123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

642-996 Real Pdf Exam Material

Profile Picture
By Author: Kristi B. McLeod
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

What is one example of typical business requirements that are driving the design of installed base data centers?

A. IT reorganization
B. virtualization
C. greater collaboration
D. physical space

Answer: C

Question: 2

What documents are not typically an output that is deliverable from the design phase?

A. high-level design
B. site requirements specification
C. troubleshooting procedures
D. migration plan

Answer: C

Question: 3

What is the most common design requirement when creating a data center solution?

A. high availability with disaster recovery
B. multicore CPU servers
C. traffic inspection for inbound traffic
D. virtualization of network resources

Answer: A

Question: 4

What is a typical output of the design planning phase that characterizes an existing data center?

A. a high-level conceptual architecture proposal
B. a gap analysis
C. a verification plan
D. reactive fault detection and correction

Answer: B

Question: 5

Which ...
... two characteristics are associated with the core layer of a Data Center Unified Fabric network? (Choose two.)

A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. Layer 2 default gateway redundancy
F. QoS—classification and queuing

Answer: A, D

Question: 6

Which three characteristics are associated with the aggregation layer of a Data Center Unified Fabric network? (Choose three.)

A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. provides default gateway redundancy
F. QoS—classification and queuing
G. routing manipulation and filtering
H. aggregates end users

Answer: B, E, G

Question: 7

Which three characteristics are associated with the access layer of a Data Center Unified Fabric network? (Choose three.)

A. no packet manipulation
B. QoS—policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. provides default gateway redundancy
F. QoS - classification and queuing
G. routing manipulation and filtering
H. aggregates end users

Answer: C, F, H

Question: 8

Which protocols are Cisco recommended for connecting the main data center to a remote data center?

A. LISP
B. OTV
C. FabricPath
D. vPC

Answer: B

Question: 9

When migrating an existing data center network to a unified fabric network, which transitions should you expect to see?

A. IOS to Nexus networking equipment
B. physical to virtual machines
C. Fibre Chanel to FCoE
D. iSCSI to NAS

Answer: C

Question: 10

Which three protocols are effective in minimizing the use of STP in the data center design? (Choose three.)

A. FCoE
B. vPC
C. vDC
D. FabricPath
E. 802.1ad
F. STP

Answer: A, B, D

Question: 11

In a medium size Data Center, which three routing protocols would you use? (Choose Three.)

A. EIGRP
B. ISIS
C. OSPF
D. RIPv2
E. HSRP

Answer: A, B, C

Question: 12

Layer 2 forwarding of multicast traffic with vPC is based on which modified protocol?

A. CGMP
B. PIM SS
C. Auto-RP
D. IGMP snooping
E. Destination-based trees

Answer: D

Question: 13

Which protocol is required in order for FabricPath to support switches or hosts that dual-attach through classical Ethernet?

A. VDC
B. vPC
C. LISP
D. OTV
E. VSS
F. TRILL

Answer: B

Question: 14

In a geographically diverse data center environment, which high-availability feature allows data centers to simultaneously serve the same content to all sites?

A. HSRP
B. VRRP
C. SLB
D. GSLB
E. FCoE

Answer: D

Question: 15

Given the requirements, which Cisco Nexus product is Cisco recommended?

A rich feature set that makes it well suited to top-of-rack, middle-of-row, or end-of-row access-layer applications.
Data center racks with standards-based 1 and 10 Gigabit Ethernet and FCoE features, and virtual machine awareness features that allow IT departments to consolidate networks.
A combination of high port density, lossless Ethernet, wire-speed performance, and extremely low latency that makes the switch family well suited to meet the growing demand for 10 Gigabit Ethernet.

A. 1000v
B. 1010
C. 2000
D. 3000
E. 4000
F. 5500

Answer: F

Total Views: 485Word Count: 529See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Unlock Your Future In New Jersey: Machine Learning, Ai & Business Analysis Training At Tektaurus
Author: Tektaurus Education

2. Microsoft Dynamics Crm Training | Top Crm Institute In Hyderabad
Author: krishna

3. Mbbs In Philippines Is A Way To Successful Mbbs Career
Author: Mbbs Blog

4. Why Python Skills Make You Future-proof In Tech – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit

5. Sap Papm Online Training Course | Hyderabad - Visualpath
Author: naveen

6. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Training | Dynamics 365
Author: Visualpath

7. High Paying Computer Courses You Can Learn Online
Author: neetu

8. Ai Agent Online Training | Ai Agents Course In Hyderabad
Author: gollakalyan

9. Alzato Overseas Education | Best Abroad Education Consultant In Mumbai
Author: Amit Pahare

10. Cpr First Aid Certification: A Useful Short-term Training That Focuses On Saving Lives
Author: Jennifer Lowrence

11. Master Sre Skills In 2025 | Best Site Reliability Engineering Courses
Author: krishna

12. Best Cbse School In Ranchi For Bright Future
Author: shardaglobalschool

13. Iosh Managing Safely Decoded: What You Will Actually Learn
Author: Gulf Academy of Safety

14. The Best Platform To Practice Mock Tests For Bank Exams
Author: Tanu Sharma

15. Top 5 Python Career Paths You Can Explore Today
Author: lakshmimonopoly

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: