123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Kahvalti Takimlari 2

Profile Picture
By Author: Lavinia Demark
Total Articles: 3
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Mutfaklarinda ve yemek masalarinda kullanmak üzere günlük kahvalti takimlari secmek isteyen hanimlar bu sezon oldukca zorlanabilirler. cünkü ünlü markalar, bahar ve yaz sezonuna uygun yepyeni tasarimlarla yeni ürünlerini tüketicilerin begenisine sunmaya basladi bile. Kis aylarinin bogucu, basik ve ic karartici havasindan yavas yavas siyrilip günesin tadini cikarmaya basladigimiz su günlerde evlere de bir canlilik gelmeye basladi. Yapilan bahar temizlikleri, yatak odalarinda yeni kullanilmaya baslanan pastel renklerdeki hareketli nevresim takimlari ve yemek masalarindaki istah acici renkli arac ve gerecler buna en güzel ornekler. Bu harekete katilmak isteyen bayanlar da hem sezon sonu indirimlerden yararlanmak hem de bulunduklari mekanlarda birkac degisiklik yapmak icin ise yatak odalarindan ve mutfaktan basliyorlar. Evdeki büyük mobilyalarin yenileri ile degisimleri biraz pahaliya patlayabilecegi icin daha makul fiyatlarda bir yenilik herkesi mutlu etmeye yeter de artar bile. Buna en uygun esyalar da tabi ki hepiniz bildigi gibi ev tekstil ürünleri, mutfak arac ve gerecleri ...
... ile dekorasyon malzemeleri. Evekspres.com bu konuda evinizin her ihtiyacini karsilayabilecek kapsamda bir ürün konseptine sahip.Havlu ve bornoz takimlarindan banyo paspaslarina, yatak ortüsünden nevresim takimlarina, pikelerden uyku setlerine, yemek tencerelerinden düdüklü tencerelere, cay ve kahve fincanlarindan catal-bicak-kasik takimlarina, yemek takimlarindan kahvalti takimlari ve pasta tabaklarina, mikrodalga firindan mutfak robotuna, epilasyon aletinden tras makinesine, sabunluklardan duvar saatlerine kadar birbirinden degisik ürünleri bünyesinde toplayan sanal magazamiz, her tür begeniye ve zevke hitap edebilecek bir ürün yelpazesine sahiptir. Remetta markasindan Schafer markasina kadar bir cok ünlü üretici firmanin rengarenk, desen desen takimlari ile sofralarinizi bir solene cevirebilirsiniz. 140 liradan baslayan fiyatlariyla bütcenizi zorlamadan satin alabileceginiz kahvalti takimlarimiz; parca sayisina, markasina ve porselen, seramik gibi hammaddesine gore fiyatlandirilmaktadir.


ozellikle havalarin isinmasiyla birlikte icinizdeki enerjiyi disari cikartacak pastel tonlardaki, cicekli ya da geometrik desenli takimlar sizin ve misafirlerinizin begenisini mutlaka kazanacak. Misafirler geldiginde kurdugunuz kahvalti sofralarinizda kullanabileceginiz takimlar da sade ve sik gorünümleriyle kesinlikle goz doldurucu. Ancak tüketicilerin gorsellikten ote dikkat etmeleri gereken bir husus daha var. O da su ki; ozellikle mutfakta günlük kullanimlar icin satin alacaginiz mutfak arac ve gereclerinin hangi malzemeden üretildigi sagliginiz acisindan onemlidir. Plastik ya da mika gibi islenmis petrolden imal edilen esyalar kanserojen madde ihtiva ettikleri icin zararli olabilir. Bu yüzden daha cok cam ve porselen kap kacak kullanilmasi tavsiye edilmektedir. ozellikle porselenler tamamen dogal bir hammaddedirler ve 1400-1500 derece gibi yüksek isida pisirilerek üretilirler. Bu yüzden de son derece saglikli olduklari soylenebilir. Ayrica renkleri boya maddelerinden degil kendi dokulari ve yapilarindan kaynaklanmaktadir. Bu sebeplerle de evinizde gonül rahatligiyla kullanabilirsiniz. Porselenin kullanim alani da cok genis oldugu icin bugün hemen hemen bütün mutfak arac ve gereclerinin yapiminda bu malzeme kullanilabilmektedir. Tabak, kase, fincan, servis kasigi, dograma tahtasi, caydanlik ve yemek tenceresi bunlara birkac ornektir. Evekspres.com adresine girip üyelik islemlerinizi tamamladiktan sonra mutfak kategorisinden kahvalti takimlari bolümünü secerek tüm markalarin ürün yelpazelerine goz gezdirebilirsiniz. Karar veremediginiz ve ozelliklerini aklinizda tutamadiginiz takimlar icin ürün karsilastirma ozelliginden faydalanmaniz da mümkün. Bu sayede hem takimlarin tüm ozelliklerini, kullanim talimatlarini ve degisim ile iade islemlerini detaylariyla okuyabileceginiz gibi hem de fotograflari yakindan inceleyebilirsiniz.


