123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

C_taw12_71 Exam Practice Questions & Answers

Profile Picture
By Author: thomas lamar
Total Articles: 61
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which of the following part of SAP business suite. (3 Answers)

A. SAP Design By one
B. SAP Design All
C. Product life cycle management
D. ERP
E. CRM

Answer: CDE

Question: 2

Size of Integer.

A. 8 bytes
B. 6 bytes
C. 4 bytes
D. Assigns as you declare the value.

Answer: C

Question: 3

When you press Double_Click, What will happen.

A. Handler class.
B. Handler method.
C. event handler class method triggers
D. 2 more options.

Answer: C

Question: 4

What is defined in ABAP Dictionary. (3 answer)

A. Type tools.
B. Transparent tables.
C. Domains.
D. Internal tables
E. Methods

Answer: ABC

Question: 5

There are two classes CL_SUPER and CL_SUB. Class CL_SUPER has method say
SUPER_METHOD and CL_SUB has a method SUB_METHOD.[This q gave me confidence and put me
into confusion!!....what is wrong (TRICKY thing is they dint mention ...
... CL_SUB is inherited from
CL_SUPER )].
DATA: GO_SUPER type ref to CL_SUPER,
GO_SUB type ref to CL_SUB.


A. GO_SUPER->SUPER_METHOD.
B. GO_SUPER->SUB_METHOD.(i CHOSE THIS BUT PLEASE READ THE QWELL)
C. GO_SUB->SUB_METHOD.
D. GO_SUB->SUPER_METHOD.

Answer: A

Question: 6

What are the parameters of Functional method. (2 answer)

A. Importing
B. Exporting
C. Changing
D. Returning
E. Transporting

Answer: AD

Question: 7

What are the components of ABAP Workbench.(3 answer)

A. Function builder.
B. Class Builder
C. Screen Painter
D. Two more options.

Answer: ABC

Question: 8

When is the authorization of user checked for entering data.

A. When entered.
B. At selection screen
C. At selection screen Output
D. End of page.

Answer: B

Question: 9

What you can do in class builder.

A. Local class and Local interface from your local program.
B. Redefine classes and interfaces.
C. When you can define global class, you can use in F8 Function.

Answer: ABC

Question: 10

In a table, when buffering settings are switched on and buffering style is single,What would be the option .

A. SELECT SINGLE.
B. SELECT SINGLE...... UPDATE
C. SELECT... LOOP
D. One more option

Answer: A

More About the Author

yes, I am a Student and I am article author as well for CertsChief Network.

Total Views: 354Word Count: 392See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Unlock Your Future In New Jersey: Machine Learning, Ai & Business Analysis Training At Tektaurus
Author: Tektaurus Education

2. Microsoft Dynamics Crm Training | Top Crm Institute In Hyderabad
Author: krishna

3. Mbbs In Philippines Is A Way To Successful Mbbs Career
Author: Mbbs Blog

4. Why Python Skills Make You Future-proof In Tech – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit

5. Sap Papm Online Training Course | Hyderabad - Visualpath
Author: naveen

6. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Training | Dynamics 365
Author: Visualpath

7. High Paying Computer Courses You Can Learn Online
Author: neetu

8. Ai Agent Online Training | Ai Agents Course In Hyderabad
Author: gollakalyan

9. Alzato Overseas Education | Best Abroad Education Consultant In Mumbai
Author: Amit Pahare

10. Cpr First Aid Certification: A Useful Short-term Training That Focuses On Saving Lives
Author: Jennifer Lowrence

11. Master Sre Skills In 2025 | Best Site Reliability Engineering Courses
Author: krishna

12. Best Cbse School In Ranchi For Bright Future
Author: shardaglobalschool

13. Iosh Managing Safely Decoded: What You Will Actually Learn
Author: Gulf Academy of Safety

14. The Best Platform To Practice Mock Tests For Bank Exams
Author: Tanu Sharma

15. Top 5 Python Career Paths You Can Explore Today
Author: lakshmimonopoly

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: