123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

Ma0-100 Study Guides

Profile Picture
By Author: mcleod.k
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

To remove computers from ePO using the Active Directory Synchronization task, it is required that the account has access to the:

A. Deleted computers
B. Deleted Objects container
C. Organizational Unit
D. Active Directory.

Answer: D

Question: 2

What option can be configured in the On-Access General Policy that is not an option in the local VirusScan console?

A. Boot sectors
B. Floppy during shutdown
C. Enable on-access scanning at system startup
D. Enable on-access scanning when the policy is enforced

Answer: D

Question: 3

To ensure that a Rogue System Detection Sensor is not installed on a managed system, what action needs to be performed?

A. Add the system to the Exception List
B. Add the system to the Blacklist
C. Add the system as Ignored
D. Add the system as Managed

Answer: B

Question: 4

When running a "Run Tag Criteria" server task and the box for "Reset manually tagged and excluded systems" box is checked, this would:

A. ...
... Include both systems that match and don't match.
B. Remove the tag on systems that do match the criteria.
C. Add the tag on systems that don't match the criteria.
D. Remove the tag on systems that don't match the criteria.

Answer: D

Question: 5

Query results are displayed within ePO in what form? (Choose two)

A. PDF
B. Charts
C. XML
D. Tables
E. TXT

Answer: B, D

Question: 6

Which of the following options are available when right clicking a file and selecting "Scan for threats"? (Choose two)

A. Clean
B. Delete
C. Continue
D. Prompt for action
E. Continue scanning

Answer: A, C

Question: 7

When configuring Product Deployment Client Tasks, the "Enable randomization" setting should be activated when managed client nodes exceed.

A. 100
B. 500
C. 750
D. 1000

Answer: D

Question: 8

Which of the following should be the primary consideration when deploying Agent Handlers?

A. Database increasing in size
B. Log files increasing in size
C. Memory and resource allocation
D. High speed and low latency connection

Answer: D

Question: 9

When backing up an ePO server, which of the following security keys is required to restore agent server communication?

A. Local Master Repository Communication
B. Agent Server Secure Communication
C. Legacy Agent Server Communication
D. McAfee SIA Repository Communication

Answer: B

Question: 10

Which of the following is the correct order for creating a query?

A. Configure Chart, choose Columns, select Result Type, apply Filter
B. Select Result Type, choose Columns, configure Chart, apply Filter
C. Configure Chart, select Result Type, choose Columns, apply Filter
D. Select Result Type, configure Chart, choose Columns, apply Filter

Answer: D

Question: 11

Agent Handlers are used to:

A. Replace distributed repositories.
B. Ensure agents receive policies, tasks, and product updates.
C. Fix a broken network segment.
D. Identify Rogue Systems on the network.

Answer: B

Question: 12

When a policy is deleted, all systems for which it is currently applied to will inherit which policy?

A. McAfee Default
B. Parent Group
C. My Default
D. Global Root

Answer: B

Question: 13

Which of the following server services is responsible for communication with the McAfee Agent?

A. Apache
B. Tomcat
C. SQL
D. Event Parser

Answer: A

Question: 14

Which of the following is a core architecture component of ePO?

A. Internet Explorer
B. Event Parser
C. Active Directory
D. Agent Handler

Answer: B

Question: 15

Why would a managed system appear in the Lost & Found group?

A. No matching criteria were found
B. Matched sorting criteria were found
C. Inactive Agent
D. Rogue Agent

Answer: A

Total Views: 337Word Count: 578See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Unlock Your Future In New Jersey: Machine Learning, Ai & Business Analysis Training At Tektaurus
Author: Tektaurus Education

2. Microsoft Dynamics Crm Training | Top Crm Institute In Hyderabad
Author: krishna

3. Mbbs In Philippines Is A Way To Successful Mbbs Career
Author: Mbbs Blog

4. Why Python Skills Make You Future-proof In Tech – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit

5. Sap Papm Online Training Course | Hyderabad - Visualpath
Author: naveen

6. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Training | Dynamics 365
Author: Visualpath

7. High Paying Computer Courses You Can Learn Online
Author: neetu

8. Ai Agent Online Training | Ai Agents Course In Hyderabad
Author: gollakalyan

9. Alzato Overseas Education | Best Abroad Education Consultant In Mumbai
Author: Amit Pahare

10. Cpr First Aid Certification: A Useful Short-term Training That Focuses On Saving Lives
Author: Jennifer Lowrence

11. Master Sre Skills In 2025 | Best Site Reliability Engineering Courses
Author: krishna

12. Best Cbse School In Ranchi For Bright Future
Author: shardaglobalschool

13. Iosh Managing Safely Decoded: What You Will Actually Learn
Author: Gulf Academy of Safety

14. The Best Platform To Practice Mock Tests For Bank Exams
Author: Tanu Sharma

15. Top 5 Python Career Paths You Can Explore Today
Author: lakshmimonopoly

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: