123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

C_epmbpc_10 Free Demo Questions And Answers

Profile Picture
By Author: mcleod.k
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

User1 is the parent owner and user2 is the child owner. What happens when user2 sets a work status? (Choose three)

A. If it is set to "Manager", user1 can post a journal.
B. If it is set to "All", only user1 and user2 can post a journal.
C. If it is set to "Locked", neither can post a journal.
D. If it is set to "Manager", user2 can post a journal.
E. If it is set to "Both", user1 and user2 can post a journal

Answer: A, C, E

Question: 2

For which scenario is it impossible to use the work status?

A. To track the progress of a planning process
B. To lock a step in a Business Process Flow
C. To allow or disallow a user to modify data
D. To lock a region of data in an Application

Answer: B

Question: 3

For which users does the system prevent saving templates to the company folder? (Choose two)

A. For a non admin user with the Manage Template task
B. For a non admin user without the Manage Template task
C. For a user with the Primary Admin default function task
D. ...
... For a team leader with the Manage Template task
E. For a team leader without the Manage Template task

Answer: A, B

Question: 4

What dimension types are mandatory for the Application type Financial? (Choose two)

A. I–Intercompany
B. T–Time
C. S–Subtable
D. D–Audit
E. C–Category

Answer: B, E

Question: 5

Who is notified when a step is completed using Business Process Flow?

A. BPF Reviewer
B. BPF Manager
C. BPF Owner
D. BPF User

Answer: C

Question: 6

Which settings do you need to make for the Source Account to calculate the annual net income (ANI) for the liability account?

A. Revenue and Cost, Destination Account = ANI, reverse sign
B. Expense, Destination Account = Revenue and ANI, reverse sign
C. Revenue and Cost, Destination Account = ANI, do not reverse sign
D. Expense, Destination Account = Revenue and ANI, do not reverse sign

Answer: C

Question: 7

Which fields are required to eliminate the investment when using the All Formula? (Choose two)

A. Source Account
B. Destination All
C. Account
D. Destination Group Account
E. Destination Equity Account
F. Destination Minority Interest

Answer: A, B

Question: 8

In SAP BusinessObjects Planning and Consolidation for NetWeaver, the language texts are missing.
How do you fix this issue?

A. Import transaction data.
B. Load data from the InfoProvider.
C. Refresh dimension members.
D. Import master data descriptions.

Answer: D

Question: 9

Which data management option is required to load transaction data from a file to an SAP BusinessObjects Planning and Consolidation Application?

A. Run the data management package.
B. Organize the package list.
C. Download the data file.
D. Maintain data management.

Answer: A

Question: 10

Which package group is customer-specific in SAP BusinessObjects Planning and Consolidation for NetWeaver?

A. Financial Processes
B. Data Management
C. Reporting Management
D. System Administrative

Answer: C

Total Views: 502Word Count: 482See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. What Should You Check Before Selecting A University In Jaipur?
Author: University of Technology

2. Phecc Far Course – First Aid Response Training In Ireland
Author: johnnytorrt

3. Generative Ai Courses Online With Industry Use Case Training
Author: golla kalyan

4. Why Choose A Bachelor Of Business Administration In It And Systems Management After 12th?
Author: Hetal Patel

5. Power Bi Training With Ai | Power Bi Classes Online
Author: Visualpath

6. Gen Ai Testing Online Training | Ai Testing Course Online
Author: Subahan

7. Large Language Model Operations Training | Llmops Course
Author: Visualpath

8. Osep Certification 2026: Pen-300 Exam, Cost, Requirements, Skills & Preparation Guide
Author: passyourcert net

9. Building A Data Analyst Investigation Around Hyderabad’s Water Supply Records
Author: Nirmal

10. Advanced Acne And Acne Scar Treatment In Banjara Hills, Hyderabad
Author: Maheswari

11. How To Choose The Right Specialisation In A 4-semester Mba Program
Author: Hetal Patel

12. Cia Certification 2026: Requirements, Cost, Exam Structure, Training & Preparation Guide
Author: nytcc

13. Affordable And Quality Education At The Best School In Pragathi Nagar
Author: Maheswari

14. Cement Additives: Improving Performance And Durability In Construction
Author: Ivar

15. Polymer Waterproofing Chemical: Enhancing Building Protection
Author: Ivar

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: