123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

Pmi-acp Latest Certification Tests

Profile Picture
By Author: Kristi B. McLeod
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

What key benefits might stakeholders realize from an Agile approach?

A. The ability to bypass the change-management process, inserting new requirements and changes directly into the team as they meet daily
B. The early and continuous delivery of valuable software, providing increased visibility and the opportunity for more frequent adjustments
C. Increased access to the project and less reliance on formal reports and status meetings to better understand the current work and the risks the team is accepting
D. The team’s flexibility to make changes mid-iteration as business needs or priorities change, increasing the ability of the team to meet project commitments

Answer: B

Question: 2

What is the first thing that a team should do to estimate user stories for a project?

A. Sort the user stories according to priority.
B. Schedule a team meeting to understand them.
C. Define the story points measure.
D. Estimate through function point analysis.

Answer: C ...
...

Question: 3

A story point is the:

A. Relative measure of the size of a user story.
B. Duration it takes to complete a user story.
C. Priority of the user story in the backlog.
D. Business value of the user story.

Answer: A

Question: 4

According to the Agile Manifesto, which of the following describes the more valued items?

A. Customer collaboration, following a plan, working software, and individual interactions
B. Working software, individual interactions, responding to change, and comprehensive documentation
C. Individual interactions, working software, customer collaboration, and responding to change
D. Responding to change, individual interactions, processes and tools, and customercollaboration

Answer: C

Question: 5

On a particular project, product quality is being measured at regular intervals and is consistently below the acceptable level. In a Lean environment, how should this problem be addressed?

A. The team should implement more rigorous testing at the end of each development cycle.
B. Management should direct the team on specific actions that they should take to improve quality.
C. Management should guide the team as it seeks to improve itself and reduce errors in the system.
D. The Project Champion should review the acceptable quality threshold to ensure that it is realistic.

Answer: C

Question: 6

In reference to Scrum, each sprint should produce:

A. An increment of potentially shippable product functionality.
B. Aset of documented product requirements and specifications.
C. Arelease with testable and measurable functionality.
D. An increment of potentially testable product functionality.

Answer: A

Question: 7

The primary purpose of a Sprint Review is for the team to:

A. Demonstrate what was accomplished during the sprint.
B. Discuss what went well, whatdidn’t, and ways to improve.
C. Prioritize and estimate stories planned for the next sprint.
D. Individually provide status updates on user stories in progress.

Answer: A

Question: 8

On what should Agile estimates be based?

A. A Work Breakdown Structure (WBS) from each iteration aligned with the project management plan
B. A disciplined iteration schedule, which improves predictability, combined with reaction to changes
C. Ball park figures collected from past Agile projects with scopes similar to the current project
D. Initial resource breakdown based on the available person days in the full project duration

Answer: B

Question: 9

A value stream map is a tool used to identify the:

A. Waste across the entire process.
B. Highest value product features.
C. Most valuable team interactions.
D. Most likely flow of project risks.

Answer: A

Question: 10

When estimating initial velocity, the team should most likely:

A. Discuss among the team their expectations of how many story points they can address.
B. Use a Kanban workflow to identify steps and calculate velocity.
C. Use velocity of past iterations or make a calculated guess.
D. Discuss with the customer their expectation for the velocity of producing the product.

Answer: C

Total Views: 447Word Count: 910See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Unlock Your Future In New Jersey: Machine Learning, Ai & Business Analysis Training At Tektaurus
Author: Tektaurus Education

2. Microsoft Dynamics Crm Training | Top Crm Institute In Hyderabad
Author: krishna

3. Mbbs In Philippines Is A Way To Successful Mbbs Career
Author: Mbbs Blog

4. Why Python Skills Make You Future-proof In Tech – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit

5. Sap Papm Online Training Course | Hyderabad - Visualpath
Author: naveen

6. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Training | Dynamics 365
Author: Visualpath

7. High Paying Computer Courses You Can Learn Online
Author: neetu

8. Ai Agent Online Training | Ai Agents Course In Hyderabad
Author: gollakalyan

9. Alzato Overseas Education | Best Abroad Education Consultant In Mumbai
Author: Amit Pahare

10. Cpr First Aid Certification: A Useful Short-term Training That Focuses On Saving Lives
Author: Jennifer Lowrence

11. Master Sre Skills In 2025 | Best Site Reliability Engineering Courses
Author: krishna

12. Best Cbse School In Ranchi For Bright Future
Author: shardaglobalschool

13. Iosh Managing Safely Decoded: What You Will Actually Learn
Author: Gulf Academy of Safety

14. The Best Platform To Practice Mock Tests For Bank Exams
Author: Tanu Sharma

15. Top 5 Python Career Paths You Can Explore Today
Author: lakshmimonopoly

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: