123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

200-155 Real Exam

Profile Picture
By Author: Rocky Hughes
Total Articles: 42
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which two Cisco Nexus 1000V Series Switch features exceed the functionality of the VWware vNetwork Distributed Switch? (Choose two )

A. access control lists
B. QoS marking
C. Network vMotion
D. port state migration
E. DV Port Groups

Answer: AB

Question: 2

When using a Cisco UCS Director, a typical workflow consists of which two terms? (Choose Two )

A. Resource Manager
B. Workflow Designer
C. Scheduler
D. Activity Planner
E. Predefined Tasks

Answer: BE

Question: 3

Which model is a deployment model in cloud computing?

A. automate cloud
B. layered cloud
C. private cloud
D. collapsed cloud

Answer: C

Question: 4

Which statement about a bridge domain is true?

A. A bridge domain must be liked to one internal network and one external network
B. A bridge domain must be linked to a physical domain
C. A bridge domain typically has at least one subnet that Is associated with it
D. A bridge domain must have ...
... at least one external network that is associated with it

Answer: C

Question: 5

Which two options are primary elements of a tenant? (Choose two )

A. firewall rules
B. contracts
C. EPG
D. access policies
E. switch domains

Answer: BC

Question: 6


Refer to the exhibit. A network engineer allocates 12 physical ports to a new VDC. Which command is used to verify VDC port allocation on a Cisco Nexus switch?

A. show vdc port-membership
B. show vdc port-allocation
C. show vdc allocation
D. show vdc membership

Answer: D

Question: 7

Which two protocols are encapsulated in FCoE? (Choose two.)

A. iSCSI
B. Fibre Channel
C. CIFS
D. DNSF
E. SCSI

Answer: BE

Question: 8

What are two advantages to running Fabric Path in the data center over using Spanning Tree? (Choose two.)

A. provides multi chassis Ether Channel capabilities
B. allows every switch to send BPDUs to each other to ensure the L2 topology is synchronized
C. has L2 multipath forwarding capacities
D. uses B02 1 q trunks to ensure VLANs are propagated through the topology
E. uses TTL field to provide loop mitigation

Answer: CE

Question: 9

Which privilege is assigned by default to the UCS Manager Storage Administrator user role?

A. service-storage-security-config
B. service-admin-config
C. service-admin
D. service-profile-storage

Answer: D

Question: 10

Which two standards enable Ethernet to support FCoE? (Choose two.)

A. Priority Flow Control
B. Virtual1 Extensible LAN
C. Enhanced Transmission Selection
D. Address Resolution Protocol
E. virtual port channel and virtual device context

Answer: AC

Total Views: 150Word Count: 393See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Digital Marketing Training Courses In Pune With 100% Placement
Author: Dhiraj

2. How Can We Make A Child An Independent Learner?
Author: The Evorkle Academy

3. Why Study At Rgit Australia?
Author: Gurung Rupert

4. Reasons Your Child Should Learn Computer Coding
Author: RoboBrain Limited

5. Reasons Python Programming Language Is Ideal For Children
Author: RoboBrain Limited

6. St.-benedict’s Management Studies Campushunt
Author: SURESH

7. Digital Marketing Courses In Pimpri Chinchwad | Top Digital Marketing In Pcmc
Author: Dhiraj

8. Coaching App
Author: ekhool

9. Value Education | Mit Vishwashanti Gurukul
Author: SandeshKale

10. Hadoop Training Institute In Bangalore_ Dvs Technologies
Author: manoj manuu

11. Aws Training In Hyderabad
Author: Kelly Technologies

12. How To Be Successful In An Online Mba Program
Author: wetakeclasses

13. How To Clear Comptia Pentest+ Certification Exam
Author: hemant kulkarni

14. Benefits Of Being A Student-athlete
Author: Rajneesh Chaturvedi

15. The Proven Tips To Deal With Mppsc Entrance Exam Stress
Author: jyiti makhija

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: