123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

1z0-965 Free Demo Practice Test Software

Profile Picture
By Author: Rocky Hughes
Total Articles: 42
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Identify three correct statements about Workforce Life Cycle. (Choose three.)

A. Line managers can create and manage work relationships, employment terms, and assignments for all workers.
B. HR specialists can create and manage work relationships, employment terms, and assignments for the workers to whom they have security access.
C. HR specialists and line managers can create and manage work relationships, employment terms, and assignments for all the workers.
D. Line Managers can transfer their direct and indirect reports only
E. The Add Person tasks include creating a new person's first work relationship with the enterprise.

Answer: B,D,E

Question: 2

Which three options are true regarding Grade Ladders? (Choose three.)

A. Five types of Grade Ladders are available.
B. A Grade Ladder can be created with a combination of both grades and grades with steps.
C. A Grade Ladder cannot be created with a combination of both grades and grades with steps.
D. Two types of Grade Ladders are available.
E. Grade Ladders ...
... are used to group grades or grades with steps.

Answer: C,D,E

Question: 3

You are implementing the Checklist functionality for one of your customers. The customer wants the checklist template to be allocated to persons automatically.
What should you do to achieve the required functionality?

A. Managers can automatically allocate checklist templates to the persons whom they manage from Person Gallery
B. Associate the eligibility profile with the checklist template to allocate the checklist to persons automatically when they satisfy the criteria built in the eligibility profile.
C. Associate the action with the checklist template to allocate the checklist to persons automatically when they experience the action.
D. Associate the area of responsibility with the checklist template to allocate the checklist to persons automatically when they are given the specific area of responsibility.
E. Associate a life event with the checklist template to allocate the checklist to persons automatically when they experience the event.

Answer: C

Question: 4

An organization wants to include a security profile in an HCM data role and then provision the data role to a user. Identify the option which lists the HCM object types for which the security profiles can be created.

A. Person, Organization, Position. Legislative Data Group, Location. Grade. Document Type, Payroll. Payroll Flow
B. Person, Organization, Position. Legislative Data Group, Country, Grade, Document Type. Payroll, Payroll Flow, Workforce Business Process
C. Person, Organization, Position, Legislative Data Group, Country, Document Type. Payroll, Payroll Flow, Workforce Business Process
D. Person, Organization, Position, Legislative Data Group, Location, Grade, Document Type, Payroll, Payroll Flow, Workforce Business Process

Answer: C

Question: 5

A public holiday message is displayed on the gallery page for the German employees of the organization.
Identify two reasons why the holiday message can also be viewed by some of the French employees on their portrait page. (Choose two.)

A. The employees are terminated.
B. The event message under the “Public Holiday” calendar event category is viewed by everybody.
C. The French employees have their primary work schedule associated with the “Public Holiday” calendar event category.
D. The French region is associated with the calendar event.
E. The “Public Holiday” calendar event category controls the visibility of the calendar event massages.

Answer: C,D

Question: 6

You are part of a new implementation and have the seeded HR Specialist role. You are able to find all the workers in Person Gallery, but not able to view a single worker on the Person Management page. Identify two reasons for this. (Choose two.)

A. The Person Security Profile in the data role, which is attached to the seeded HR Specialist application role, does not allow the person access to data.
B. The Refresh Manager Hierarchy process is not run in the instance.
C. The Public Person Security Profile is set up as View All People in the data role, which is attached to the seeded HR Specialist application role.
D. The seeded HR Specialist role does not have access to hire the worker in the instance.
E. The Person Profile is not created for any of the employees in the new instance.

Answer: A,D

Question: 7

A manager in an organization plans to implement a three-tier employment model and wants to ensure that the same attributes are applied to each person in the organization.
Which approach would you recommend to meet this requirement?

A. Set the values in employment terms and prevent override at assignment level.
B. Do not set the values in employment terms and prevent override at assignment level.
C. Set the values in employment terms and allow override at assignment level.
D. Do not set the values in employment terms and allow override at assignment level.

Answer: A

Question: 8

As an implementation consultant, you are in the process of setting up geographies in the application. Which three statements are true about defining geographies? (Choose three.)

A. It is mandatory to define geography validations before geography hierarchy can be defined.
B. You must set geography validation for the specific address style for a country.
C. Geography type can either be defined by a user or can be geopolitical.
D. You must identify the top-level of geography as Country and define a geography type.
E. You must map geography to reporting establishments for reporting purposes.

Answer: B,C,D

Question: 9

Which three options are true about Oracle Workforce Predictions? (Choose three.)

A. Performance predictions are available for both teams and individual assignments.
B. Contingent Worker and Nonworker work relationships are included.
C. It predicts individual voluntary termination and performance.
D. It predicts team voluntary termination and performance.
E. It predicts team/individual involuntary termination and performance.

Answer: A,C,D

Question: 10

Which three options are true about the Global Person model? (Choose three.)

A. Person records are global, independent of legal employers, and created only once for any person. If the person leaves the enterprise, the person's work relationships are terminated.
B. Person records continue to exist even when the person has no current work relationships in the enterprise and no current contact relationships with other workers.
C. Person records cease to exist when a person is terminated from an organization.
D. Person records hold information that is personal, such as name, date of birth, and disability information, or that may apply to more than one work relationship, such as national ID.
E. Person records are auto-archived two years after a person is terminated from an organization.

Answer: A,B,D

Total Views: 315Word Count: 1041See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. East West College Of Management College Details | Campushunt
Author: Campushunt

2. 11 Signs Indicating Your Child Has A Reading Problem
Author: Elise Simpson

3. Happieesouls - Sonika Gahlot Spreading Happiness Through Ngo Donations
Author: mad4india

4. 200 Hours Yoga Teacher Training Course In Bali
Author: Bali Yoga School

5. Insights On Common Tantrum Triggers Among Pre-schoolers
Author: KevinWang

6. Tips To Choose The Right Coaching For Mppsc Exams
Author: sweeti sharma

7. Why Mppsc Coaching Is Important?
Author: jyiti makhija

8. A Beginner’s Guide To Aws Training In Bangalore | Dvs - Technologies
Author: manojmanuu

9. Know The Prime Reasons Behind The Increasing Demand Of Online Courses
Author: Mark Sheldon

10. Explore The Pros And Cons Of Pursuing Courses That Are Offered Online
Author: Mark Sheldon

11. Essay Help
Author: EssaysnAssignments UK

12. Cbse Board & Cbse Schools: The Matter Of Pride!
Author: Priya Varma

13. M S Ramaiah College Of Pharmacy College Details | Campushunt
Author: Campushunt

14. Article On Full Stack Development
Author: Inspanner Academy

15. Benefits Of Iso 27001:2013 Certification
Author: aakansha tyagi

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: