123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Uyku Seti 9

Profile Picture
By Author: Keena Catmull
Total Articles: 17
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Giyimin yani sira nevresim takimlari, battaniyeler, yorganlar, pike takimlari, havlu ve bornoz setleri, paspaslar, banyo setleri, perdeler, kilimler, vitrin takimlari, masa ortusu, uyku seti gibi ev tekstil urunleri de bu pazarda kendine buyuk bir pay kapmayi basarmistir. cunku gunumuz insani daha hizli bir tuketici toplum haline gelmistir. Hizli tuketilen her seyin de daha hizli bir sekilde yerine konmasi gerektigi asikardir. Eski nesil evindeki eskiyen, yipranmis esyalarini ya da giysilerini atmaya kiyamaz ve onarip yeniden kullanirken, yeni jenerasyon henuz cok az kullanmis olsalar da saglam ve kaliteli esyalarini, sadece modasi gectigi icin bile yenileri ile degistirebilmektedirler. Ama bu olaya kotumser bakmamak gerekir. Olumlu tarafi ise sudur: Insanlar tukettikler seylerin yenisini alirken, ya da sirf degisiklik olsun diye alis veris yaparlarken bir yandan da kendilerini tedavi etmektedirler. ozellikle kadinlar icin bu yadsinamaz bir gercektir. cunku alis veris yapan kisi adeta bir sinema filmine gitmis gibi sadece o aktiviteye odaklanir ve aklindaki tum sorunlarindan, ...
... endiselerinden, korkularindan, hayal kirikliklarindan veya onu mutsuz eden her ne varsa hepsinden o anlik ta olsa uzaklasma imkani yakalar. Bu sebeple de keyfi yerine gelir. Kisacasi bu durumu bir meditasyon cesidi gibi de yorumlayabiliriz. ozellikle Istanbul, Bursa, Ankara, Izmir, Antalya gibi buyuk sehirlerde yasayip cok tempolu bir hayata aliskin olun insanlar icin ruh sagligini dengede tutabilmek oldukca problemli ve zor bir istir. Bu yuzden olsa gerek, alis verisin rahatlatici etkisini azimsamamak gerekir. Az once de dile getirmis oldugumuz kalabalik sehirlerde yasayan insanlarin en cok tercih ettikleri magazalar, alis veris merkezleri icerisinde yer alanlardir. cunku bu alis veris merkezlerinde her urunle ilgili ayri ayri bircok magaza bulmak mumkundur. ustelik unlu markalar da bu tur mekanlarda daha fazla yer sahibidirler.


Bir baska sebep ise alis veris merkezlerinin icerisinde yer alan diger fast-food, restoran, sinema gibi bolumlerin de olusudur. Bu sayede disariya cikan bir kisi hem alis veris yapip, hem yemek yiyebilir, hem de bir filme gidip keyifli vakit gecirebilir. Ayrica ozellikle sonbahar ve kis aylarinda hava soguk oldugu icin kapali mekanlar daha cazip hale gelmektedir. Tum bunlarin yani sira artik insanlar aradiklari bir sey icin birbirinden cok uzak mesafede bulunan dukkanlara gitmeyi istememektedirler. ornegin yatak odasi icin uyku seti satin almak isteyen bir bayan, hem sisli'deki magazaya hem de Eminonu'ndeki magazaya giderek uzun bir sureci yolda ve trafikte gecirmeyi istemez. Iste insanlarin bu isteklerinden yola cikarak birbirinden farkli markalari ve bu markalarin urunlerini ayni platformda bulusturan sanal magazacilik; hem bireylerin bulunduklari ortamdan ayrilmadan alis veris yapmasina olanak saglamakta, hem de birbirinden cazip fiyat avantajlari ile butceleri korumaktadir. Sektor icerisinde sanal magazaciligin onde gelen liderlerinden biri olan evekspres.com; evinizde bulunmasi gereken her seyi iceriginde barindirmaktadir. unlu markalarin tencere ve tava setlerinden tutun, birbirinden guzel renk ve desenlerde uretilen nevresim takimlarina kadar her seye evekspres.com adresinden ulasabilirsiniz. Kullanimi son derece basit olan evekspres.com online alis veris sitesi icerisinde tum urunler kategoriler halinde musterilere sunulmustur.

Total Views: 335Word Count: 464See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Radiant Strands: Elevating Hair Care And Laser Solutions At Helios Advanced Skin, Hair, And Laser Clinic
Author: HubraSEO

2. Dallas It Company: Your Gateway To Exceptional Digital Solutions
Author: bonsai

3. From Fan To Fortune: Can You Make Money Betting On Cricket?
Author: The Bigg Daddy

4. Secure Your Devices: A Step-by-step Guide To Installing Bitdefender Antivirus Software For Mac And Pc
Author: IHAsoft.co

5. Navigating Expertise: Unveiling The Diabetes Doctor Specialists At World Diabetes Centre
Author: jahnvisharma

6. Best Mobile App Development Services Company In Usa
Author: Jyothsnarajan Dasi

7. Elevate Your Fantasy Cricket Experience With Silver Exchange Id
Author: silverexchange

8. From Conflict To Resolution: arbitration Lawyers - Dubai's Dispute Deactilators
Author: Al Adl Legal

9. Progressive Projections: Organs-on-chips Market On A Steady Climb
Author: Snehal S

10. What Are The Side Effects Of Foot Reflexology?
Author: Keerthi

11. Innovative Solutions & Ibm: Ibm Software On Aws Marketplace
Author: Ben Gross

12. Dyna.ai Global Launch: Dyna Athena & Avatar For Finance
Author: Ben Gross

13. Road Trip Essentials: Packing Tips For Your Rental Car Adventure
Author: Black car service Dallas

14. Tips For Optimizing Your Salesforce Commerce Cloud For Mobile Users
Author: Manras

15. Navigating The Challenge Of A Missed Flight With Allegiant Air
Author: LOOKFLYFARES

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: