123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Yatak Örtüsü 2

Profile Picture
By Author: Keena Catmull
Total Articles: 17
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Tekstil sektoru hizla gelismekte olan bir sektordur. Bin dokuz yuz doksanli yillardan oncesine bakacak oldugumuzda Turkiye'de cok az sayida hazir giyim ve ev tekstil urunleri markasi oldugunu fark ederiz. Bunun nedenleri arasinda sunlar siralanabilir: Kurtulus Savasi'ndan yeni cikan bir ulke oldugumuz icin ekonomik bakimdan oldukca gucsuz sayilabilirdik. Dogal kaynaklari cikarip islemek icin ne devletin gucu vardi, ne de ozel girisimcilerin. Sonrasinda patlak veren Ikinci Dunya Savasi, biz katilmasak bile etkilerini buyuk olcude gosterdi. Dunya uzerinde yasanan aclik, yoksulluk bizlere de buyuk olcude yansidi. Ulkemizde fabrikalarin yaygin olmamasi nedeni ile bireysel uretim on plandaydi. Bu da uretim icin harcanan zamani arttiriyor ve is gucu gereksinimini cogaltiyordu. Ayrica nakliye, magazacilik gibi yan ihtiyaclar da henuz yeterli gelisimi gosterememisti. Oysa gunumuze donup baktigimizda gecen son elli yil sanayilesme alaninda buyuk yeniliklerin hizla birbirini takip ettigi yillardir. Tabi ki bu gelismelere ek olarak bilim ve teknolojinin ilerlemesi de eklenmelidir. Dolayisiyla her gecen gun kurulan fabrikalar artmis, hammadde ...
... uretiminin miktari yukariya tasinmis, hizli fabrikasyon uretim cogalmistir. Bu sebeplerden oturu de sektor hizla buyumustur. Bu alana yatirim yapmak isteyen mutesebbisler icin devlet surekli olarak tesvik paketleri hazirlamaktadir. Bu paketler yatirimciyi tekstil sektorune cekmeyi basarmistir. Tekstil urunleri icerisinde en cok ragbet goren giyim sektoru olsa da ev tekstili piyasasi daha kazancli bir alan olarak gorulebilir. cunku giyimde cok fazla muadil marka mevcuttur. Alternatifler cogaldikca da fiyatlar mecburen asagi cekilmektedir. Ancak bu sekilde diger marka ve firmalarla rekabet edilebilir. Ev tekstil urunleri ise kisisel ihtiyaclardan cok ev ihtiyaclari arasina girdiginden oturu ertelenebilme ozelligine sahiptir. ornegin yatak odanizdaki yatak ortusu eskimis ya da modasi gecmis olabilir.

Ancak yatak ortusu mahrem bir alanda yer aldigi icin sizden baskasinin gormeyecek olmasinin verdigi rahatlikla yenisini satin almayi erteleyebilirsiniz. Fakat daha pahali urunler olduklari icin daha kazancli olduklari da soylenebilir. Bu tarz esyalari uygun fiyata alabileceginiz bazi yerler tabi ki mevcuttur. Bunlardan biri fabrikadan halka direk satis magazalaridir. Sezon sonu urunler cok indirimli fiyatlarla tuketicilerin begenisine sunulmustur. Ikinci ve en cok tercih edilen indirimli satis mecrasi ise sanal magazalardir. Bunun en guzel orneklerinden biri olan evekspres.com adresinde de birbirinden degisik ve unlu markalarin cok farkli urunleri indirimli fiyatlarla her zevkten tuketiciye hitap etmektedir. ustelik uygun fiyatlari sayesinde butcenizi de sarsmaz.


Evekspres.com web sitesinden alis veris yapmak icin siteye uye olmaniz ve begendiginiz urunleri sepete eklemeniz yeterlidir. Sonrasinda odeme kosullarindan size uygun olan secenegi isaretleyerek siparislerinizin adresinize teslim etmekten baska yapacak bir seyiniz kalmaz. Bu durum gunluk rutin kosusturma arasinda alis veris icin ayirmaniz gereken zamandan da tasarruf etmenizi saglayacaktir. cunku ozellikle buyuk sehirlerde yasayanlar trafik yuzunden en az birkac saatlerini yolda gecirmek zorunda kalmaktadirlar. Bir de toplu tasima araclari kullaniliyorsa, bunun uzerine yogun insan kalabaliginin agir etkisi de eklenmektedir. Tum bunlar insanlari yoran ve strese sokan durumlardir. Oysa alis veris denen olgu bireylerin rahatlamasini, stres atmasini saglamali ve mutluluk vermelidir. Zaten uretici firmalarin en buyuk hedefleri de budur. Bu yuzden urunlerini ya toplu alis veris merkezlerinde satmayi ya da sanal marketlerde satmayi daha uygun bulmaktadirlar. Bu sektorun yenilikci pazarlama teknikleri arasindaki en yeni ve gozde yaklasim da bu sayilabilir. Sanal marketlerden ihtiyaclarini satin alan tuketicilerin haklari da yeni duzenlenen kanunlarla korunmaktadir. Kusurlu urunlerin degisimi veya iadesi yapilabilmekte, bu da gormeden alis veris yapma korkusu tasiyanlar icin iyi bir cozum olusturmaktadir. Tum bunlarin disinda kredi karti ile ya da nakit olarak odeme seceneklerinin olmasi ve kredi kartina taksit secenekleri de tuketicilerin rahat odeme yapmalarini saglamaktadir.

Total Views: 363Word Count: 554See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Finding The Best Hp Distributor In India: A Comprehensive Guide
Author: Tina Tiwari

2. Terra Drone, Unifly, Aloft: Utm For Global Aam Mar
Author: Ben Gross

3. The Path To Overcome Ocd With Therapy
Author: tanuchoksi

4. Develop Your Business With Next-gen Crypto Exchange Development
Author: .

5. Nuvo Upgrades Software With Equifax Data
Author: Ben Gross

6. Mastering The 14-day Ssb Coaching Program: Your Path To Success
Author: alpharegiments

7. Happiest Minds Technologies To Acquire Digital Engineering & Transformation Company - Puresoftware Technologies
Author: jamescolin

8. How To Overcome Your Fear Of Flying With Jetsaver
Author: Jetsaver

9. Kdpof And Hinge Technology Collaborate
Author: KDPOF

10. The Spiritual Heartbeat Of The Quran
Author: sofia

11. Strategic Surge | Carbon Fiber Car Market Opportunities 2032-2032
Author: Dataintelo

12. Bank Account Verification In India: Overview & Importance
Author: Jatin

13. Hip Pain: Causes, Symptoms & Treatment
Author: Tejaswini

14. Membangun Dunia Miniatur Impian Anda: Panduan Memilih Toko Miniatur Terbaik
Author: mini

15. Find The Perfect Home Renovation Company Near Me To Enhance Your Living Space
Author: All Property Services

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: