123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

P-admsec-731 Coaching Kits

Profile Picture
By Author: thomas lamar
Total Articles: 60
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which of the following statements regarding systems based on SAP NetWeaver AS 7.0 double stack are correct? Note: There are 2 correct answers to this question.

A. In ECC 6.0 you should store the transactional data in the Java stack to segregate it.
B. The Java stack can be assigned to the CUA (Central User Administration) master client via the JCO (Java connector) adapter engine.
C. In double stack scenarios, you need a Java stack for each ABAP client since SAPJ2EE engines always point to a single client only.
D. It is recommended to install the Java stack in a separate database.
E. Since SAP NetWeaver AS 7.0, the logon parameters are synchronized.

Answer: C,D

Question: 2

Which of the following statements regarding business roles and technical roles in the SAP
NetWeaver
Identity Management are true?
Note: There are 2 correct answers to this question.

A. Technical roles are known in the identity store as well as in the connected backend systems.
B. Business roles are known in the identity store ...
... as well as in the connected backend systems.
C. Roles can be set up in hierarchies in the identity store.
D. Business roles are system specific and will be uploaded from the backend systems.
E. Business roles can represent the business task of an employee.

Answer: A,E

Question: 3

Which of the following SAP System Communication paths can be protected by SNC (Secure Network Communication)? Note: There are 3 correct answers to this question.

A. External program -> AS ABAP.
B. AS ABAP -> AS Java.
C. AS Java -> AS ABAP.
D. AS Java -> Web Server.
E. AS ABAP -> LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) enabled directory server.

Answer: A,B,C

Question: 4

Which of the following statements regarding UME roles and J2EE security roles are true?

A. J2EE security roles can be created using the UME console.
B. UME roles can be administered using Visual Administrator.
C. UME roles are based on actions.xml files.
D. J2EE security roles are based on permissions.
E. SAP recommends using UME roles instead of J2EE security roles.

Answer: C

Question: 5

Which of the following methods allows you to establish a secure connection between the Software Deployment Manager (SDM) and its remote GUI?

A. HTTPS tunneling.
B. IPSec.
C. Virtual private network (VPN).
D. Secure Socket Layer (SSL).

Answer: C

Question: 6

The Central User Administration (CUA) allows you to maintain some of the following centrally, for all clients connected to the CU
A. What can be maintained centrally? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Complete definitions of "User Roles"
B. User logon permissions to clients
C. Initial and changed passwords
D. Lock status of users
E. Replication of authorization profiles

Answer: B,D

Question: 7

Which of the following considerations are important if a customer plans to use the Internet
Connection Manager (ICM) in SAP NetWeaver AS 7.0, together with Microsoft Internet Explorer?
Note: There are 2 correct answers to this question.

A. The use of the TCP/IP ports must be agreed with the security/network department.
B. The location of the SAP NetWeaver AS 7.0 within the network topology must be agreed with the network department.
C. The SAP Gateway Port 3300 must be taken into consideration for the ICM.

Answer: A,B

Question: 8

Which of the following statements regarding transport of roles are true? Note: There are 3 correct answers to this question.

A. You can read roles from other systems using RFC.
B. To check if roles were changed, you can use table: TMSTCRI during transports.
C. Roles can only be transported if the quality assurance approval procedure is active.
D. SAP recommends transporting roles via downloads and uploads.
E. Roles can be compared across systems using the user information system (SUIM).

Answer: A,B,E

More About the Author

yes, I am a Student and I am article author as well for CertsChief Network.

Total Views: 371Word Count: 674See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. What Should You Check Before Selecting A University In Jaipur?
Author: University of Technology

2. Phecc Far Course – First Aid Response Training In Ireland
Author: johnnytorrt

3. Generative Ai Courses Online With Industry Use Case Training
Author: golla kalyan

4. Why Choose A Bachelor Of Business Administration In It And Systems Management After 12th?
Author: Hetal Patel

5. Power Bi Training With Ai | Power Bi Classes Online
Author: Visualpath

6. Gen Ai Testing Online Training | Ai Testing Course Online
Author: Subahan

7. Large Language Model Operations Training | Llmops Course
Author: Visualpath

8. Osep Certification 2026: Pen-300 Exam, Cost, Requirements, Skills & Preparation Guide
Author: passyourcert net

9. Building A Data Analyst Investigation Around Hyderabad’s Water Supply Records
Author: Nirmal

10. Advanced Acne And Acne Scar Treatment In Banjara Hills, Hyderabad
Author: Maheswari

11. How To Choose The Right Specialisation In A 4-semester Mba Program
Author: Hetal Patel

12. Cia Certification 2026: Requirements, Cost, Exam Structure, Training & Preparation Guide
Author: nytcc

13. Affordable And Quality Education At The Best School In Pragathi Nagar
Author: Maheswari

14. Cement Additives: Improving Performance And Durability In Construction
Author: Ivar

15. Polymer Waterproofing Chemical: Enhancing Building Protection
Author: Ivar

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: