123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL >> Education >> View Article

Clo-001 Free Demo

By Author: thomas lamar
Total Articles: 86

Question: 1

Digital identities for logging onto SaaS solutions should be issued by all the following EXCEPT:

A. A third-party identity provider.
B. The customer organization.
C. The SaaS provider.
D. A user.

Answer: D

Question: 2

Why is it important to consider the cloud ecosystem when developing applications?

A. Cloud providers will do application development.
B. The development process needs to change.
C. The role of the IT department will change.
D. This can speed up the development process.

Answer: D

Question: 3

Which of the following actions should a company take if a cloud computing provider ceases to uphold their contract?

A. Consult the company's exit plan.
B. Move the company data to the backup provider that was selected earlier.
C. Re-host all critical applications on the company's internal servers.
D. Evaluate the company's strategic options for an alternative provider

Answer: A

Question: 4

Which of the following consequences does IT outsourcing and cloud computing have in common?

A. Involvement of external staff
B. Improved flexibility
C. Reduced expense
D. Shorter time to market

Answer: A

Question: 5

Which of the following is an important new skill for an IT organization to develop in the context of cloud computing?

A. Provisioning services
B. Incident management
C. Technology upgrade monitoring
D. Security and risk management

Answer: A

Question: 6

Which of the following is the function of orchestration services?

A. Assemble functional requirements for application development
B. Configure application clusters with Web services
C. Enable and disable load balancers
D. Manage the starting and stopping of application server clusters

Answer: D

Question: 7

Which of the following is a reason for business users lo be interested in cloud computing?

A. Desire for vendor lock-in reduction
B. Desire for improved security
C. Desire for improved user experience
D. Desire for reducing compliance issues

Answer: C

Question: 8

Which of the following is important to standardize?

A. Information standards and applications
B. User names and hardware providers
C. Virtual machine images and applications
D. Virtual machine images and identity information standards

Answer: D

Question: 9

Cloud computing _____________capital cost to variable cost.

A. increases
B. reduces
C. shifts
D. equates

Answer: C

Question: 10

Privacy is the right of________ to selectively disclose information about _________ and restrict the further use of that information by any party.

A. companies, others
B. companies, themselves
C. individuals, others
D. individuals, themselves

Answer: D

Question: 11

Which of the following IT processes is likely to become more important due to the adoption of cloud computing?

A. Capacity management
B. Troubleshooting management
C. Project management
D. Request fulfillment management

Answer: A

Question: 12

Which of the following is the primary way to access PaaS?

A. Web services
B. Websites
C. Web hosting providers
D. Data integrations

Answer: A

Question: 13

How can an organization successfully implement a SaaS strategy?

A. Manage the risks associated with bringing in external providers
B. Continuously execute performance analytics to monitor providers
C. Open up internal databases with Web service access for easier access
D. Standardize on a limited set of virtual machines to increase security

Answer: A

Question: 14

Which of the following is the MOST important service management consequence of elastic capacity?

A. The need for better application development
B. The need for better security management
C. The need for good performance monitoring and management
D. The need to improve the fulfillment and provisioning process

Answer: C

Question: 15

Which of the following is a typical concern for business and IT leaders when adopting cloud computing?

A. Current cost structure of IT
B. Quality of web-based user interfaces
C. Security of current IT solutions
D. Technical maintenance of current IT assets

Answer: C

Question: 16

Which of the following does IT outsourcing and cloud computing typically have in common?

A. Pay as you go agreements
B. Short-term financial commitment
C. Tailor-made applications based on client needs
D. Vendor lock-in potential

Answer: D

Question: 17

Which of the following does the server virtualization layer do?

A. It allows the underling physical server hardware to be shared
B. It allows the virtual machines to be dependent on each other
C. It allows the virtual machines to be load balanced
D. It prohibits the use of virtual machines by unauthorized users

Answer: A

Question: 18

Which of the following are essential steps to take when creating a virtual server?

A. Select a machine image to run, select an application set to run, select security credentials.
B. Select a machine image to run, select an application set to run, select the size of the virtual machine.
C. Select a machine image to run, select security credentials, select the size of the virtual machine.
D. Select an application set to run, select security credentials, select the size of the virtual machine.

Answer: C

Total Views: 64Word Count: 778See All articles From Author

Education Articles

1. Are You Looking For Online Tutorial For Programming?
Author: saftutorials

2. Private Tuitions From Experienced And Qualified Teachers For The Student’s Development
Author: Hayden Bowden

3. The Impact Of A School On A Child’s Life
Author: DIS

4. Documentation Required For Studying At Melbourne Is Easier With Professional Consultants
Author: Tyler Conley

5. Seek Admission In Igcse Schools In Bangalore
Author: Jayesh Jagtap

6. Learning Objectives Of Itil® Foundation Training Program
Author: Multisoftsystems

7. 4 Ways To Eradicate Guitar Vacillation
Author: Almaden School of Music & Art

8. Hire A Consultant Today Far Dissertation Writing
Author: Dissertation Help

9. Dyslexia Software Goes One Click - Ghotit Dyslexia
Author: 1888pressrelease

10. What Is Digital Marketing
Author: rakesh verma

11. Sap Hana Driving Big Data Startups
Author: MicahWilliams

12. Why We Stereotype Engineering?
Author: ponting brown

13. Why Best Educational Apps For Kids Succeeds
Author: ponting brown

14. Why It Is Important To Have A Good Digital Marketing Strategy In An Online Business
Author: Yogeshsashi

15. A Week At Homeschool
Author: Unknown

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: