123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

Vcs-322 E-books

Profile Picture
By Author: Dennis Ng
Total Articles: 67
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

What are two capabilities of enabling Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange for Outlook Web Access/App (OWA) users? (Select two.)

A. enables remote access via OWA with Safari browser
B. provides remote access to multiple user archives
C. enables IMAP access for mobile devices
D. enables Virtual Vault for OWA users
E. enables Vault Cache for OWA users

Answer: A, B

Question: 2

What are two benefits of Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange? (Select two.)

A. it archives directly to tape
B. it facilitates faster backup of the messaging servers
C. it is unnecessary to backup Exchange when Journaling is enabled
D. it automatically duplicates archive data
E. it provides OSIS for archived email

Answer: B, E

Question: 3

Which two key benefits are provided by Veritas Enterprise Vault 12.x ? (Select two.)

A. it natively archives all structured data
B. it archives unstructured data
C. it allows administrators to import PST files into the archive
D. it ...
... eliminates the need for backups
E. it eliminates the need for centralized information management

Answer: B, C

Question: 4

Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange converts mail message attachments in order to ensure future proofing.
Which file format is used?

A. .dvs
B. .xml
C. .html
D. .tif

Answer: C

Question: 5

How many document types can be converted by Veritas Enterprise Vault 12.x indexing?

A. less than 100
B. approximately 200
C. approximately 400
D. more than 1000

Answer: C

Question: 6

Which task requires the permissions of the Vault Service Account as a minimum in Veritas Enterprise Vault 12.x ?

A. managing and assigning custom roles
B. defining an Exchange Mailbox Archiving Policy
C. verifying connectivity to the SQL server
D. restarting the Enterprise Vault 12.x for Exchange services

Answer: A

Question: 7

Which two components comprise the Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange Directory? (Select two.)

A. Directory Fingerprint database
B. Directory Service
C. Directory SQL database
D. Directory Administration Role
E. Directory Provisioning Task

Answer: B, C

Question: 8

Which function is controlled by the Enterprise Vault Admin Service?

A. managing access to databases for other Enterprise Vault components
B. defining which users' data is processed
C. warning if virtual memory is running low
D. managing the mail and file servers from which data is archived

Answer: C

Question: 9

An administrator enables the Metadata Store in Veritas Enterprise Vault 12.x .
Which Enterprise Vault components will be impacted by the change?

A. Enterprise Vault Index
B. Storage queue
C. MS SQL server and the space that the databases require
D. Vault Store size

Answer: C

Question: 10

An organization uses three Exchange servers in a single domain and two Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange (EV) servers.
How many Provisioning tasks are required?

A. one per target domain
B. one per EV server
C. one per Exchange server
D. one per EV Directory

Answer: A

Question: 11

An organization needs to use the Update Service Locations (USL) feature of Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange (EV).
Which two physical EV resources must be remote to the EV servers for this feature to work seamlessly? (Select two.)

A. SQL Server
B. Archiving targets
C. Index Server Groups
D. Vault Store Partitions
E. Message Queuing

Answer: A, D

Question: 12

Of which security group must the Vault Service Account be a member?

A. the Application Administrators Group of the Enterprise Vault server
B. the Exchange Administrators Group on each Exchange server
C. the Local Administrators Group of the Enterprise Vault server
D. the Built-in Exchange Organization Administrators Group

Answer: C

Question: 13

What is the Veritas recommended amount of memory required for Veritas Enterprise Vault 12.x ?

A. 8GB
B. 16GB
C. 32GB
D. 64GB

Answer: B

Question: 14

Where is the Enterprise Vault system mailbox created?

A. on active members of a Database Availability Group only
B. on the Global Catalog server in the domain
C. on each target Exchange server in the domain
D. on the first Exchange server in the domain

Answer: C

Question: 15

When a user is enabled for archiving, an e-mail is sent from the Enterprise Vault system mailbox.
Which permissions must be granted to the Vault Service Account for this feature to work properly?

A. Log on as a service
B. Receive As
C. Log on remotely
D. Send As


Answer: C

Total Views: 411Word Count: 696See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. What Should You Check Before Selecting A University In Jaipur?
Author: University of Technology

2. Phecc Far Course – First Aid Response Training In Ireland
Author: johnnytorrt

3. Generative Ai Courses Online With Industry Use Case Training
Author: golla kalyan

4. Why Choose A Bachelor Of Business Administration In It And Systems Management After 12th?
Author: Hetal Patel

5. Power Bi Training With Ai | Power Bi Classes Online
Author: Visualpath

6. Gen Ai Testing Online Training | Ai Testing Course Online
Author: Subahan

7. Large Language Model Operations Training | Llmops Course
Author: Visualpath

8. Osep Certification 2026: Pen-300 Exam, Cost, Requirements, Skills & Preparation Guide
Author: passyourcert net

9. Building A Data Analyst Investigation Around Hyderabad’s Water Supply Records
Author: Nirmal

10. Advanced Acne And Acne Scar Treatment In Banjara Hills, Hyderabad
Author: Maheswari

11. How To Choose The Right Specialisation In A 4-semester Mba Program
Author: Hetal Patel

12. Cia Certification 2026: Requirements, Cost, Exam Structure, Training & Preparation Guide
Author: nytcc

13. Affordable And Quality Education At The Best School In Pragathi Nagar
Author: Maheswari

14. Cement Additives: Improving Performance And Durability In Construction
Author: Ivar

15. Polymer Waterproofing Chemical: Enhancing Building Protection
Author: Ivar

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: