123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

Acmp Drill Kits

Profile Picture
By Author: mcleod.k
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Which access point models support concurrent operations in both the “b/g” band as well as the “a” band? (Choose all the correct answers.)

A. RAP2
B. AP-120
C. AP-105
D. AP-125
E. AP-135

Answer: C, D, E

Question: 2

Which of the following APs do not support dual radio operations? (Choose all the correct answers.)

A. RAP - 5
B. AP 125
C. AP 120
D. AP 124

Answer: A, C

Question: 3

Which of the following APs support remote AP operation?

A. AP 105
B. AP 125
C. RAP2
D. All of the above

Answer: D

Question: 4

An Aruba based network has a Master and three local controllers. No APs terminate on the Master controller. IDS is desired, so the administrator wants to install the "RFProtect license."
On which controller should the license be installed?

A. master controller since it performs the IDS analysis
B. the local controllers since the APs terminate there
C. all of the controllers
D. this isn't ...
... the correct license for this purpose

Answer: C

Question: 5

What do you need to generate a feature license key for an Aruba controller?

A. controller's MAC address and the feature description
B. controller's MAC address and the certificate number
C. controller's Serial Number and the feature description
D. controller's Serial Number and the certificate number

Answer: D

Question: 6

What are the PEF-NG license limits based on?

A. Number of APs
B. Limit One per controller
C. Number of users
D. Number of local controllers

Answer: A

Question: 7

Which of the following licenses are consumed by RAP?

A. AP license
B. PEF-NG license
C. PEF-V license
D. No license required

Answer: A

Question: 8

Which Aruba controllers are able to provide IEEE 802.3af POE? (Choose all the correct answers.)

A. 3200
B. 620
C. 650
D. 6000

Answer: B, C, D

Question: 9

Which of the following controllers has an integrated single radio AP?

A. 3200
B. 620
C. 650
D. 651

Answer: D

Question: 10

What is the maximum number of campus APs supported by a 620 controller?

A. 32
B. 8
C. 16
D. 24

Answer: B

Total Views: 494Word Count: 341See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Best Ba Llb Coaching In Kolkata For Clat, Ailet, And Other Law Entrance Exams
Author: Amrita

2. Everything You Need To Know About The Europe Student Visa In 2026
Author: Nivesa EdTech

3. Medical Device Software Validation, Lab Equipment Calibration And Validation: Ensuring Accuracy, Compliance, And Quality
Author: skillbeesolutions

4. Computerized System Validation Services And E-learn Computer System Validation For Regulatory Compliance
Author: skillbeesolutions

5. Why A Certification On Pharmacovigilence Can Transform Your Healthcare Career?
Author: skillbeesolutions

6. Generative Ai Training Institute Hyderabad With Live Project
Author: gollakalyan

7. Australia Education Career Counselors: How An Australia Career Mentor For Students Helps You Choose The Right University And Career
Author: aaera

8. Master Salesforce Data Cloud Training | Online Course
Author: Vamsi Ulavapati

9. Sap Fiori Course | Sap Ui5 Fiori Training In Hyderabad
Author: naveen

10. Servicenow Training In Ameerpet | Servicenow Online Training
Author: Hari

11. Why Tcci Is The Best Hub For It Coaching In Ahmedabad
Author: TCCI - Tririd Computer Coaching Institute

12. Who Should Enroll In Oracle Fusion Hcm Training?
Author: Vicky

13. Claude Ai Training | Claude Ai Online Training
Author: Visualpath

14. Why Data Science Is Becoming A Recognized Skill For Future Careers
Author: Dhwani

15. Early Symptoms Of Heart Disease In Young Adults
Author: Gaurav

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: