123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

400-101 Real Pdf Exam Material

Profile Picture
By Author: rocky hughes
Total Articles: 42
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1
Which type of port would have root guard enabled on it?

A. a designated port
B. an alternate port
C. a blocked port
D. a root port

Answer: A

Question: 2

Which statement about Cisco Express Forwarding is true?

A. The FIB tables resides on the route processor and the adjacency table resides on the line cards
when Cisco Express Forwarding is enabled.
B. Layer 2 next-hop address information is maintained in the adjacency table.
C. The FIB table and the adjacency table reside on the line cards when Cisco Express
Forwarding is enabled.
D. Layer 2 next-hop address information is maintained in the FIB table.

Answer: A

Question: 3

Which feature can you implement to most efficiently protect customer traffic in a rate-limited
WAN Ethernet service ?

A. IntServ with RSVP
B. DiffServ
C. Q-in-Q
D. The IPsec VTI qos pre-classify command
E. HCBWFQ

Answer: B

Question: 4

Which statement is true about conditional advertisements?

A. ...
... Conditional advertisements create routes when a predefined condition is met.
B. Conditional advertisements create routes when a predefined condition is not met.
C. Conditional advertisements delete routes when a predefined condition is met.
D. Conditional advertisements create routes and withhold them until a predefined condition is met.
E. Conditional advertisements do not create routes, they only withhold them until a predefined condition is met.

Answer: E

Question: 5

Which option describes how a router responds if LSA throttling is configured and it receives the identical LSA before the interval is set?

A. The LSA is added to the OSPF database and a notification is sent to the sending router to slowdown its LSA packet updates.
B. The LSA is added to the OSPF database.
C. The LSA is ignored.
D. The LSA is ignored and a notification is sent to the sending router to slow down its LSA packet Updates.

Answer: C

Question: 6

Which data plane protocol does EIGRP Over the Top use?

A. GRE
B. MPLS
C. LISP
D. IP-in-IP

Answer: C

Question: 7

Which PIM mode can forward traffic by using only (*.G) routing table entries?

A. Space-dese mode
B. Bidirectional mode
C. Deuce mode
D. Sparse mode

Answer: B

Question: 8

Which TCP feature allows a client to request a specific packet that was lost?

A. Selective acknowledge
B. Flow control
C. Fast recovery
D. Sliding window

Answer: A

Question: 9

Which TCP feature allows a client to request a specific packet that was lost?

A. Flow control
B. Sliding window
C. Fast recovery
D. Selective acknowedgment

Answer: D

Question: 10

Which option is the origin code when a route is redistributed into BGP?

A. IGP
B. EGP
C. External
D. Incomplete
E. Unknown

Answer: D

Question: 11

When you deploy DMVPN,what is the purpose of the command crypto isakmp key ciscotest address 0.0.0.0 0.0.0.0?

A. It is configured on the hub and spoke routers to establish peering.
B. It is configured on the hub to sent the pre-shared key for the spoke routers
C. It is configured on the Internet PE routers to allow traffic to traverse the ISP core
D. It is configured on the spokes to indicate the hub router.

Answer: B

Question: 12

Which statement is true about trunking?

A. DTP only supports autonegotiation on 802.1q and does not support autonegotiation for ISL
B. Cisco switches that run PVST+ do not transmit BPDUS on nonnative VLANs when using a
C. dot1q trunk.
D. DTP os a point-to-point protocol.
E. When removing VLAN 1 from a trunk,management traffic such as CDP is no longer passed in that VLAN.

Answer: C

Question: 13

Which command can you enter on an interface so that the interface will notify the sender of a
packet that the path is sub-optimal?

A. Ipnhrp cost 65535
B. Ipnhrp redirect
C. Ipnhrp set-unique-bit
D. Ipnhrp record
E. Ipnhrp shortcut

Answer: B

Question: 14

Which technology can be used to prevent flooding of ipv6 multicast traffic on a switch?

A. MLD filtering
B. IGMP snooping
C. MLD snooping
D. IGMP filtering

Answer: C

Question: 15

Which statement about a type 4 LSA in OSPF is true?

A. It is an LSA that is originated by an ABR,that is flooded throughout the AS,and that describes a route to the ASBR.
B. It is an LSA that is originated by an ABR,that is flooded throughout the AS,and that describes a route to the ABR.
C. It is an LSA that is originated by an ASBR,that is flooded throughout the AS,and that describes a route to the ASBR.
D. It is an LSA that is originated by an ABR,that is flooded throughout the area,and that describes a route to the ASBR.
E. It is an LSA that is originated by an ASBR,that is flooded throughout the area,and that describes a route to the ASBR.

Answer: D

Question: 16

What is the main function of VRF-lite?

A. To segreagate multiple routing tables on a single device.
B. To connect different autonomous systems together to share routes.
C. To allow device to use lables to make layer 2 path decisions.
D. To route IPv6 traffic across an IPv4 backbone.

Answer: A

Question: 17

Which three factors does Cisco PFR use to calculate the best exit path?(Choose three)

A. Reachability
B. Delay
C. Quality of service
D. Packet size
E. Adminstrative distance
F. Loss

Answer: ABF

Question: 18

Which ISAKMP feature can protect a GDOI from a hacker using a network sniffer while a security association is established?

A. An ISAKMP phase 1 security association
B. An ISAKMP phase 2 security association
C. The Proof of Possession(POP)
D. A ISAKMP phase 2 GROUPKEY-PUSH exchange
E. An ISAKMP phase 2 GROUPKEY-PULL exchange

Answer: A

Total Views: 177Word Count: 914See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Digital Marketing Training Courses In Pune With 100% Placement
Author: Dhiraj

2. How Can We Make A Child An Independent Learner?
Author: The Evorkle Academy

3. Why Study At Rgit Australia?
Author: Gurung Rupert

4. Reasons Your Child Should Learn Computer Coding
Author: RoboBrain Limited

5. Reasons Python Programming Language Is Ideal For Children
Author: RoboBrain Limited

6. St.-benedict’s Management Studies Campushunt
Author: SURESH

7. Digital Marketing Courses In Pimpri Chinchwad | Top Digital Marketing In Pcmc
Author: Dhiraj

8. Coaching App
Author: ekhool

9. Value Education | Mit Vishwashanti Gurukul
Author: SandeshKale

10. Hadoop Training Institute In Bangalore_ Dvs Technologies
Author: manoj manuu

11. Aws Training In Hyderabad
Author: Kelly Technologies

12. How To Be Successful In An Online Mba Program
Author: wetakeclasses

13. How To Clear Comptia Pentest+ Certification Exam
Author: hemant kulkarni

14. Benefits Of Being A Student-athlete
Author: Rajneesh Chaturvedi

15. The Proven Tips To Deal With Mppsc Entrance Exam Stress
Author: jyiti makhija

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: