123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

700-260 Study Guides

Profile Picture
By Author: rocky hughes
Total Articles: 41
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Increased employee productivity, confidence in data confidentiality, and increased visibility are features that demonstrate which Cisco business value?

A. Cost effectiveness
B. Protection
C. Control
D. Flexibility
E. Completeness

Answer: C

Question: 2

Which licensing feature enables customers to better manage their software assets and optimize their IT spending?

A. Cisco ONE
B. Smart Accounts
C. Enterprise License Agreements
D. License Bundling

Answer: B

Question: 3

Which Cisco network security solution helps protect against threats by monitoring and responding to any network anomalies, continually analyzing for potential threats and reacting to them in real time?

A. Cisco Security Manager
B. Cisco ASA Firewall Services
C. Cisco ASA Next-Generation Firewall Services
D. Cisco Next-Generation Intrusion Prevention System
E. Cisco Web Security Appliance
F.Cisco Email Security Appliance
G.Cisco Identity Services Engine
H.Cisco Site-to-Site ...
... VPN

Answer: D

Question: 4

Which Cisco security technology delivers the best real-time threat intelligence?

A. Cisco Security Intelligence Operations
B. Cisco ASA Next-Generation Firewall Services
C. Cisco Identity Services Engine
D. Cisco Security Manager
E. Cisco TrustSec

Answer: A

Question: 5

Upon which component are security solutions directly built in the Cisco future solutions architecture framework?

A. Security intelligence operations
B. Third-party applications
C. Management and intelligence capabilities
D. Cisco security platforms

Answer: D

Question: 6

At which point during the attack continuum does a customer experience limited remediation tools?

A. Across the entire continuum
B. During
C. Before
D. After

Answer: A

Question: 7

Which technology solution can resolve the inability of a customer to properly restrict and authorize access to protected resources while still introducing new applications, devices, and business partnerships?

A. Cisco Secure Data Center
B. Cisco Cyber Threat Defense
C. Cisco TrustSec
D. Cisco Data Center Virtualization and Cloud
E. Cisco Application Centric Infrastructure
F.Cisco Security Intelligence Operations

Answer: C

Question: 8

Utilizing the Cisco software lifecycle generates which two benefits for partners? (Choose two.)

A. Adaptable deployment
B. Software portability
C. Improved sales performance
D. Cisco incentives
E. Increased efficiencies
F.Sales promotions
G.Customer support

Answer: C, E

Question: 9

Which Cisco security benefit is a differentiator that allows partners to plan and model their businesses?

A. Comprehensive vision for security
B. One solution to fit every need
C. Unparalleled commitment
D. Lowest price points
E. Best-in-class technologies

Answer: A

Question: 10

What is the primary customer challenge that is created by the wide variety of security solution providers on the market?

A. Choosing the right provider
B. Contacting all providers for information
C. Finding a low-cost option
D. Determining the single best security product

Answer: A

Total Views: 658Word Count: 400See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. How Can Artificial Intelligence Transform Sap Sales Processes?
Author: golla kalyan

2. Cloud Data Engineer Course | Google Data Engineer Course
Author: visualpath

3. Iapp Aigp Certification 2026: Exam, Passing Score, Cost, Training & Career Guide
Author: nytcc

4. Deepeval Agent Evaluation | Ai Agent Evaluation Course
Author: Vamsi Ulavapati

5. Understand Exactly What “placement Assistance” Means
Author: Avina Technologies

6. What Is Ecih Certification In 2026? Exam, Syllabus, Eligibility & Incident Response Guide
Author: passyourcert net

7. Interior Design Course In Noida – Build A Portfolio That Showcases Your Skills
Author: Manshi Kumar

8. Sap Datasphere Training And Sap Datasphere Course Online
Author: Subahan

9. What 1,286 Tutors Actually Charge For Home Tuition In Delhi Ncr (2026 Fee Study)
Author: EZ Tuitions Team

10. Protective Coatings For Tmt Bars: Improving Reinforcement Durability
Author: Ivar

11. Fiber-reinforced Concrete Additives: Strengthening Modern Construction
Author: Ivar

12. Rust-resistant Concrete Formulations: Improving Structural Durability
Author: Ivar

13. Polymer Based Cement Additives: Improving Modern Construction Materials
Author: Ivar

14. Understanding Echolalia In Children: Causes, Types, And Helpful Strategies
Author: Anima Mishra

15. Natural Crystals Explained: A Practical Guide For First-time Buyers
Author: Narendra Sharma

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: