123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

200-710 Free Demo Practice Test Software

Profile Picture
By Author: Dennis Ng
Total Articles: 67
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

What is the difference between the spaceship operator () and the strcmp() function?

A. There is no difference in functionality
B. strcmp() returns a Boolean value, the spaceship operator a number
C. strcmp() does a case-intensive comparison, the spaceship operator does not
D. The spaceship operator returns -1, 0 or 1; strcmp() may return any integer

Answer: D

Question: 2

Which of these error types may be handled by a user defined error handler function? (Choose two.)

A. E_ERROR
B. E_NOTICE
C. E_PARSE
D. E_WARNING

Answer: A, C

Question: 3

CORRECT TEXT
What is the output of the following code?


Answer: 1

Question: 4
What is the output of the following code?


A. string(0) “”
B. bool(false)
C. string(1) “!”
D. string(2) “k!”

Answer: C

Question: 5

Consider 3 PHP files that are called asynchronously via XmlHttpRequest:
...
...
Which of the following statements is true? (Choose two.)

A. The total execution time for all 3 requests will be the maximum of the longest sleep() call
B. The requests may be processed out of order
C. The requests are guaranteed to be executed in order
D. Concurrent requests will be blocked until the session lock is released

Answer: A

Question: 6

What is the output of the following code?


A. 1
B. 2
C. null

Answer: A

Question: 7

What is the benefit of using persistent database connections in PHP? (Choose two.)

A. Reduces the connection & authentication overhead of connecting to the database
B. Ensures that only a single connection is open to the database from PHP
C. Allows connection settings such as character set encoding to persist
D. Allows for resumption of transactions across multiple requests.

Answer: C, D

Question: 8

What is the output of the following code?


A. MyNamespace\Test
B. empty string
C. parse error
D. Test

Answer: B

Question: 9

What function is best suited for extracting data from a formatted string into an array?

A. fgetcsv
B. sscanf
C. sprintf
D. strtok

Answer: C

Question: 10

What exception type will catch the error raised by the expression 2 / 0?

A. LogicException
B. RangeException
C. DivisionByZeroError
D. ArithmeticError

Answer: C

Question: 11

CORRECT TEXT
Which value will be assigned to the key 0 in the following code?


Answer: 1

Question: 12
What is the output of the following code?
echo '1' . (print '2') + 3;

A. 123
B. 213
C. 142
D. 214
E: Syntax error

Answer: D

Question: 13

What is the output of the following code?
$a = 3;
switch ($a) {
case 1: echo 'one'; break;
case 2: echo 'two'; break;
default: echo 'four'; break;
case 3: echo 'three'; break;
}

A. one
B. two
C. three
D. four

Answer: C

Question: 14

What is "instanceof" an example of?

A. a boolean
B. an operator
C. a function
D. a language construct
E: a class magic

Answer: B

Question: 15

Which of the following may be used in conjunction with CASE inside a SWITCH statement?

A. A scalar
B. An expression
C. A boolean
D. All of the above

Answer: D

Question: 16

What is the output of the following code?
$a = 'a'; $b = 'b';
echo isset($c) ? $a.$b.$c : ($c = 'c').'d';

A. abc
B. cd
C. 0d

Answer: B

Total Views: 436Word Count: 568See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. How Chandigarh's Growing Business Ecosystem Is Supporting Business Analytics Careers
Author: Anusha

2. Oscp Certification Guide: Exam, Cost, Training, And Career Value
Author: Passyourcert

3. How To Pass The Asis Cpp Exam On Your First Try: Training Tips & Strategies
Author: Passyourcert

4. Top Things To Consider Before Choosing An Online Bca Course
Author: Grass Solution

5. Hair Growth Clinic In Anna Nagar – Advanced Solutions For Healthy And Strong Hair
Author: MAHESH

6. Who Is Eligible For An Honorary Doctorate?
Author: UniversityGuru

7. What Is Search Engine Optimization? Everything You Need To Know About Seo In 2026
Author: Rohit Shyam

8. Invisalign In Velachery – The Modern Way To Straighten Your Teeth Comfortably
Author: ivar

9. Digital Smile Design In Chennai – The Future Of Personalized Cosmetic Dentistry
Author: ivar

10. Cosmetic Smile Design In Chennai – Transform Your Smile With Advanced Cosmetic Dentistry
Author: ivar

11. Ai Agents With N8n Training | Ai Agents Course Online
Author: Vamsi Ulavapati

12. Agentic Ai With Copilot Studio Online Training | Agentic Ai
Author: Visualpath

13. Azure Data Engineer Training Online | Course In Ameerpet
Author: naveen

14. Is Bicsi Data Center Design Consultant Dcdc Certification Worth It In 2026?
Author: Passyourcert

15. Join Nda Coaching With Schooling In Pune And Achieve Your Defence Dream
Author: Delhi Career Group

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: