123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

E20-005 Latest Certification Tests

Profile Picture
By Author: Rocky Hughes
Total Articles: 42
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which statement defines retention period?

A. Amount of time available for restoring a particular version of a backup dataset
B. Amount of time available for overwriting a volume containing backups
C. Period of time in which a backup must be restored
D. Amount of time allocated for full system recovery

Answer: A

Question: 2

Which type of backup only copies the files that have changed since the last full backup?

A. Cumulative
B. Full
C. Incremental
D. Synthetic full

Answer: A

Question: 3

Which type of backup should be used to create a backup copy offline without disrupting I/O
operations on a production volume?

A. Cumulative backup
B. Incremental backup
C. Full backup
D. Synthetic full backup

Answer: D

Question: 4

What is the interval of time between the creation and expiration of the backup called?

A. Retention period
B. Recovery point objective (RPO)
C. Recovery time objective (RTO)
D. Backup window

Answer: ...
... A

Question: 5

What is the primary reason for having disaster recovery backups?

A. To restore data from an alternate site due to data loss at a primary site
B. To restore data when data loss or logical corruptions occur during routine processing
C. To restore data that was archived for regulatory compliance
D. To restore data when data loss occurs due to minor hardware component failures

Answer: A

Question: 6

What is recovery point objective?

A. Maximum allowable time to fully recover an application
B. Actual time that it takes to recover all data
C. Amount of data loss that is acceptable by the business
D. Length of time that backups are kept for recovery purposes

Answer: C

Question: 7

A customer has a requirement to restore operations within two hours after a disaster.

What is this time period called?

A. Recovery time objective (RTO)
B. Retention period
C. Recovery point objective (RPO)
D. Backup window

Answer: A

Question: 8

A full backup of a file system is performed once a week on Saturday and cumulative backups are
performed on all other days. Backups start at 20:00 with a two-hour window. Data on the file
system changes every day.
How many backups are required to perform a full system restore as of Friday morning?

A. 2
B. 6
C. 1
D. 7

Answer: A

Question: 9

A customer is moving data from a backup disk to tape, which will later will be stored offsite.
What is this process called?

A. Cloning
B. Staging
C. Aging
D. Mirroring

Answer: B

Question: 10

You are planning the staging policy for disk-to-offsite tape backup medi
a. In addition to available
disk space, which factor is most significant when determining how long to keep the backup data on
disk?
A. Length of time when most restore requests are expected to occur
B. Location of offsite storage
C. Cost of shipping and storing tapes
D. Tape capacity

Answer: A

Question: 11

A business has a recovery point objective (RPO) of nine hours. What does this RPO mean in the
event of a disaster?

A. No more than nine hours of production data can be lost
B. Restore from backup must occur within nine hours
C. Production must be resumed within nine hours
D. A backup copy of the production data must be obtained within nine hours

Answer: A

Question: 12

What is the process of moving data from one storage medium to another?

A. Cloning
B. Replication
C. Staging
D. Twinning

Answer: C

Question: 13

Which software component of a backup application sends media metadata to the backup server?

A. Storage node
B. Client
C. NetWorker Management Console
D. Application server

Answer: A

Question: 14

What is the role of the storage node in a client/server backup architecture?

A. Writes data to a backup device
B. Gathers data to be backed up
C. Manages the backup operation
D. Writes metadata to the backup catalog

Answer: A

Question: 15

What is a benefit of deploying a separate storage node in the backup environment?

A. Reduced number of backups
B. Increased media utilization
C. Improved security and access control
D. Consolidate backup servers

Answer: D

Question: 16

What terminology is used to describe grouping several physical drives into one logical drive?

A. Concatenation
B. Partitioning
C. Formatting
D. Grouping

Answer: A

Question: 17

What are the components of a Logical Volume Manager (LVM)?

A. Physical volumes, volume groups, logical volumes
B. Physical groups, volume groups, logical volumes
C. Physical groups, volume groups, logical groups
D. Physical blocks, volume groups, logical groups

Answer: A

Question: 18

What is an example of a PCI connection?

A. Parallel interface between a disk and the controller card
B. Interconnection between a CPU and network card
C. Serial connection between a disk and the controller card
D. Interconnection between a tape drive and a computer

Answer: B

Question: 19

Which disk connectivity option supports the highest data transfer rate?

A. SATA
B. SCSI
C. IDE
D. ATA

Answer: A

Question: 20

What is the fault tolerance of a RAID 5 array, where n is the number of disks in the array?

A. 1
B. n-1
C. 2
D. n-2

Answer: A

Total Views: 170Word Count: 824See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. Best Headphones In India Under 10000
Author: Aman

2. How To Enjoy Manage Booking Service On Alaska Airlines?
Author: Poal Mann

3. Which Are Most Important Performance Measures In Call Centers?
Author: MIKE HUSSAIN

4. 8 Tips Lawyers Can Use To Retain More Clients
Author: jamewilliams

5. The Well-designed And Beautifully Crafted Office Desks Make Your Business So Worthy
Author: office master

6. Led Materials Market - Growth, Trends, Covid-19 Impact, And Forecasts (2021 - 2026)
Author: Statzy Market Research

7. Top Reasons To Buy Furniture Online
Author: easymart

8. Testing, Inspection, And Certification Market - Growth, Trends, Covid-19 Impact, And Forecasts (2021
Author: Statzy Market Research

9. Silicon Photonics Market - Growth, Trends, Covid-19 Impact, And Forecasts (2021 - 2026)
Author: Statzy Market Research

10. Shortwave Infrared Market - Growth, Trends, Covid-19 Impact, And Forecasts (2021 - 2026)
Author: Statzy Market Research

11. Semiconductor Materials Market - Growth, Trends, Covid-19 Impact, And Forecasts (2021 - 2026)
Author: Statzy Market Research

12. Satellite Antenna Market - Growth, Trends, Covid-19 Impact, And Forecasts (2021 - 2026)
Author: Statzy Market Research

13. How Covid Affects Residential Cleaning Services?
Author: harry henrik

14. Light Towers Market - Growth, Trends, Covid-19 Impact, And Forecasts (2021 - 2026)
Author: Statzy Market Research

15. Flow Sensors Market - Growth, Trends, Covid-19 Impact, And Forecasts (2021 - 2026)
Author: Statzy Market Research

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: