123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Parenting-Kids >> View Article

Mijn Zoon Peter Is Als Baby Groot En Draagt De Leukste Babykleding Van Stylonic

Profile Picture
By Author: Anthon Slasky
Total Articles: 18
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Mijn zoon peter is als baby heel groot en zwaar, maar draagt toch de leukste babykleding van Stylonic

Ik herinner me dat zoveel mensen spraken over hoe leuk het is om een ​​oontje te kleden terwijl ik zwanger was. Zeker, het jongens gedeelte zit vol met fashion, trendy en felle kleuren, maar het meisjes gedeelte zag er bijvoorbeeld ook leuk uit. Dus voor mij was het spannend om mijn eerste kind te krijgen. Hoe ga ik mijn eerste kind kleden? ga ik voor goedkopere babykleding of wat luxere babykleding zodat mijn kind er beter en leuker bij loopt? Er is geen tekort aan strepen voor jongens, maar ik heb gemerkt dat de merk Timberland kids of Armani junior mijn favoriete t-shirts zijn om peter aan te trekken.

Vrijwel alles van de jongens collectie bij Stylonic is een overwinning in mijn boek. Mijn vriendin Jolanda koopt trouwens ook graag de kleren van haar zoon bij Stylonic. Voor mensen die Stylonic nog niet kennen.. Stylonic is een nederlandse kinderkleding webshop met exclusieve kinderkleding merken. Allebei onze echtgenoten zouden liever hebben ...
... dat de zoons 100% van de tijd jongens shirts en andere mannelijke dingen dragen. Wat kan ik zeggen, als ik broeken met mooie timberland shirts in de sales zie, kan ik ze niet laten liggen!

Dus Peter is een grote jongen. Bij zijn controle van 6 maanden vorige week woog hij maar liefst 10kg. dat is best zwaar voor een pasgeboren baby.

Het bleek dat mijn vader toen die geboren was een hele zware en grote baby was. En zijn vader was dat ook, werd mij verteld. Ik had niet verwacht dat Peter dat zou zijn. Blijkbaar is het dus een DNA van zijn vader :) ​​stevig en fors, maar misschien zit dat in mijn familie! We hebben afgelopen zaterdagavond met vrienden gegeten en hun kleine dochter (die ongeveer 1 maand ouder is dan Peter) weegt ongeveer 7 of 10 Kilo. Ze is schattig, en het viel mijn man en ik op hoe klein ze leek in vergelijking met Peter.

Hoe dan ook, aangezien ik een gedrongen zoontje heb om zich aan te kleden, draagt ​​hij kleding van 8 maanden en zelfs 11 maanden. Ik vond zijn kleding kort, maar breed. Stylonic babykleding valt wat kleiner, zelfs voor Peter. Thuis draagt ​​hij spullen van 8 of 11 maanden, maar de pasvorm is echt fijn. En Timberland kids valt ook behoorlijk qua maat.

Ons huis is nu al gevuld met raceauto's, speelgoed, monstertrucks en alle andere race speelgoed. Dat gaat Peter natuurlijk heel leuk vinden. Dus ik had natuurlijk alleen moeten verwachten dat de meeste van onze overhemden ook op snelheid zouden worden gedragen daarmee bedoel ik dat het leuk bij mijn zoon past en snel aan te kleden valt! Als je kinderen snelheidsduivels zijn zoals de mijne en dol zijn op een leuke jongens shirt dat de snelle hobby vertegenwoordigt, bekijk dan zeker de snelste overhemden die verkrijgbaar zijn bij Stylonic.nl
ook biedt Stylonic een groot assortiment dat bestaat uit kinderkleding en babykleding tot en met 16 jaar. Verschillende designers over heel de wereld zijn te vinden op 1 webshop. Gebruik ook de kortingscode GRATISVERZENDING100 voor de orders boven de €100 heb je gratis verzending.

More About the Author

Stoere kinderkleding nodig? De leukste outfit koopt u bij Stylonic.nl. Bovendien is het de website met bijzondere design jongens kleding en meisjes kleding. Om maar nog niet te spreken van het aanbod met de mooiste collecties in baby kleding. Hoog kwalitatief Italiaans, Duits en Spaans design kleding. Jullie als trotse ouders willen stoere babykleding of hippe baby kleding hebben. Het grootste aanbod goedkope kleding voor alle kinderen. En in het bijzonder de leukste kinder kleding merken.

Total Views: 475Word Count: 528See All articles From Author

Add Comment

Parenting/Kids Articles

1. Evolution Of Housemaids & Recruitment From The Emergence Till Date
Author: Eazymaid Pte Ltd

2. How Parents Can Identify Their Child's Sports Talent
Author: Ridwan Whello

3. Kiddle Pre School In Jui Haryana's Top-rated Preschool
Author: KIddle Pre School

4. Promoting Intercultural Understanding: The Importance Of Exposing Children To Diverse Cultures
Author: Nora Brown

5. Top 6 Bouncy Castle Hire Companies In Redhill And What They Offer
Author: Tom jhonson

6. Nutrition And Brain Development: What Every Parent Should Know
Author: Nora Brown

7. Essential Breastfeeding Tips For New Moms
Author: Priyanka Kundu

8. The Clean And Conscious Choice: Milari Organics Cot Mattress Wins Hearts In Australia
Author: Milari Organics

9. The Benefits Of An Outdoor Gym For Children
Author: Andy

10. Different Types Of Shade Structures And Uses
Author: Andy

11. What Are Some Cheap Or Free Things To Do With Kids In Downtown Toronto
Author: Groovy Gym Bus Toronto

12. Best Maternity Photos: What Common Mistakes To Avoid?
Author: Lifafaz Kids

13. Garbh Sanskar's Role In Emotional Bonding
Author: Pooja Gupta

14. Unlocking The Mystery Of Newborn Sleep: Understanding The Importance Of Sleep Wake Windows
Author: Starlit Babies Doula Services

15. A Baby’s Travel Essentials Checklist
Author: Akash Chopra

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: