ALL >> Education >> View Article
E20-393 Test Certification

Question: 1
A storage administrator has requested a recommendation on upgrading their VNX5600 to a comparable Unity storage array- The solution requires a maximum
Capacity of 3.5 PB.
To meet the administrator's requirement without over provisioning the capacity, which Unity Hybrid storage array is recommended?
A. Unity 300
B. Unity400
C. Unity 500
D. Unity 600
Answer: D
Question: 2
What is the minimum VMware Hypervisor version a server must be running in order to support the deployment of a UnityVSA system?
A. 4.0
B. 5.0
C. 5.5
D. 6.0
Answer: C
Question: 3
Which feature is supported on a UnityVSA operating environment?
A. Asynchronous Replication
B. MCC Write Caching
C. Quick Start Pool Provisioning
D. Data at Rest Encryption
Answer: A
Question: 4
A storage administrator is creating a host profile in Unisphere to provide host access to block storage resources using the iSCSI protocol. ...
... The host initiators were not automatically discovered and must be manually added.
In addition to the SAN host IQN, what other configuration can be performed through the "Create iSCSI Initiator Wizard" window?
A. Enable and disable CHAP settings
B. Create Mutual CHAP secret
C. Create Global CHAP secret
D. Enter CHAP username and secret
Answer: D
Question: 5
A storage administrator is configuring a storage pool on a Unity system containing Flash disks and SAS disks. What tier will the system assign to each of the disk types?
A. Flash: Extreme PerformanceSAS: Performance
B. Flash: PerformanceSAS: Capacity
C. Flash: Extreme PerformanceSAS: Capacity
D. Flash: CapacitySAS: Performance
Answer: B
Question: 6
What describes the LUN Snapshot Copy operation?
A. Parent cannot be a snapshot copyCan only copy a detached snapshotHas an independent Retention Policy from the parent
B. Parent can be a snapshot copyCan only copy a detached snapshotHas an independent Retention Policy from the parent
C. Parent can be a snapshot copyCan copy an attached or detached snapshotlnherits the parent Snapshot Retention Policy
D. Parent cannot be a snapshot copyCan copy an attached or detached snapshotlnherits the parent Snapshot Retention Policy
Answer: A
Question: 7
Which technology is used by Unity Snapshots?
A. Copy on First Write
B. inline Deduplication
C. Redirect on Write
D. Block Compression
Answer: C
Question: 8
DRAG DROP
What is the correct sequence of steps taken by the storage array when an AC power failure is detected?
Answer:
Add Comment
Education Articles
1. Unlock Your Future In New Jersey: Machine Learning, Ai & Business Analysis Training At TektaurusAuthor: Tektaurus Education
2. Microsoft Dynamics Crm Training | Top Crm Institute In Hyderabad
Author: krishna
3. Mbbs In Philippines Is A Way To Successful Mbbs Career
Author: Mbbs Blog
4. Why Python Skills Make You Future-proof In Tech – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit
5. Sap Papm Online Training Course | Hyderabad - Visualpath
Author: naveen
6. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Training | Dynamics 365
Author: Visualpath
7. High Paying Computer Courses You Can Learn Online
Author: neetu
8. Ai Agent Online Training | Ai Agents Course In Hyderabad
Author: gollakalyan
9. Alzato Overseas Education | Best Abroad Education Consultant In Mumbai
Author: Amit Pahare
10. Cpr First Aid Certification: A Useful Short-term Training That Focuses On Saving Lives
Author: Jennifer Lowrence
11. Master Sre Skills In 2025 | Best Site Reliability Engineering Courses
Author: krishna
12. Best Cbse School In Ranchi For Bright Future
Author: shardaglobalschool
13. Iosh Managing Safely Decoded: What You Will Actually Learn
Author: Gulf Academy of Safety
14. The Best Platform To Practice Mock Tests For Bank Exams
Author: Tanu Sharma
15. Top 5 Python Career Paths You Can Explore Today
Author: lakshmimonopoly