Satin almak istediginiz kahvalti takimlari ya da yemek takimina karar verdikten sonra, sepete ekle ya da satin al butonuna tiklayabilirsiniz. Bu islemin ardindan kisisel bilgilerinizi, iletisim adresinizi dogru ve eksiksiz olarak girmeniz gerekmektedir. Bunu da hallettiginizde sira artik odeme seceneklerine gelir. Evekspres.com üzerinden yapacaginiz alis verislerinizde kredi karti ile odeme, banka hesap numarasi ile odeme ya da kapida nakit odeme seceneklerinden herhangi birini tercih edebilirsiniz. sayet kapida nakit odeme yapmak istiyorsaniz Anlasmali kargomuz ürününüzü size teslim ettigi anda yetkili kisiye parayi odeyerek makbuzunuzu alabilirsiniz. Ancak kredi karti ile odeme yapmak istiyorsaniz tek cekim ya da taksit seceneklerinden birini tercih etmeniz gerekir. Pesin fiyatina on iki aya kadar yapilan faizsiz vade farksiz taksit imkani ile bütcenizi asmadan dilediginiz kadar alis veris yapma olanagi yakalamis olursunuz. Evekspres.com adresinde yilin üc yüz altmis bes günü indirimli ürünlerimiz bulunmaktadir. Bunun yani sira sevgililer günü, dünya kadinlar günü, anneler günü, babalar günü, yeni yil gibi ozel gün ve haftalarda da yapilan kampanyalar ile tüm tüketicilerin bütcelerine uygun alis veris yapmalari hedeflerimiz arasindadir. Bu sayede hem kendinizi hem de sevdiklerinizi simartabilir, en güzel hediyeleri onlar icin satin alabilirsiniz. Üstelik evekspres.com adresinden alis veris yaparken keyfinizi bozmaniza hic gerek yok. cünkü oturdugunuz koltuktan hic ayrilmadan internete girerek tüm siparislerinizi verebilirsiniz. Adresinize kadar teslimat oldugu icin de posetlerle bogusmak zorunda kalmazsiniz. ozellikle Istanbul,Ankara, Izmir gibi büyük ve kalabalik sehirlerde yasayanlarin en büyük sorunlarindan biri de zaten budur. Merkezi yerlerdeki alis veris merkezlerine ulasmak icin trafikte gecirilen oldukca uzun bir zaman diliminden sonra zaten yorgun bir sekilde alis verisini tamamlayanlar, eve donerken sayet toplu tasima kullaniyorlarsa bu keyifli aktiviteyi tam bir problem haline donüstürmüs olurlar. Kendi araclariyla gidip gelmeyi tercih edenler de yine trafik sikintisi yüzünden zor anlar yasayarak alis verise ciktiklari icin pisman olmaktadirlar. Oysa evekspres.com ile alis verisleriniz artik daha keyifli, daha hizli ve daha pratik.

Total Views: 126Word Count: 787See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Radiant Strands: Elevating Hair Care And Laser Solutions At Helios Advanced Skin, Hair, And Laser Clinic
Author: HubraSEO

2. Dallas It Company: Your Gateway To Exceptional Digital Solutions
Author: bonsai

3. From Fan To Fortune: Can You Make Money Betting On Cricket?
Author: The Bigg Daddy

4. Secure Your Devices: A Step-by-step Guide To Installing Bitdefender Antivirus Software For Mac And Pc
Author: IHAsoft.co

5. Navigating Expertise: Unveiling The Diabetes Doctor Specialists At World Diabetes Centre
Author: jahnvisharma

6. Best Mobile App Development Services Company In Usa
Author: Jyothsnarajan Dasi

7. Elevate Your Fantasy Cricket Experience With Silver Exchange Id
Author: silverexchange

8. From Conflict To Resolution: arbitration Lawyers - Dubai's Dispute Deactilators
Author: Al Adl Legal

9. Progressive Projections: Organs-on-chips Market On A Steady Climb
Author: Snehal S

10. What Are The Side Effects Of Foot Reflexology?
Author: Keerthi

11. Innovative Solutions & Ibm: Ibm Software On Aws Marketplace
Author: Ben Gross

12. Dyna.ai Global Launch: Dyna Athena & Avatar For Finance
Author: Ben Gross

13. Road Trip Essentials: Packing Tips For Your Rental Car Adventure
Author: Black car service Dallas

14. Tips For Optimizing Your Salesforce Commerce Cloud For Mobile Users
Author: Manras

15. Navigating The Challenge Of A Missed Flight With Allegiant Air
Author: LOOKFLYFARES

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: