123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com


Here's the recent articles submitted by arti dent

Articles By arti dent

Page: << <   [1]  2    > >>


Professional Teeth Whitening For A Complete Smile    Submitted as: Teeth whitening
Your smile is paramount. Teeth whitening are the process that ensures to have a white and shiny smile. They provide long term results without any pain and damage to the enamel. Rest assured that, the entire procedure should be performed under the provision of a professional dentist. Therefore, schedule a consultation with a dentist and discuss about teeth whitening procedures.(read entire article)
View : 91 Times
Category : General

Koristi Implantatov, Ki Jih Opravlja Cenjena Zobna Ambulanta    Submitted as: Gorazd Danilovski
Če imate cenovno dostopne in strokovno narejene Zobne vsadke, ki jih opravlja cenjena zobna ambulanta, vam nudijo različne ugodnosti, ki omogočajo dolgotrajno izboljšanje ustnega zdravja in celotne lepote.(read entire article)
View : 106 Times
Category : Health

Vprašanja, Ki Vas Mučijo, Preden Boste Imeli Zobne Vsadke    Submitted as: Gorazd Danilovski
Obstajajo nekatera vprašanja, ki nas zanimajo, ko nameravamo imeti Zobne vsadke, vedno je bolje, da razjasnimo naše dvome, preden nameravamo to storiti, in če je zobozdravnik specialist za vsadke, bodo odgovori ponudili najboljše informacije.(read entire article)
View : 64 Times
Category : Health

Klinično Beljenje Zob - Boljši Pristop Za Povrnitev Vašega Nasmeha    Submitted as: Gorazd Danilovski
Zobje in nasmehi so ocenjeni kot ena najbolj privlačnih lastnosti. V zadnjih letih ljudje sledijo trendom in se odločajo za kozmetične tretmajev zob (beljenje zob), da bi dosegli popoln nasmeh! Beljenje zob je odlična alternativa za ljudi, ki si želijo svetlejšega nasmeha!(read entire article)
View : 530 Times
Category : Health

Zakaj Bi Se Odločili Za Profesionalno Beljenje Zob?    Submitted as: Gorazd Danilovski
Ste pozorni na svoj nasmeh? Se vam zdijo vaši zobje tako beli, kot ste si želeli? No, za to obstaja enostavna rešitev. Večina zobnih ambulant ponuja beljenje zob, s pomočjo katerega lahko dosežete nasmeh svojih sanj. Preberite si to objavo in spoznajte, zakaj je beljenje zob resnično smiselno.(read entire article)
View : 38 Times
Category : Health

Najbolj Pogosta Vprašanja V Zvezi Z Zobnimi Vsadki (implantati) Ter Z Implantatnim Zdravljenjem    Submitted as: artident
V zadnjem času je zdravljenje s pomočjo implantatov (zobni vsadki) postalo najbolj popularno med pacienti ki trpijo zaradi manjkajočih zob. Kot najboljša rešitev za manjkajoče zobe, zdravljenje z implantati vam zagotavlja učinkovito nadomeščanje odkrušenih, zlomljenih, manjkajočih zob, ter vam povrne naraven in lep nasmeh.(read entire article)
View : 212 Times
Category : Health

Pet Stvari, Ki Jih Mora Vedeti Vsak Posameznik, Preden Se Odloči Za Implantat    Submitted as: Artident
Zobni implantati zdaj veljajo za standardni poseg pri izgubi zoba in velja za najboljšo prakso pri obnavljanju propadajočih ali manjkajočih zob. Bolniku koristijo z vidika oralnega zdravja in delovanja, ugodje pri govoru, naravno estetiko zob, ob ustrezni skrbi pa lahko trajajo celo življenje. Vendar pa kljub temu obstaja več stvari, ki jih mora vedeti prav vsak posameznik, preden se odloči za tretma z implantatom.(read entire article)
View : 180 Times
Category : Health

Zakaj Se Za Bel Nasmeh Odločiti O Tretmaju Beljenja Zob?    Submitted as: Artident
Svoje obarvane ali razbarvane zobe lahko učinkovite izboljšate s tretmajem beljenja zob, ki ga na varen način izvede učinkovit in kvalificiran zobozdravnik in vam prinaša privlačen in sijoč nasmeh.(read entire article)
View : 164 Times
Category : Health

Kaj Je Zobni Vsadek In Na Kakšen Način Je Koristen?    Submitted as: artident
Zobni vsadek je konstrukcija, ki se jo vstavi v čeljustno kost in nadomešča stalne zobe tako, da podpira proteze, kot so krone ali odstranljive ali fiksne proteze. Zobni vsadek je lahko koristen na številne načine.(read entire article)
View : 173 Times
Category : Health

Ali So Zobni Vsadki Obstojni & Vredni ?    Submitted as: artident
Ljudje, ki so svoje zobe izgubili po športnih poškodbah, nesrečah ali zaradi bolezni se pogosto odločijo za zobne vsadje, saj ta najnaprednejša nadomestilna metoda zagotovi zdrav nasmeh in odlično oralno higieno.(read entire article)
View : 236 Times
Category : Health

See As RSS
Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: