ALL >> Education >> View Article
210-065 Exam Practice Test
Question: 1
Which four features are provided by Cisco TelePresence Management Suite? (Choose four.)
A. Scheduling of video conference calls
B. Built-in-bridge functionality for multiparty video conferences
C. SIP-H.323 protocol interworking
D. Centralized management of conference resources
E. SMTP email event notification
F. Endpoint configuration backup and restore
G. Cisco TelePresence endpoint automated redundancy
H. Automated resource optimization
Answer: A, D, E, F
Question: 2
Which three features are supported by Cisco TMSPE? (Choose three.)
A. Simplified provisioning
B. LDAP user import
C. Scheduling via Microsoft Outlook
D. FindMe
E. Jabber for Windows
F. Automatic endpoint upgrades
Answer: A, B, D
Question: 3
Management wants to modify Cisco TMS to allow users to configure the call behavior with their associated devices and dial from a single ID. Which feature needs to be enabled and configured?
A. ...
... Smart Scheduler
B. Low-touch Provisioning
C. FindMe
D. CMR Provisioning
Answer: C
Question: 4
Refer to the exhibit.
Which configuration item shown in the exhibit should be used to assign the internal and external video communication server address for this group of users?
A. User Settings > Video Address pattern
B. Administrative Tools > User Settings
C. Configuration Template > Edit Template
D. User Import > Configuration
Answer: C
Question: 5
Which scheduling and management application can be installed on any hardware platform that meets the minimum specifications that the end customer decides to deploy?
A. Cisco Video Communications
B. Cisco TelePresence Management Suite
C. Cisco Digital Media Manager
D. Cisco TelePresence Management Switch
E. Cisco Unified Communications Manager
Answer: B
Question: 6
Which encoder is best suited for professional, studio-quality audio and video processing?
A. Scientific Atlanta Encoder
B. Cisco Digital Media Encoder 1000
C. Cisco Digital Media Encoder 2000
D. Cisco Digital Media Encoder 3000
Answer: C
Question: 7
In an ISR Cisco Video Management and Storage System, what is the maximum storage capacity allowed per module?
A. 1 TB per module
B. 2 TB per module
C. 3 TB per module
D. 500 MB per module
E. 750 MB per module
F. 850 MB per module
Answer: A
Question: 8
Which Cisco TelePresence multipoint platform utilizes only Cisco Unified Communications Manager for call control?
A. Cisco TelePresence Multipoint Control Unit
B. Cisco TelePresence Multipoint Switch
C. Cisco TelePresence Server
D. Cisco TelePresence Media Bridge Server
E. Cisco TelePresence System 500-32
F. Cisco TelePresence SX20
Answer: B
Question: 9
Which well-known port is used to access the Cisco IP Video Surveillance Operations Manager via a secure, ActiveX web session?
A. 20
B. 80
C. 421
D. 434
E. 443
F. 8080
Answer: E
Question: 10
When a call is placed from a Cisco VCS registered SIP-only endpoint to an H.323-only endpoint, which type of call license is consumed?
A. traversal call
B. non-traversal call
C. on-net call
D. interworking call
E. off-net call
F. Cisco Unified Workspace Licensing
Answer: A
Question: 11
Which protocol does the Cisco TelePresence Content Server use for call signaling?
A. MGCP
B. Cisco Proprietary
C. SCCP
D. H.323
Answer: D
Question: 12
XYZ Corporation has more than 1000 Cisco video endpoints and they want a high availability solution for scheduling and OBTP. Which option do you recommend?
A. standalone Cisco TelePresence Manager server
B. cluster of Cisco TelePresence Manager servers
C. standalone Cisco TelePresence Management Suite server
D. cluster of Cisco TelePresence Management Suite servers in active/passive failover mode
E. load-balanced cluster of Cisco TelePresence Management Suite servers
F. Cisco Prime collaboration manager
Answer: D
Question: 13
In the H.264 video codec, which type of video frame is sent when the remote side requests a fast picture update?
A. I-frame
B. P-frame
C. B-frame
D. C-frame
Answer: A
Question: 14
Refer to the exhibit.
Which system does this web user interface refer to?
A. Cisco Unified Communications Manager
B. Cisco Video Communications Server
C. Cisco Digital Media Manager
D. Cisco TelePresence Management Suite
Answer: D
Question: 15
Which description of medianet is true?
A. A set of protocols that accelerate the delivery of media across the network
B. A family of switches and routers that support multimedia applications
C. When the network works together with the endpoints to scale, optimize, and enhance the performance of collaboration components
D. A capability of the network to enhance video streaming quality
E. A Cisco proprietary feature that is built on hardware DSP resources
Answer: C
Add Comment
Education Articles
1. Master Asian Languages With Stanford Language Centre – Your Gateway To Learning Mandarin, Thai & Vietnamese In SingaporeAuthor: Mohammed Yusri
2. Azure Devsecops Training | Azure Devops Training In India
Author: visualpath
3. The Oracle Integration Cloud Training Hyderabad - Visualpath
Author: naveen
4. Sap Cpi Online Course | Sap Training At Visualpath
Author: gollakalyan
5. Social Media Marketing Basics: From Instagram Reels To Facebook Ads
Author: Shivam Kumar
6. Study Mbbs In Turkey: Top Universities, Costs, And Career Opportunities
Author: Mbbs Blog
7. Study Mbbs In Russia: A Top Choice For Indian Medical Aspirants
Author: Mbbs Blog
8. Community-driven Stem Centres: Empowering Local Innovation Through Partnerships
Author: stem-xpert
9. Bject-oriented Programming Made Easy With Java – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit
10. Shaping Young Minds At The Best Cbse School In Karunagappally
Author: Gregorios
11. D365 Online Training | Dynamics 365 Finance Operations
Author: Hari
12. All The Necessary Information That You Need To Know To Join Mbbs In Vietnam
Author: Mbbs Blog
13. Study Mbbs In Bosnia: Turn Your Dream Into Reality
Author: Mbbs Blog
14. Sleep Matters: The Science Behind Toddler Naps
Author: Kookaburra PreSchool
15. Top-rated Sre Training | Online Site Reliability Courses 2025
Author: krishna






