123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

C_audsec_731 Pdf Download

Profile Picture
By Author: mcleod.k
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which of the following status texts indicates that the proposed value for at least one field in the subordinate levels of the hierarchy has been changed from the SAP default value?

A. Standard
B. Manual
C. Maintained
D. Changed

Answer: D

Question: 2

Which of the following user types is used to set up Central User Administration (CUA)?

A. Reference (L)
B. Dialog (A)
C. Service (S)
D. System (B)

Answer: D

Question: 3

Which the following tables are used to assign authorization groups to tables and views?
Note: There are 2 correct answers to this question.

A. V_DDART
B. V_DDAT_54
C. V_BRG
D. V_BRG_54

Answer: B, D

Question: 4

Which components that a derived role inherits from a reference role can you change in the derived role?
Note: There are 2 correct answers to this question.

A. Authorizations
B. Menus
C. Organizational levels
D. User assignments

Answer: A, C

Question: 5
...
...
Which of the following can you use to create users in the context of active Central User Administration (CUA)?

A. Transaction SU01 in the central system
B. Transaction PFCG in the child system
C. Transaction PFCG in the central system
D. Transaction SU01 in the child system

Answer: A

Question: 6

To provide continuous access management (stay clean), which of the following can you use to establish end-to-end compliance with SAP Access Control?
Note: There are 3 correct answers to this question.

A. Enterprise Role Management
B. Periodic access review and audit
C. Compliant User Provisioning
D. AIS reports
E. Superuser Privilege Management

Answer: A, C, E

Question: 7

Which action is the last step in the setup of Central User Administration (CUA)?

A. Create the user master (transaction SU01).
B. Check distribution logs (transaction SCUL).
C. Synchronize the company addresses to CUA (transaction SCUG).
D. Set the parameters for field distribution (transaction SCUM).

Answer: B

Question: 8

You want to administer the following clients from a master client:
• 3 clients of a development system
• 2 clients of a test system
• 2 clients of a production system
How many Remote Function Call (RFC) connections are required in Central User Administration (CUA)?

A. 15
B. 14
C. 8
D. 10

Answer: D

Question: 9

You are to configure a compliant identity management process flow.
Which of the following components from SAP Access Control and SAP NetWeaver Identity Management (SAP NetWeaver ID Management) are required?
Note: There are 2 correct answers to this question.

A. SAP NetWeaver ID Management - Identity Center (IC) and Virtual Directory Server (VDS)
B. SAP BusinessObjects - Enterprise Role Management (ERM) and Superuser Privilege Management (SPM)
C. SAP NetWeaver ID Management - Dispatcher Runtime Engine and Event Agent Service
D. SAP BusinessObjects - Risk Analysis and Remediation (RAR) and Compliant User Provisioning (CUP) components

Answer: A, D

Question: 10

Which transaction do you use to set distribution parameters for Central User Administration (CUA)?

A. SCUL
B. SCUA
C. SCUM
D. SCUG

Answer: C

Total Views: 442Word Count: 482See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Unlock Your Future In New Jersey: Machine Learning, Ai & Business Analysis Training At Tektaurus
Author: Tektaurus Education

2. Microsoft Dynamics Crm Training | Top Crm Institute In Hyderabad
Author: krishna

3. Mbbs In Philippines Is A Way To Successful Mbbs Career
Author: Mbbs Blog

4. Why Python Skills Make You Future-proof In Tech – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit

5. Sap Papm Online Training Course | Hyderabad - Visualpath
Author: naveen

6. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Training | Dynamics 365
Author: Visualpath

7. High Paying Computer Courses You Can Learn Online
Author: neetu

8. Ai Agent Online Training | Ai Agents Course In Hyderabad
Author: gollakalyan

9. Alzato Overseas Education | Best Abroad Education Consultant In Mumbai
Author: Amit Pahare

10. Cpr First Aid Certification: A Useful Short-term Training That Focuses On Saving Lives
Author: Jennifer Lowrence

11. Master Sre Skills In 2025 | Best Site Reliability Engineering Courses
Author: krishna

12. Best Cbse School In Ranchi For Bright Future
Author: shardaglobalschool

13. Iosh Managing Safely Decoded: What You Will Actually Learn
Author: Gulf Academy of Safety

14. The Best Platform To Practice Mock Tests For Bank Exams
Author: Tanu Sharma

15. Top 5 Python Career Paths You Can Explore Today
Author: lakshmimonopoly

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: