123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

Jn0-643 Exam Certification

Profile Picture
By Author: Rocky Hughes
Total Articles: 42
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

You are attempting to configure BGP peering to a new service provider. The BGP peering state is stuck in the active state.
What are two reasons for this happening? (Choose two)

A. the local autonomous system number is not configure
B. the origin ID is not configure
C. The peer IP address is incorrect
D. The peer autonomous number is incorrect.

Answer: C

Question: 2

The network administrator wants the ports on an EX series switch to allow both tagged and untagged frames to be followed. Tagged FRAMES should be associated with their tagged VLAN. While untagged frames should be associated with a preconfigured VLAN IN THIS scenario which statement is true?

A. The INTERFACE PORT MODE should be configured as mixed mode two allow both trunk and access
port modes, untagged frames will belong to the default VLAN configured on that port.
B. An Interface can be configured as an access port or a TRUNK Port ,but it cannot ...
... accept both tagged and untagged frames.
C. The interface port mode should be configured as an access port with a VLAN id frames that enter the port wid a VLAN tag already assigned will override the access port VLAN id.
D. The interface port mode should be configured as a trunk port, untagged frames will belong to the native vlan id configured on that post.

Answer: D

Question: 3

When servicing queues on an EX series switch, which two statements are true? (Choose two)

A. By default, the class-of-service bits on a packet do not change on egress, regardless of which queue services the packet
B. By default, the four primary queues of best effort, assured forwarding expedited forwarding and network control have resources assigned to them
C. By default, only the best effort and network-control queues have resources assigned to them
D. WHEN TRAFFIC is assigned to user defined queues the best effort queue resources are automatically divided evenly among all user's configured queues to ensure all traffic get serviced.

Answer: A, C

Question: 4

Which two statements about this scenario are correct? (choose two)

A. the device is aware of all sources for the group
B. the device is receiving the multicast stream using the shortest path free
C. the forwarding path to the multicast source is through the RP
D. the source of the group is unknown

Answer: C, D

Question: 5

You installed redundant power supplies of different capacities into your EX switch. In this scenario, which statement is true?

A. The POE power budget is based on the number of ports on the switch
B. The POE power budget is based on the combined wattage of both power supplies
C. The POE power budget is based on the wattage of the lower capacity power supply
D. The POE power budget is based on the wattage of the higher capacity power supply.

Answer: C

Question: 6

Which three statements are correct about source specific multicast (SSM) on the junos OS? (Choose three)

A. SSM requires the use of an RP
B. IT HAS AN DEDICATED address block
C. SSM does not require the use of an RP
D. SSM must use the232/8 address range
E. IGMPv2 and IGMPv3 can be used with SSM.

Answer: B, C, E

Question: 7

What is the purpose of realms in OSPFv3?

A. They pass IPv6 routes through IPv4
B. They pass IPv6 routes through VPNs
C. They pass IPv4 routes through IPv6
D. They pass VPN through IPv6

Answer: C

Question: 8

Your layer two network contains 500 unique VLAN IDS .you are asked to ensure that your VLANS Are load balanced between two root bridges ,but you are only allowed to have two spanning tree instances within your network. Which spanning tree protocol should you use in the scenario?

A. VSTP
B. RSTP
C. MSTP
D. STP

Answer: C

Question: 9

A packet enters the router and is subject to ingress's processing. In which order is the packet processed?

A. Policer >BA classifier>multifield classifier>forwarding policy
B. multifield classifier>BA classifier>policer>forwarding policy
C. BA classifier>multifieldclaasssifier>policer>forwarding policy
D. forwarding policy> BA classifier>multifield classifier>policer

Answer: C

Question: 10

The network is configured with IPv4 and IPv6 addressing. The network administrator does not want the overhead of managing OSPFv2 and 0SPFv3 for route advertisement, Which statement is true in this scenario?

A. OSPFv2 can advertise IPv6 routes by using opaque LSAs
B. OSPFv3 can advertise IPv4 routes by using route redistribution policies
C. OSPFv2 and OSPFv3 must run on the network to advertise IPv6 and IPv4 routes
D. 0SPFv3 can advertise IPv4 routes by configuring protocol realms

Answer: D
Question: 11

You manage your company's enterprise network using EX series switches. Your company wants to use Q in Q tunneling to correct remote customer sites together, which statement is correct about the scenario?

A. you must enable L2PT to tunnel layer 2 protocol traffic
B. the outside layer 2 frame is popped by the penultimate switch
C. customer traffic is tunneled through the network using the C-VLAN-ID
D. the default Ethernet type value is 0x9100

Answer: A

Question: 12

You want to deploy MSTP with multiple regions. Each region should have a unique root bridge to accommodate a set of VLANs. Which three configuration elements must watch on switches participating in this deployment scenario? (Choose three)

A. MSTI toVLAN mapping
B. revision level
C. CST BPDU parameters
D. configuration name
E. bridge priority

Answer: A, B, D

Total Views: 171Word Count: 1008See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Msc Data Science
Author: ExcelR Solutions

2. 8 Easy Ways To Make Maths Fun For Kids
Author: Nil More

3. How To Create A Blog Using Php And Mysql Databases?
Author: sanjeev rai

4. College And College Greatest Information Science Course, Applications In Nashik, India
Author: ExcelR Solutions

5. Prime 10 Universities For Grasp's In Enterprise Analytics Levels
Author: ExcelR Solutions

6. Visit The Private Kindergartens Near Me And Choose The Best Option
Author: privateschooljacksonville

7. 7 Ways To Better Prepare Kids For Online Learning - Swiflearn
Author: Priyanshu Rawat

8. Easy And Understandable — Download Free Php Projects Online
Author: sanjeev rai

9. How Do I Find The Best B.ed College ?
Author: Jitendra Singh

10. What You Would Like To Understand About Enterprise Analytics Coaching
Author: ExcelR Solutions

11. 4 Compelling Reasons Why You Should Learn To Play A Piano
Author: Vania Vrondi

12. 5 Smart Tips To Finish Paper On Time - Swiflearn
Author: Priyanshu Swiflearn

13. Why Engineering Is The Adventures Journey For The Engineers
Author: Shelly Rathi

14. Is It Worth Creating A Cms In Python?
Author: Appdeveloper

15. Where Can I Get Direct Admission For A B.ed Course ?
Author: Jitendra Singh

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: