123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

Ns0-507 Practice Test Software

Profile Picture
By Author: Dennis Ng
Total Articles: 67
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Within the NetApp Interoperability Matrix Tool (IMT), which three components are supported for the FC SAN storage host solution? (Choose three.)

A. Host OS
B. IP switch
C. ONTAP OS
D. Netapp Controller Model
E. Host HBA

Answer: A,C,E

Question: 2

You have expanded your ONTAP cluster from two nodes to four nodes and want to allow Linux multipathing software to see the paths to all nodes in the cluster.
In this scenario, which statement describes how to accomplish this task?

A. Add the WWPN to the host igroup then rescan from the host.
B. Rescan from the host OS and modify the reporting nodes to add the two new nodes.
C. Modify the reporting nodes to add the two new nodes the rescan from the host OS.
D. Rescan from the host OS then add the WWPN to the host igroup.

Answer: C

Question: 3

You have an iSCSI host that is unable to connect to an SVM that is named “svm1” over a LIF that is named “lif1”. The home node and port of lif1 is cl01-01 port e0e. The event log ...
... show command displays the error iSCSI: network interface disabled for use; incoming connection discarded.
Which command would you use to solve the problem?

A. Broadcast-domain add-ports –broadcast-domain iscsi –ports cl01-01: e0e
B. iSCSI interface enable –vserver svm1–lif lif1
C. Network interface modify –vserver svm1 –lif lif1 –failover-group default
D. Vserver iscsi create –target-alias svm1 –status-admin up –vserver svm1

Answer: B

Question: 4

For which two vendor products would the Unified Host Utilities Kit set HBA and CAN parameters? (Choose two.)

A. Brocade
B. Cisco
C. Emulex
D. Qlogic

Answer: C,D

Question: 5

You are asked to create a volume and lun, both of which need to be thin provisioned.
In this scenario, which two statements are correct? (Choose two.)

A. Use the lun create command with the space-reserve parameter set to disabled
B. Use the lun create command with the space-reserve parameter set to enabled
C. Use the volume create command with the space-guarantee parameter set to none
D. Use the volume create command with the space-guarantee parameter set to volume

Answer: A,C

Question: 6

You are planning a migration from a 7-mode system running Data ONTAP 7.3 to a new AFF A700 ONTAP 9.1 system. This 7-mode system provides only FC LUNs for a Windows Server 2012R2 server farm. The 7-Mode system cannot upgrade its volumes to 64-bit.
In this scenario, what would you use for the migration?

A. 7-Mode Transition Tool (7MTT)
B. Foreign LUN Import (FLI)
C. OnCommand System Manager
D. Unified Host Utility Kit

Answer: B

Question: 7

Where would you find the environment values of controllers and disk shelves (e.g. BTU and watts)?

A. Interoperability matrix tool (IMT)
B. Installation and setup instructions poster
C. Config advisor
D. Hardware universe

Answer: D

Question: 8

Where do you identify the disk shelves and disks that are supported for a specific controller model?

A. Hardware Universe (HWU)
B. Interoperability Matrix Tool (IMT)
C. Disk and Aggregates Power guide
D. Installation and Setup Instructions poster

Answer: A

Question: 9

According to NetApp best practices, which method should be used for zoning?

A. Single initiator – multiple targets
B. Multiple initiator – single target
C. Single initiator – single target
D. Multiple initiator – multiple targets

Answer: C

Total Views: 410Word Count: 556See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Master Asian Languages With Stanford Language Centre – Your Gateway To Learning Mandarin, Thai & Vietnamese In Singapore
Author: Mohammed Yusri

2. Azure Devsecops Training | Azure Devops Training In India
Author: visualpath

3. The Oracle Integration Cloud Training Hyderabad - Visualpath
Author: naveen

4. Sap Cpi Online Course | Sap Training At Visualpath
Author: gollakalyan

5. Social Media Marketing Basics: From Instagram Reels To Facebook Ads
Author: Shivam Kumar

6. Study Mbbs In Turkey: Top Universities, Costs, And Career Opportunities
Author: Mbbs Blog

7. Study Mbbs In Russia: A Top Choice For Indian Medical Aspirants
Author: Mbbs Blog

8. Community-driven Stem Centres: Empowering Local Innovation Through Partnerships
Author: stem-xpert

9. Bject-oriented Programming Made Easy With Java – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit

10. Shaping Young Minds At The Best Cbse School In Karunagappally
Author: Gregorios

11. D365 Online Training | Dynamics 365 Finance Operations
Author: Hari

12. All The Necessary Information That You Need To Know To Join Mbbs In Vietnam
Author: Mbbs Blog

13. Study Mbbs In Bosnia: Turn Your Dream Into Reality
Author: Mbbs Blog

14. Sleep Matters: The Science Behind Toddler Naps
Author: Kookaburra PreSchool

15. Top-rated Sre Training | Online Site Reliability Courses 2025
Author: krishna

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: