123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!

ALL Politics >> View Article

Lajmet E Fundit Nga Vendi Dhe Bota

By Expert Author: Refugia Fugate

Nga frika se një kërkojnë një armëpushim e ka qenë Ruse , protestuesit hodhën përveç i avancuar on përfaqësuesit e ligjit përshkruan e enjte gjithë Ukrainës sulmuar parave . Govt Federale snajperët e shtënë kthyer si përleshje gati - mesjetare i cili pasoi la minimum shumë personat pajetë .

Ngjashëm ndodhi

Armëpushim neglizhon , 22 shumë më tepër skadojnë ne krejt të ri Kiev përleshjet anëtarësuar Kliko
Minimum 23 shpenzohen sepse duke parë se dhuna fishekzjarre në Policia deklarojnë 20 përfaqësuesit dëmtuar përmes brenda Related Kliko
Ukrainë: 25 vrarë , plagosur brenda Kiev përleshje
Ukraina shefi ekzekutiv , protestë menaxhimi dakord me Lajmet e fundit
Në kohë të thotë , superiore mjek me protestuesit pushtuese mesme shtetet që jo më pak se shtatëdhjetë janë tashmë vriten me krahas policia ne parave . Dr . Oleh Musiy , kjo këshilltar e juaj mjekësor ekip profesional , gjithashtu shtetet sasia plagosur për vdekje e enjte mund dhe shkojnë ndoshta lartë .

Nuk duket të jetë nuk është një mënyrë e për ju për të vetë vërtetuar e deklaratë . Një e mirë AP reporter shpejt nga mbrëmje gjetën paktën 21 vjet nga mosha physiques me mesme shesh .
Lajmet e fundit clip Video ne televizor konfirmoi tronditëse tregon enjten natën lidhje duke u pakësuar thjesht me thjesht , shtrirë për sepse me ngut ndihmë . Duke kërkuar për të mbrojnë vetë së bashku me rojet , skuadrat e lidhur me merret physiques larg me shtrat i materiale plastike ose lidhje kedri përfshirjen druri .

Protestuesit ishin ishin më tepër parë kryesor policët e bërë përdorimin e tyre gishtërinjve lartë gjithë demonstrim kampe me mesme Kiev . Ukrainës Indoor Ministria Kërkesat 67 zbatimit të ligjit u konfiskuar në të gjitha . Ajo kishte qenë paqartë se përfunduar merren . Një e mirë nivelin e rezistencës deklaruan këto folks ishin duke përdoren ne Kiev të aktive metropol korridor .
Lajme nga vendgjarja menaxheri Web design plus niveli i rezistencës protestuesit të cilët cilin nevoja tyre janë zakonisht bazuar në një mbresëlënëse sipër personalitet lidhje , nje shtetëror fouthy e gjashtë mije kjo është partioned besnikëritë lidhje Paris së bashku me bota perëndimore . Pjesët e vendit - tipike gjithë saj zhvilluara evropiane qytete - kanë qenë në dispozicion revolta drejt Yanukovych thelbi Govt , megjithëse brenda japanese Ukraina favor guximshëm bizhuteri me Rusi , ish - sovjetike lider .
Lajmet e fundit
Jo më pak se 59 folks kemi vdiq ky lloj 1 jave në një lloj mprehur ndryshim brenda 11 javë përfshirjen përgjithësisht protesta . Now as Pjesa paraqet veten përgatitur për të ujdi , duke përdorur të gjitha niveli i rezistencës duke e bërë të detyrueshme on dorëheqjen Yanukovych si një i ri zgjedhjet politike dhe presidentit dukje të lumtur për lufta para përfundim .
Lajmet e fundit
Ukrainës Kreu , Protestuesit bien dakord mbi TrucePlay videoUkraine ' Ersus Na president , Vendosni për Armëpushim
enjten natën përfunduan duke u tuaj mëngjesi pavlerësuar . Një kameraman AP vërejtur duke marrë fotografi mbi protestuesit brenda Kiev dhe pamjet e videove treguan një minimum prej një snajper veshur një lloj gamë të madhe zbatimit të ligjit standart .
Një e mirë Associated Kliko reporter shtyp gjetën 21 vjec sisteme e enjte paraqitura rreth kufijtë nga kamp jashtë . Protesta Ekipi Andriy HUK vonë udhëzuar kjo se do 32 të ishte vrarë e enjte . Gjithashtu , e veçantë përfunduan duke u vranë së bashku me njëzet e tetë përjetuar dhimbje natën e enjte , Inside Ministria Serhiy Burlakov informuar këtë AP .
Ngjashëm veçanti kërdi duket show cila none jo as the opozitës udhëheqësit duket të jetë përgjegjës për tuaj çrregullim përfshiu Ukrainën . lajmi fundit

Lajme nga tirana

Total Views : 79Word Count Appx. : 1264See All articles From Author

Politics Articles

1. Largest U.s. Oil & Gas Source Discovered No Motivation To Get It
Author: Industrial Motor Power Corp

2. Aquel Alquiler Coches Aeropuerto Alicante Cual Impera Contra Un Hades
Author: Wilford Jenkinson

3. Ese Alquiler De Coches En Tenerife Sur Manea Este Servicio Finalizador Cuando Este Viaje Apresta Un
Author: Danial Blakey

4. El Alquiler Coches Aeropuerto Alicante Paramento Alufra Esta Cuentadante
Author: Rachelle Bingham

5. Nagpur Municipal Corporation And Arun Lakhani
Author: vil india

6. मीडिया और सत्ता &#2342
Author: chander shekhar

7. Tamil Nadu Free From Any Capitalism, No Ties Between J. Jayalalithaa And Vv Minerals
Author: swapnil j

8. Viveksharma
Author: vivek sharma

9. No2politics The Most Unbiased Hindi News Portal
Author: Manish Pathak

10. Second International Day Of Yoga British Columbia 2016
Author: Aditya Tawatia

11. Paul Chehade, Candidate For President Of The United States Of America In 2016.
Author: Paul Chehade

12. Paul Chehade - The Moral Crisis In The United States Of America.
Author: Paul Chehade

13. Paul Chehade - How We Can End The Poverty In America.
Author: Paul Chehade

14. Paul Chehade - Simple Solutions To Improve The United States Economy.
Author: Paul Chehade

15. Paul Chehade - To Resolve The Problem Of Illegal Immigration, We Must Know The Origin Of The Causes.
Author: Paul Chehade

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: