123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

E20-562 Exam Questions & Answers

Profile Picture
By Author: thomas lamar
Total Articles: 61
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which protocol does the service laptop use to communicate with and maintain an EMC VPLEX environment?

A. SSH
B. SNMP
C. Telnet
D. UDP

Answer: D

Question: 2

What condition would prevent volume expansion?

A. Migration occurring on the volume
B. Volume not belonging to a consistency group
C. Metadata volume being backed up
D. Logging volume in re-synchronization state

Answer: A

Question: 3

A storage administrator wants to view additional performance metrics for their VPLEX cluster. The administrator runs the report create-monitors command to help with this task.

A. Disks, ports, and volumes
B. Disks, volumes, and hosts
C. Disks, storage views, and ports
D. Disks, initiators, and storage volumes

Answer: A

Question: 4

What is required before a host can detect the virtual volumes presented by the VPLEX?

A. Virtual volumes can only be detected after a reboot
B. RAID configuration must be enabled for Virtual volumes
C. EZ Provisioning wizard must be run on ...
... the host
D. Host must initiate a bus-scan of the HBAs

Answer: D

Question: 5

What is a consideration for using a VPLEX logging volume?

A. Must be created on each VPLEX cluster before creating a distributed device
B. Automatically provisioned at each VPLEX cluster when the distributed device is created
C. A distributed device must be created before a logging volume can be created
D. VIAS can be used to create a logging volume at each cluster

Answer: A

Question: 6

Using the Storage Volume expansion method for virtual volumes built on RAID-1 or distributed RAID-1 devices, what is the maximum number of initialization processes that can run concurrently, per cluster?

A. 100
B. 250
C. 500
D. 1000

Answer: D

Question: 7

Which type of volumes has individual synchronized copies of data (mirrors) in more than one cluster?

A. Distributed device
B. Extent
C. Storage volume
D. Virtual volume

Answer: D

Question: 8

Which type of statistics is used to track latencies, determine median, mode, percentiles, minimums, and maximums?

A. Buckets
B. Monitors
C. Readings
D. Counters

Answer: A

More About the Author

yes, I am a Student and I am article author as well for CertsChief Network.

Total Views: 495Word Count: 293See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Unlock Your Future In New Jersey: Machine Learning, Ai & Business Analysis Training At Tektaurus
Author: Tektaurus Education

2. Microsoft Dynamics Crm Training | Top Crm Institute In Hyderabad
Author: krishna

3. Mbbs In Philippines Is A Way To Successful Mbbs Career
Author: Mbbs Blog

4. Why Python Skills Make You Future-proof In Tech – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit

5. Sap Papm Online Training Course | Hyderabad - Visualpath
Author: naveen

6. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Training | Dynamics 365
Author: Visualpath

7. High Paying Computer Courses You Can Learn Online
Author: neetu

8. Ai Agent Online Training | Ai Agents Course In Hyderabad
Author: gollakalyan

9. Alzato Overseas Education | Best Abroad Education Consultant In Mumbai
Author: Amit Pahare

10. Cpr First Aid Certification: A Useful Short-term Training That Focuses On Saving Lives
Author: Jennifer Lowrence

11. Master Sre Skills In 2025 | Best Site Reliability Engineering Courses
Author: krishna

12. Best Cbse School In Ranchi For Bright Future
Author: shardaglobalschool

13. Iosh Managing Safely Decoded: What You Will Actually Learn
Author: Gulf Academy of Safety

14. The Best Platform To Practice Mock Tests For Bank Exams
Author: Tanu Sharma

15. Top 5 Python Career Paths You Can Explore Today
Author: lakshmimonopoly

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: