ALL >> Education >> View Article
C_thr81_1405 Exam

Question: 1
What can you do with the Pivot Query Designer? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. You can calculate statistics, such as the average, variance and standard deviation.
B. You can schedule the distribution of created tables and charts directly from the tool.
C. You can manipulate list report data.
D. You can create tables and charts.
Answer: C,D
Question: 2
Based on the information in the att
ached screenshot, what XML configuration would you use to configure propagation mapping?
A.
B.
C.
D.
Answer: D
Question: 3
Your customer wants you to create a custom field in the Succession Data Model that allows
employees to add their three letter ISO country code to their profile.
Which XML configuration correctly defines this field?
A.
ISO Code
B.
ISO Code
C.
ISO Code
D.
ISO Code
Answer: A
Question: 4
...
...
You remove the Cost Center HRIS element from the Corporate Data Model. What must be done in the Succession Data Model to avoid errors in the system?
A. The Cost Center HRIS element must be set to visibility = "none".
B. The Cost Center field in the Job Info element must be set to required = "false".
C. The Cost Center field in the Job Info element must be set to visibility = "none".
D. The Cost Center HRIS element must be set to required = "false".
Answer: C
Question: 5
What rule event type do you use to have the legal entity field automatically filled in when opening Add New Employee?
A. onSave
B. onEdit
C. onView
D. onInit
Answer: D
Question: 6
Where can you create new positions?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. In the Company Settings section
B. In the Company Info section
C. In the Manage Organization, Pay and Job Structures tool
D. In the Manage Data tool
Answer: B,D
Question: 7
How can you update Job Information data? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Import data using the Import and Export Data tool.
B. Directly edit data using the Take Action button on the Employment Information page.
C. Import data using the Import Foundation Data tool.
D. Import data using the Import Employee Data tool.
Answer: B,D
Question: 8
How do you create a new picklist?
A. Export all picklists and add a new picklist ID and new picklist values to the file.
B. Enter the new picklist values into the OptionId column.
C. Import the picklist file using the Picklist Mappings tool.
D. Export the data format and add a new picklist ID and new picklist values to the file.
Answer: D
Question: 9
What data model do you use to set up a National ID display format?
A. Country-specific Corporate Data Model
B. Country-specific Succession Data Model
C. Succession Data Model D. Corporate Data Model
Answer: B
Question: 10
Your customer wants to set the default value of the "Is Full Time" field to "Yes" during the new hire process.
What would be the base object of this rule?
A. Employment Details
B. Job Information
C. Personal Information
D. Employee Information
Answer: D
yes, I am a Student and I am article author as well for CertsChief Network.
Add Comment
Education Articles
1. Unlock Your Future In New Jersey: Machine Learning, Ai & Business Analysis Training At TektaurusAuthor: Tektaurus Education
2. Microsoft Dynamics Crm Training | Top Crm Institute In Hyderabad
Author: krishna
3. Mbbs In Philippines Is A Way To Successful Mbbs Career
Author: Mbbs Blog
4. Why Python Skills Make You Future-proof In Tech – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit
5. Sap Papm Online Training Course | Hyderabad - Visualpath
Author: naveen
6. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Training | Dynamics 365
Author: Visualpath
7. High Paying Computer Courses You Can Learn Online
Author: neetu
8. Ai Agent Online Training | Ai Agents Course In Hyderabad
Author: gollakalyan
9. Alzato Overseas Education | Best Abroad Education Consultant In Mumbai
Author: Amit Pahare
10. Cpr First Aid Certification: A Useful Short-term Training That Focuses On Saving Lives
Author: Jennifer Lowrence
11. Master Sre Skills In 2025 | Best Site Reliability Engineering Courses
Author: krishna
12. Best Cbse School In Ranchi For Bright Future
Author: shardaglobalschool
13. Iosh Managing Safely Decoded: What You Will Actually Learn
Author: Gulf Academy of Safety
14. The Best Platform To Practice Mock Tests For Bank Exams
Author: Tanu Sharma
15. Top 5 Python Career Paths You Can Explore Today
Author: lakshmimonopoly