123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

810-401 Exam Certification

Profile Picture
By Author: mcleod.k
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which option is a key concept of the unique Cisco sales approach?

A. Add as many new Cisco technologies to the solution that meet customer needs.
B. Start driving outcomes for customers, and go beyond selling and implementing technology solutions.
C. Put together the most logical set of services for the customer.
D. Engage in dialog about customer needs and new technologies.

Answer: B

Question: 2

Which statement best describes the Cisco sales approach?

A. Understand the goals of the buyer.
B. Focus on Cisco technologies already in place.
C. Focus on fulfilling customer needs and help them generate value through stronger business outcomes.
D. Pay attention to details that the customer is sharing about their needs.

Answer: C

Question: 3

Which option is a recommended activity that is important for outcome selling?

A. Use a checklist to cover all renewal needs.
B. Have strategic value-based discussions with management.
C. ...
... Ask questions until you have filled out the required tool checklist.
D. Identify which services are associated with a Cisco product.

Answer: B

Question: 4

Which question provides the best information to use to define customer success factors?

A. What services do you need?
B. Which Cisco products best fit your goals?
C. What tools are you looking for, to better measure your ROI?
D. What are your business objectives for this project/initiative?

Answer: D

Question: 5

DRAG DROP

Answer:

Question: 6
Which two main things must you know about stakeholders to identify where they fall in a power grid? (Choose two.)

A. role in company
B. degree of influence
C. size of budget
D. purchasing power
E. interest in results

Answer: B, E

Question: 7

Which option has a broad-reaching effect on buying organizations?

A. technology plan
B. business unit projects
C. corporate plan
D. operating processes

Answer: C

Question: 8

Which option is a structured way to understand business landscape and context?

A. business model canvas
B. business outcomes canvas
C. business model outcomes
D. business canvas approach

Answer: A

Question: 9

Which four options are the top-level key areas of the business model canvas?

A. products, services, solutions, outcomes
B. infrastructure, offerings, customers, finances
C. markets, channels, partners, customers
D. resources, products, customers, markets

Answer: B

Question: 10

Which option has a major influence on how fast an enterprise can move toward a stronger use of digital business capability?

A. skills to manage risks related to use of emerging technologies
B. globalization of the sales force
C. new product launches that require IT capacity
D. competition in the industry due to end of regulations

Answer: A

Total Views: 488Word Count: 444See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Best Ba Llb Coaching In Kolkata For Clat, Ailet, And Other Law Entrance Exams
Author: Amrita

2. Everything You Need To Know About The Europe Student Visa In 2026
Author: Nivesa EdTech

3. Medical Device Software Validation, Lab Equipment Calibration And Validation: Ensuring Accuracy, Compliance, And Quality
Author: skillbeesolutions

4. Computerized System Validation Services And E-learn Computer System Validation For Regulatory Compliance
Author: skillbeesolutions

5. Why A Certification On Pharmacovigilence Can Transform Your Healthcare Career?
Author: skillbeesolutions

6. Generative Ai Training Institute Hyderabad With Live Project
Author: gollakalyan

7. Australia Education Career Counselors: How An Australia Career Mentor For Students Helps You Choose The Right University And Career
Author: aaera

8. Master Salesforce Data Cloud Training | Online Course
Author: Vamsi Ulavapati

9. Sap Fiori Course | Sap Ui5 Fiori Training In Hyderabad
Author: naveen

10. Servicenow Training In Ameerpet | Servicenow Online Training
Author: Hari

11. Why Tcci Is The Best Hub For It Coaching In Ahmedabad
Author: TCCI - Tririd Computer Coaching Institute

12. Who Should Enroll In Oracle Fusion Hcm Training?
Author: Vicky

13. Claude Ai Training | Claude Ai Online Training
Author: Visualpath

14. Why Data Science Is Becoming A Recognized Skill For Future Careers
Author: Dhwani

15. Early Symptoms Of Heart Disease In Young Adults
Author: Gaurav

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: