Finding The Best Hp Distributor In India: A Comprehensive Guide
Author: Tina Tiwari

2. Terra Drone, Unifly, Aloft: Utm For Global Aam Mar
Author: Ben Gross

3. The Path To Overcome Ocd With Therapy
Author: tanuchoksi

4. Develop Your Business With Next-gen Crypto Exchange Development
Author: .

5. Nuvo Upgrades Software With Equifax Data
Author: Ben Gross

6. Mastering The 14-day Ssb Coaching Program: Your Path To Success
Author: alpharegiments

7. Happiest Minds Technologies To Acquire Digital Engineering & Transformation Company - Puresoftware Technologies
Author: jamescolin

8. How To Overcome Your Fear Of Flying With Jetsaver
Author: Jetsaver

9. Kdpof And Hinge Technology Collaborate
Author: KDPOF

10. The Spiritual Heartbeat Of The Quran
Author: sofia

11. Strategic Surge | Carbon Fiber Car Market Opportunities 2032-2032
Author: Dataintelo

12. Bank Account Verification In India: Overview & Importance
Author: Jatin

13. Hip Pain: Causes, Symptoms & Treatment
Author: Tejaswini

14. Membangun Dunia Miniatur Impian Anda: Panduan Memilih Toko Miniatur Terbaik
Author: mini

15. Find The Perfect Home Renovation Company Near Me To Enhance Your Living Space
Author: All Property Services

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: