123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

400-151 Coaching Kits

Profile Picture
By Author: rocky hughes
Total Articles: 42
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Refer to the exhibit.

An admin wants to bring online a new leaf node into their ACI fabric. Before registering the leaf node, the admin checks the current status arid sees this output.
Which option is the reason for the admin to see this output?

A. The wrong catalog firmware is running on the APIC.
B. This output is expected until the admin registers the leaf node and assigns it a role.
C. The leaf node is yet to be physical connected to the fabric.
D. The DHCP server running on the APIC has failed and thus the leaf node has not been able to obtain an IP address.
E. This output is expected until the admin registers the leaf node with an ID and name.

Answer: A

Question: 2

The OS team has requested that you expand the receive queues of an existing server. Which action accomplishes this change?

A. Reconfigure the vNlC to the requested queue size.
B. Configure and apply a custom adapter policy.
C. Configure and apply a custom LAN connectivity policy.
D. Reconfigure the default vNIC behavior.

Answer: B

Question: ...
... 3

Refer to the exhibit.

An admin has created a new EPG in an ACI fabric The admin then specified static path binding as shown in exhibit After submitting this policy configuration, the admin noticed that this newly created EPG had the fault shown in the exhibit. Which option is the like explanation of this fault?

A. The admin incorrectly configured this static path as a "trunk" when it should have been configured as an access (untagged) port.
B. The encap VLAN configured is not within the allowed range of VLANs as specified by the associated domain.
C. There is not enough information to determine the cause of the problem.
D. The admin incorrectly configured this static path to have a deployment immediacy as "Immediate" when it should have been configured a "on-demand"
E. There is not fault. The fault is currently in the soaking state and the fault will automatically clear and everything will work as expected.

Answer: B

Question: 4

Which standard REST API method allows you to create a managed object?

A. POST
B. SET
C. PATCH
D. GET

Answer: A

Question: 5

Which four options are part of Cisco ONE Enterprise Cloud Suite product portfolio? (Choose four.)

A. Cisco Intercloud Fabric for Business
B. Application Policy Infrastructure Controller
C. Cisco Virtual Application Container Services
D. Cisco Prime Service Catalog
E. Cisco Open SDN Controller
F. Cisco UCS Director

Answer: ACDF

Question: 6

Which two statements about policing, queuing, and scheduling are true? (Choose two.)

A. The WRHD algorithm is reactive approach only to traffic congestion.
B. Policing is the monitoring of data rates for a particular class of traffic. The device can also monitor associated burst sizes.
C. You can apply weighted random early detection to a class of traffic, which allows packets to be dropped based on the CoS field.
D. You can schedule traffic by imposing a maximum data rate on a class of traffic so that excess packets are dropped.

Answer: BC

Question: 7

Which three options are common PTP device types? (Choose three.)

A. ordinary clock
B. network clock
C. crystal clock
D. transparent clock
E. boundary clock
F. sundials

Answer: ADE

Question: 8

Refer to the exhibit.

When specifying subnets under a bridge domain for given tenant, the user can specify the scope of a subnet. Which definition of the public subnet scope is true?

A. It indicates that this subnet is advertised to the external router by the border leaf.
B. It indicates that this subnet is advertised to public Internet and must be protected by a firewall.
C. It indicates that it must be leaked to one or more private networks within ACI fabric.
D. It indicates that this subnet is advertised to the border leaf in ACI fabric

Answer: A

Question: 9

Which statement about glean throttling in Cisco NX-OS is true?
When forwarding an incoming IP packet in line card, if the Address Resolution Protocol request for the next hop is not resolved, the line card forwards the packets to the supervisor. The supervisor resolves the MAC address for the next hop and programs the hardware.
The traffic policing feature manages the maximum rate of traffic through a token bucket algorithm. The token bucket algorithm can use the user-configured values to determine the maximum rate of traffic allowed on an interface at a given moment in time.
Cisco NX-OS supports a rate-limiting feature to manages the access bandwidth policy for a network by ensuring that traffic falling within specified rate parameters is sent, while dropping packets that exceed the acceptable amount of traffic or sending them with a different priority.
The traffic shaping feature in Cisco NX-OS to avoid bottle necks in the network.


Answer: A

Question: 10

DRAG DROP
Drag and drop the feature from the left onto the correct benefit on the right.


Answer:

Congestion Notification
IEEE 802.1 Qau
Data center Bridging Exchange
DCBX
Priority-Based Flow Control
IEEE 802.1 Qbb
Enhanced transmission selection
IEEE 802.1 Qaz

Question: 11

Refer to the exhibit.

Which outcome of this configuration is true?

A. Any newly created traffic flows do not use this fabric interconnect.
B. All traffic ceases to flow through this fabric interconnect after a reboot.
C. Servers cease to use this fabric interconnect upon next reboot.
D. All traffic ceases to flow through this fabric interconnect.

Answer: D

Question: 12

Refer to the exhibit.

If you inspect a VXLAN packet at point2, which two options about the outer fields in the VXLAN header are true? (Choose two.)

A. Outer S-MAC = MAC-1 ; outer D-MAC = MAC-2
B. Outer S-IP = IP-1 ; Outer D-IP = IP-4
C. Outer S-IP = IP-1 ; Outer D-IP = IP-2
D. Outer S-MAC = MAC-1 ; outer D-MAC = MAC-4
E. Outer S-IP = IP-A ; Outer D-IP = IP-B
F. Outer S-MAC = MAC-A ; Outer D-MAC = MAC-B
Answer: AB

Question: 13

Which three statements about ASM and SSM are correct? (Choose three.)

