123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com


Here's the recent articles submitted by arti dent

Articles By arti dent

Page: << <   [1]    > >>


Vprašanja, Ki Vas Mučijo, Preden Boste Imeli Zobne Vsadke    Submitted as: Gorazd Danilovski
Obstajajo nekatera vprašanja, ki nas zanimajo, ko nameravamo imeti Zobne vsadke, vedno je bolje, da razjasnimo naše dvome, preden nameravamo to storiti, in če je zobozdravnik specialist za vsadke, bodo odgovori ponudili najboljše informacije.(read entire article)
View : 195 Times
Category : Health

Zakaj Bi Se Odločili Za Profesionalno Beljenje Zob?    Submitted as: Gorazd Danilovski
Ste pozorni na svoj nasmeh? Se vam zdijo vaši zobje tako beli, kot ste si želeli? No, za to obstaja enostavna rešitev. Večina zobnih ambulant ponuja beljenje zob, s pomočjo katerega lahko dosežete nasmeh svojih sanj. Preberite si to objavo in spoznajte, zakaj je beljenje zob resnično smiselno.(read entire article)
View : 206 Times
Category : Health

Najbolj Pogosta Vprašanja V Zvezi Z Zobnimi Vsadki (implantati) Ter Z Implantatnim Zdravljenjem    Submitted as: artident
V zadnjem času je zdravljenje s pomočjo implantatov (zobni vsadki) postalo najbolj popularno med pacienti ki trpijo zaradi manjkajočih zob. Kot najboljša rešitev za manjkajoče zobe, zdravljenje z implantati vam zagotavlja učinkovito nadomeščanje odkrušenih, zlomljenih, manjkajočih zob, ter vam povrne naraven in lep nasmeh.(read entire article)
View : 319 Times
Category : Health

Pet Stvari, Ki Jih Mora Vedeti Vsak Posameznik, Preden Se Odloči Za Implantat    Submitted as: Artident
Zobni implantati zdaj veljajo za standardni poseg pri izgubi zoba in velja za najboljšo prakso pri obnavljanju propadajočih ali manjkajočih zob. Bolniku koristijo z vidika oralnega zdravja in delovanja, ugodje pri govoru, naravno estetiko zob, ob ustrezni skrbi pa lahko trajajo celo življenje. Vendar pa kljub temu obstaja več stvari, ki jih mora vedeti prav vsak posameznik, preden se odloči za tretma z implantatom.(read entire article)
View : 298 Times
Category : Health

Zakaj Se Za Bel Nasmeh Odločiti O Tretmaju Beljenja Zob?    Submitted as: Artident
Svoje obarvane ali razbarvane zobe lahko učinkovite izboljšate s tretmajem beljenja zob, ki ga na varen način izvede učinkovit in kvalificiran zobozdravnik in vam prinaša privlačen in sijoč nasmeh.(read entire article)
View : 284 Times
Category : Health

Kaj Je Zobni Vsadek In Na Kakšen Način Je Koristen?    Submitted as: artident
Zobni vsadek je konstrukcija, ki se jo vstavi v čeljustno kost in nadomešča stalne zobe tako, da podpira proteze, kot so krone ali odstranljive ali fiksne proteze. Zobni vsadek je lahko koristen na številne načine.(read entire article)
View : 302 Times
Category : Health

Ali So Zobni Vsadki Obstojni & Vredni ?    Submitted as: artident
Ljudje, ki so svoje zobe izgubili po športnih poškodbah, nesrečah ali zaradi bolezni se pogosto odločijo za zobne vsadje, saj ta najnaprednejša nadomestilna metoda zagotovi zdrav nasmeh in odlično oralno higieno.(read entire article)
View : 388 Times
Category : Health

8 Najpomembnejših Razlogov Zakaj Bi Morali Razmisliti O Zobnih Vsadkih    Submitted as: Artident
Zobni vsadki so najnovejše stomatološko zdravljenje, ki jih veliko zobozdravnikov uporablja za nadomeščanje manjkajočih ali izgubljenih zob. So trajne rešitve med vsemi drugimi zobozdravstvenimi oskrbami. Če še vedno niste prepričani, si oglejte spodnjo objavo in se prepričajte zakaj.(read entire article)
View : 476 Times
Category : Health

See As RSS
Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: