ALL >> Education >> View Article
Cfe Exam Certification

Question: 1
________, one of the Fraud synonyms implies that deceiving so thoroughly as to obscure the truth:
A. Deceive
B. Delude
C. Mislead
D. Beguile
Answer: B
Question: 2
Which of the following must be present for a fraud to exist?
A. A material false statement
B. Knowledge that the statement was false when it was uttered
C. Reliance on the fast statement by the victim
D. All of the above
Answer: D
Question: 3
A person is said to be in ________ act, when the business which he transacts, or the money or property which he handles, is not for his own benefit, but for another person:
A. Fiduciary Capacity
B. Embezzlement
C. Conversion
D. None of the above
Answer: A
Question: 4
The essential elements of a ________ are an actual or constructive taking away of the goods or property of another with the without the consent and against the will of the owner and with a felonious intent.
A. Larceny
B. Abuse
C. Fiduciary
D. ...
... None of the above
Answer: A
Question: 5
Larceny by Fraud or deception means that:
A. Creates or reinforce a false impression
B. Fails to correct a false impression
C. Fails to disclose a known lien, adverse claim or other legal impediment
D. All of the above
Answer: D
Question: 6
In Cressey’s fraud triangle, its three of the legs are Opportunity, Pressure and
A. Violation
B. Isolation
C. Rationalization
D. None of the above
Answer: C
Question: 7
The seller’s price to the buyer is not fixed or determinable when:
A. When the price is not contingent on some future events
B. The transaction includes an option to exchange the product for others.
C. A service or membership fee is not subject predictable cancellation during the contract period.
D. Payment terms are not extended for a substantial period.
Answer: B
Question: 8
Which of the following are not of Basic types of non-sharable problems?
A. Violation of ascribed obligations
B. Business reversals
C. Physical Isolation
D. Larceny by Fraud
Answer: D
Question: 9 CORRECT
TEXT
One of the simplest ways to justify unacceptable conduct and avoid guilt feelings is to invent a good reason for ________.
Answer:
Embezzling
Question: 10
Which of the following offender types in which people who take the money and run away?
A. Absconders
B. Long-term violators
C. Offender types
D. None of the above
Answer: A
Question: 11
When situational pressures and perceived opportunities are low and personal integrity is high, occupational fraud is much more likely to occur than when the opposite is true.
A. True
B. False
Answer: B
Question: 12
In Fraud scale pressure, opportunity and integrity variables all results in a list of ___ possible red flags or indicators of occupational fraud and abuse.
A. 81
B. 82
C. 83
D. 84
Answer: B
Question: 13
__________ can be defined as conduct detrimental to the organization and to the employee.
A. Employee deviance
B. Employee theft
C. Employee fraud
D. All of the above
Answer: A
Question: 14
CORRECT TEXT
______________ is required not only for theft, but for procedures to detect errors, avoid waste and insure a proper amount of inventory is maintained.
Answer:
Inventory control
Question: 15
Perceived certainty of detection is directly related to employee theft for respondents in all industry sectors, that is the stronger the perception that theft would be detected, the more the likelihood that the employee would engage in deviant behavior.
A. True
B. False
Answer: B
yes, I am a Student and I am article author as well for CertsChief Network.
Add Comment
Education Articles
1. Mineral Admixtures For Rust Prevention In ConcreteAuthor: Ivar
2. Polymer-based Corrosion Protection For Long-lasting Performance
Author: Ivar
3. Inhibitors For Steel Reinforcement: Improving Concrete Durability
Author: Ivar
4. Concrete Sealers With Corrosion Inhibitors: Protecting Durable Structures
Author: Ivar
5. Python Vs Java: Which Programming Language Should Beginners Learn First In Bangalore?
Author: aptech
6. Top 10 Cbse Schools In Howrah: Key Factors Parents Should Consider
Author: Siya
7. Why Choosing The Right English Medium School In Khordha Matters For Your Child’s Future
Author: Asha International School
8. Ai Security Online Training And Ai Security Course
Author: Subahan
9. Salesforce Devops Course | Salesforce Devops Ai Training
Author: Visualpath
10. How Does Draft Management Work In Sap Rap Applications?
Author: golla kalyan
11. Aaism Certification: Exam Cost, Requirements, Domains, Training & Study Guide
Author: nytcc
12. Generative Ai For Azure Data Engineers – Corporate Training
Author: Vamsi Ulavapati
13. Enhancing Workplace Safety With Expert Training: Empowering A Safer Future
Author: Abijith
14. Navodaya Evs Book Pdf: Download Free Study Material For Class 6 Jnvst 2027
Author: VedaAcademy1
15. Best Foreign Languages To Learn In 2026 For Career Growth
Author: Jai






