123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

300-085 Study Guides

Profile Picture
By Author: Rocky Hughes
Total Articles: 41
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which three functions are executed using the Cisco TMS? (Choose three.)

A. endpoint system upgrades
B. edit call control
C. manage phone books
D. provision Jabber Instant Messaging
E. create voicemail account
F. create new conference

Answer: A,C,F

Question: 2

Which Cisco TMS extension integrates Cisco TMS with IBM Lotus Domino Server 7.0.x, 8.0.x, 8.5.x?

A. TMSXE
B. TMSXN
C. TMSBA
D. TMSPE

Answer: B

Question: 3

In Cisco TMS, the conference control center shows event logs in instance basis. Which two prefixes does the event log use to identify changes to series of single instances? (Choose two.)

A. Conference
B. Instance
C. Error
D. Information
E. Event

Answer: A,B

Question: 4

Which three functionalities can be performed by Cisco TMS? (Choose three.)

A. create conferences
B. provide routing for the video media streams
C. integrate with Cisco Unified Communications Manager through a SIP trunk
...
... D. monitor the system status of video endpoints and their logs
E. run reports based on endpoint utilization
F. perform bandwidth management for endpoints based on inter and intra location settings
G. perform call routing decision for destinations that are not registered or local to the VCS

Answer: A,D,E

Question: 5

Where do you navigate to within Cisco TMS to place a call?

A. Systems > Navigator > Endpoint > Call Status
B. Systems > Monitoring > Endpoint > Place Call
C. Endpoint > Navigator > Call Status
D. Booking > List Conferences > Place Call
E. Systems > Navigator > Manage Dial Plan > Place Call
F. Systems > Navigator > Provisioning > Place Call

Answer: A

Question: 6

Which two protocols allow Cisco TMS to manage an EX60 endpoint? (Choose two.)

A. H.323
B. SNMP
C. SMTP
D. SIP
E. HTTP/HTTPS
F. RTCP

Answer: B,E

Question: 7

Which of the following is an option for using security when setting up a TMS conference?

A. if possible
B. Secure
C. Best effort
D. Mandatory

Answer: A

Question: 8

The Cisco TMS administrator is trying to add participants while booking a new conference. Which three options are presented? (Choose three.)

A. endpoints
B. users
C. Cisco MCUs
D. multiway address
E. directory numbers synched from Cisco Unified Communications Manager
F. SIP URIs synched from Cisco Unified Communications Manager
G. video AutoAttendant numbers

Answer: A,B,C

Question: 9

The Cisco TMS administrator wants to test outbound calls that originate from a video device that is added to the Cisco TMS. Which path does the administrator use to complete this operation in the Cisco TMS interface?

A. Systems > Navigator > Endpoint > Call Status tab in the endpoint configuration
B. Phone Books > Dial External tab
C. Booking > New Conference > Dial External tab
D. Systems > Provisioning > Users > Call Status

Answer: A

Question: 10

Which three system components are needed to provision a new endpoint in Cisco TMS? (Choose three.)

A. IP address
B. MAC address
C. SNMP community name
D. configuration template
E. enable remote access
F. persistent settings
G. E164 alias
H. gatekeeper

Answer: A,C,E

Question: 11

Which Cisco Tele Presence Management Suite Extension supports automated AD/LDAP import of users for creating an entitlement of up to 100,000 users and devices?

A. TMSXE
B. TMSXN
C. TMSAE
D. TMSPE

Answer: D

Question: 12

Which service can negatively impact the Cisco TMS ability to monitor a Cisco VCS?

A. Telnet
B. SNMP
C. SSH
D. TFTP

Answer: B

Question: 13

Which three components are the minimum needed to enable the FindMe feature for the users of an enterprise? (Choose three.)

A. Cisco TelePresence Management Suite
B. Cisco TelePresence Management Suite Provisioning Extension
C. Cisco Unified Communications Manager with Extension Mobility Service
D. Video Communication Server
E. Cisco IM and Presence
F. CiscoWebex On Premises deployment
G. Cisco TelePresence Conductor

Answer: A,B,D

Question: 14

Which four pieces of information does the Cisco TMS Provisioning Extension service provide the VCS? (Choose four.)

A. user
B. device
C. dial plan
D. routing rules
E. zone information
F. phone book
G. FindMe
H. gateway

Answer: A,B,F,G

Question: 15

When Cisco TMS provisioning is enabled, which four Cisco TMSPE services are used by the VCS for provisioning and FindMe data? (Choose four.)

A. server diagnostics
B. devices
C. users
D. PLCM directory service
E. FindMe
F. live service
G. database scanner service
H. phone books

Answer: B,C,E,H

Total Views: 572Word Count: 676See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. What Should You Check Before Selecting A University In Jaipur?
Author: University of Technology

2. Phecc Far Course – First Aid Response Training In Ireland
Author: johnnytorrt

3. Generative Ai Courses Online With Industry Use Case Training
Author: golla kalyan

4. Why Choose A Bachelor Of Business Administration In It And Systems Management After 12th?
Author: Hetal Patel

5. Power Bi Training With Ai | Power Bi Classes Online
Author: Visualpath

6. Gen Ai Testing Online Training | Ai Testing Course Online
Author: Subahan

7. Large Language Model Operations Training | Llmops Course
Author: Visualpath

8. Osep Certification 2026: Pen-300 Exam, Cost, Requirements, Skills & Preparation Guide
Author: passyourcert net

9. Building A Data Analyst Investigation Around Hyderabad’s Water Supply Records
Author: Nirmal

10. Advanced Acne And Acne Scar Treatment In Banjara Hills, Hyderabad
Author: Maheswari

11. How To Choose The Right Specialisation In A 4-semester Mba Program
Author: Hetal Patel

12. Cia Certification 2026: Requirements, Cost, Exam Structure, Training & Preparation Guide
Author: nytcc

13. Affordable And Quality Education At The Best School In Pragathi Nagar
Author: Maheswari

14. Cement Additives: Improving Performance And Durability In Construction
Author: Ivar

15. Polymer Waterproofing Chemical: Enhancing Building Protection
Author: Ivar

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: