ALL >> Education >> View Article
1v0-621 E-books
Question: 1
Which two resources are the most impacted in the infrastructure sprawl experienced in non-virtualized data centers? (Choose two)
A. Power
B. storage
C. Compute
D. Network
Answer: B D
Question: 2
Which tab in the vSphere Web Client allows you to view the state of CPU and memory components for an ESXi Host?
A. Hardware Status
B. Configuration Status
C. Cluster Status
D. Resource Allocation Status
Answer: A
Question: 3
Which storage format can be used to deploy data stores on block storage devices?
A. Virtual Volumes
B. NFS
C. VMFS
D. jSCSI
Answer: C
Question: 4
Which vSphere feature automatically optimized resource utilization and responds to workload requirements?
A. Dynamic Resource Scheduler
B. Data Protection
C. Storage DRS
D. Storage I/O Control
Answer: C
Question: 5
In what two ways can vSphere Replication minimize network bandwidth consumption while replicating and ...
... storing virtual machines?
A. it can use pre-shipped VMDK files as seeds
B. It limits CPU cycles used during data transfer.
C. it can use dedicated network resources for replication.
D. It stores the replicated data in compressed format
Answer: C D
Question: 6
Which three chart styles are available when viewing performance metrics in the vSphere web client? (Choose three.)
A. Bar chat
B. Scatter chat
C. Line chat
D. Pie chat
E. Histogram chat
Answer: A C D
Question: 7
Which two features of vSphere helps organizations plan for disaster recovery? (Choose two)
A. High Availability
B. vSphere Replication
C. Fault Tolerance
D. Data Protection
Answer: A B
Question: 8
Which two vSphere 6.x technologies simplify management in data centers with multiple vCenter instances? (Choose two)
A. Content Library
B. Long Distance vMotion
C. Distributed Resource Scheduler
D. vSphere Distributed Switch
Answer: B C
Add Comment
Education Articles
1. What Should You Check Before Selecting A University In Jaipur?Author: University of Technology
2. Phecc Far Course – First Aid Response Training In Ireland
Author: johnnytorrt
3. Generative Ai Courses Online With Industry Use Case Training
Author: golla kalyan
4. Why Choose A Bachelor Of Business Administration In It And Systems Management After 12th?
Author: Hetal Patel
5. Power Bi Training With Ai | Power Bi Classes Online
Author: Visualpath
6. Gen Ai Testing Online Training | Ai Testing Course Online
Author: Subahan
7. Large Language Model Operations Training | Llmops Course
Author: Visualpath
8. Osep Certification 2026: Pen-300 Exam, Cost, Requirements, Skills & Preparation Guide
Author: passyourcert net
9. Building A Data Analyst Investigation Around Hyderabad’s Water Supply Records
Author: Nirmal
10. Advanced Acne And Acne Scar Treatment In Banjara Hills, Hyderabad
Author: Maheswari
11. How To Choose The Right Specialisation In A 4-semester Mba Program
Author: Hetal Patel
12. Cia Certification 2026: Requirements, Cost, Exam Structure, Training & Preparation Guide
Author: nytcc
13. Affordable And Quality Education At The Best School In Pragathi Nagar
Author: Maheswari
14. Cement Additives: Improving Performance And Durability In Construction
Author: Ivar
15. Polymer Waterproofing Chemical: Enhancing Building Protection
Author: Ivar