A. By default, the SSM group range for PIM is 232.0.0.0/8 and for PIM6 is FF3x/96.
B. PIM ASM is not fully supported on a vPC.
C. If you want to use the default SSM group range, you must configure the SSM group range.
D. ASM mode requires that you configure an RP.
E. In ASM mode, only the last-hop router switches from the shared tree to the SPT.

Answer: ADE

Question: 14

Which three benefits do VXLANs offer compared to VLANs? (Choose three.)

A. VXIAN uses a 16-bit VNID to overcome the 4094 VLAN scale limitation.
B. It provides better utilization of available network paths in the overlay infrastructure.
C. VXLAN uses a 24-bit VNID to overcome the 4094 VLAN scale limitation.
D. It provides better utilization of available network paths in the underlay infrastructure.
E. It provides a solution to extend Layer 2 segments over a single Layer 2 VLAN.
F. It provides a solution to extend Layer 2 segments over a shared Layer 3 routed network.

Answer: CDF

Question: 15

Which programming language is used at the core of OpenStack?

A. C++
B. Ruby
C. Python
D. Java

Answer: C

Question: 16

For which two multicast distribution modes is RP Configuration required? (Choose two.)

A. SSM
B. BIDIR
C. RPF routes for multicast
D. ASM

Answer: BD

Question: 17

Cisco UCS Director provides an option to offer the report metadata and REST API Browser for developers. Which configuration step is needed Cisco USC Director to enable this feature?

A. Enable the developer menu.
B. Enable report metadata
C. Enable the debugging menu.
D. Enable the REST API

Answer: A

Question: 18

DRAG DROP
Drag and drop the spanning-tree port from the left onto the correct description on the right.


Answer:

Backup port
Disabled port
Root port
Alternate port
Designated port

Question: 19

Which three service request states are valid in Cisco UCS Director service request execution state? (Choose three.)
A. debugging
B. scheduled
C. running
D. listening
E. failed

Answer: BCE

Question: 20

Which IETF standard is the most efficient messaging protocol used in an loT network?

A. SNMP
B. HTTP
C. CoAP
D. MQTT

Answer: C

Question: 21

Refer to the exhibit.

Within an ACI fabric, a routing protocol is needed to assist with route redistribution between the outside networks and the internal fabric. Which routing protocol is needed to run in the fabric at location 1 to allow the VM access to the networks advertised by the external Layer 3 network.

A. eBGP
B. OSPF
C. MP-BGP
D. iBGP
E. IS-IS

Answer: C

Question: 22

How do you manually configure a vNIC MAC address?

A. Use the mac -address-table static command.
B. Modify the dynamic vNIC connection policy.
C. Use the set identity dynamic-mac command.
D. Modify the adapter policy.

Answer: D

Question: 23

Which two statements about import and export route control in an ACI fabric are true? (Choose two.)

A. Prefixes learned from OSPF/EIGRP L30urs are never permitted inbound by default.
B. Prefixes learned from BGP L3outs cannot be filtered inbound.
C. Export route control controls if the prefixes are redistributed from MP-BGP to the egress leaf.
D. Prefixes permitted inbound are redistributed into MP-BGP at the ingress leaf.

Answer: CD

Question: 24

While doing service insertion with vASA with route peering, which two parts must be configured? (Choose two.)

A. The path for interfaces must be specified when the L4-L7 device is created.
B. The route peering profile must be specified when the L4-L7 Service Graph template is created.
C. The VM name must be specified when the L4-L7 device is created.
D. The chassis must be specified when the L4-L7 device is created.

Answer: AB

Question: 25

Which definition of Intelligent Service Card Manager is true?

A. part of the RISE service that is responsible for establishing initial connectivity with remote appliances (for example. Citrix NetScaler)
B. management software to manage Cisco Nexus devices
C. management software to manage provisioning of RISE services on a Cisco Nexus switch
D. part of the RISE service that resides on a Cisco Nexus switch that is responsible for handling tasks related to receiving Route Health Injection massages from appliances and programming those routes in the universal routing information base
E. part of the RISE service that resides on an appliance (for example, Citrix NetScaler) that is responsible for sending Route Health Injection massages to a Cisco Nexus switch

Answer: A

Total Views: 164Word Count: 1559See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Digital Marketing Training Courses In Pune With 100% Placement
Author: Dhiraj

2. How Can We Make A Child An Independent Learner?
Author: The Evorkle Academy

3. Why Study At Rgit Australia?
Author: Gurung Rupert

4. Reasons Your Child Should Learn Computer Coding
Author: RoboBrain Limited

5. Reasons Python Programming Language Is Ideal For Children
Author: RoboBrain Limited

6. St.-benedict’s Management Studies Campushunt
Author: SURESH

7. Digital Marketing Courses In Pimpri Chinchwad | Top Digital Marketing In Pcmc
Author: Dhiraj

8. Coaching App
Author: ekhool

9. Value Education | Mit Vishwashanti Gurukul
Author: SandeshKale

10. Hadoop Training Institute In Bangalore_ Dvs Technologies
Author: manoj manuu

11. Aws Training In Hyderabad
Author: Kelly Technologies

12. How To Be Successful In An Online Mba Program
Author: wetakeclasses

13. How To Clear Comptia Pentest+ Certification Exam
Author: hemant kulkarni

14. Benefits Of Being A Student-athlete
Author: Rajneesh Chaturvedi

15. The Proven Tips To Deal With Mppsc Entrance Exam Stress
Author: jyiti makhija

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: