ALL >> Education >> View Article
210-065 Exam Practice Software
Question: 1
Which four features are provided by Cisco TelePresence Management Suite? (Choose four.)
A. Scheduling of video conference calls
B. Built-in-bridge functionality for multiparty video conferences
C. SIP-H .323 protocol interworking
D. Centralized management of conference resources
E. SMTP email event notification
F. Endpoint configuration backup and restore
G. Cisco TelePresence endpoint automated redundancy
H. Automated resource optimization
Answer: A, D, E, F
Question: 2
Which three features are supported by Cisco TMSPE? (Choose three.)
A. Simplified provisioning
B. LDAP user import
C. Scheduling via Microsoft Outlook
D. FindMe
E. Jabber for Windows
F. Automatic endpoint upgrades
Answer: A, B, D
Question: 3
Management wants to modify Cisco TMS to allow users to configure the call behavior with their associated devices and dial from a single ID. Which feature needs to be enabled and configured?
A. Smart Scheduler
B. Low-touch Provisioning
...
... C. FindMe
D. CMR Provisioning
Answer: C
Question: 4
Refer to the exhibit.
Which configuration item shown in the exhibit should be used to assign the internal and external video communication server address for this group of users?
A. User Settings > Video Address pattern
B. Administrative Tools > User Settings
C. Configuration Template > Edit Template
D. User Import > Configuration
Answer: C
Question: 5
Which scheduling and management application can be installed on any hardware platform that meets the minimum specifications that the end customer decides to deploy?
A. Cisco Video Communications
B. Cisco TelePresence Management Suite
C. Cisco Digital Media Manager
D. Cisco TelePresence Management Switch
E. Cisco Unified Communications Manager
Answer: B
Question: 6
Which encoder is best suited for professional, studio-quality audio and video processing?
A. Scientific Atlanta Encoder
B. Cisco Digital Media Encoder 1000
C. Cisco Digital Media Encoder 2000
D. Cisco Digital Media Encoder 3000
Answer: C
Question: 7
In an ISR Cisco Video Management and Storage System, what is the maximum storage capacity allowed per module?
A. 1 TB per module
B. 2 TB per module
C. 3 TB per module
D. 500 MB per module
E. 750 MB per module
F. 850 MB per module
Answer: A
Question: 8
Which Cisco TelePresence multipoint platform utilizes only Cisco Unified Communications Manager for call control?
A. Cisco TelePresence Multipoint Control Unit
B. Cisco TelePresence Multipoint Switch
C. Cisco TelePresence Server
D. Cisco TelePresence Media Bridge Server
E. Cisco TelePresence System 500-32
F. Cisco TelePresence SX20
Answer: B
Question: 9
Which well-known port is used to access the Cisco IP Video Surveillance Operations Manager via a secure, ActiveX web session?
A. 20
B. 80
C. 421
D. 434
E. 443
F. 8080
Answer: E
Question: 10
When a call is placed from a Cisco VCS registered SIP-only endpoint to an H.323-only endpoint, which type of call license is consumed?
A. traversal call
B. non-traversal call
C. on-net call
D. interworking call
E. off-net call
F. Cisco Unified Workspace Licensing
Answer: A
Question: 11
Which protocol does the Cisco TelePresence Content Server use for call signaling?
A. MGCP
B. Cisco Proprietary
C. SCCP
D. H.323
Answer: D
Question: 12
XYZ Corporation has more than 1000 Cisco video endpoints and they want a high availability solution for scheduling and OBTP. Which option do you recommend?
A. standalone Cisco TelePresence Manager server
B. cluster of Cisco TelePresence Manager servers
C. standalone Cisco TelePresence Management Suite server
D. cluster of Cisco TelePresence Management Suite servers in active/passive failover mode
E. load-balanced cluster of Cisco TelePresence Management Suite servers
F. Cisco Prime collaboration manager
Answer: D
Question: 13
In the H.264 video codec, which type of video frame is sent when the remote side requests a fast picture update?
A. I-frame
B. P-frame
C. B-frame
D. C-frame
Answer: A
Question: 14
Refer to the exhibit.
Which system does this web user interface refer to?
A. Cisco Unified Communications Manager
B. Cisco Video Communications Server
C. Cisco Digital Media Manager
D. Cisco TelePresence Management Suite
Answer: D
Question: 15
Which description of medianet is true?
A. A set of protocols that accelerate the delivery of media across the network
B. A family of switches and routers that support multimedia applications
C. When the network works together with the endpoints to scale, optimize, and enhance the performance of collaboration components
D. A capability of the network to enhance video streaming quality
E. A Cisco proprietary feature that is built on hardware DSP resources
Answer: C
Add Comment
Education Articles
1. What Should You Check Before Selecting A University In Jaipur?Author: University of Technology
2. Phecc Far Course – First Aid Response Training In Ireland
Author: johnnytorrt
3. Generative Ai Courses Online With Industry Use Case Training
Author: golla kalyan
4. Why Choose A Bachelor Of Business Administration In It And Systems Management After 12th?
Author: Hetal Patel
5. Power Bi Training With Ai | Power Bi Classes Online
Author: Visualpath
6. Gen Ai Testing Online Training | Ai Testing Course Online
Author: Subahan
7. Large Language Model Operations Training | Llmops Course
Author: Visualpath
8. Osep Certification 2026: Pen-300 Exam, Cost, Requirements, Skills & Preparation Guide
Author: passyourcert net
9. Building A Data Analyst Investigation Around Hyderabad’s Water Supply Records
Author: Nirmal
10. Advanced Acne And Acne Scar Treatment In Banjara Hills, Hyderabad
Author: Maheswari
11. How To Choose The Right Specialisation In A 4-semester Mba Program
Author: Hetal Patel
12. Cia Certification 2026: Requirements, Cost, Exam Structure, Training & Preparation Guide
Author: nytcc
13. Affordable And Quality Education At The Best School In Pragathi Nagar
Author: Maheswari
14. Cement Additives: Improving Performance And Durability In Construction
Author: Ivar
15. Polymer Waterproofing Chemical: Enhancing Building Protection
Author: Ivar






