123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

Hpe2-e64 Exam Questions

Profile Picture
By Author: Kristi B. McLeod
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

A customer asks about the competitive advantages of the HPE Storage portfolio products. Where is the information located.

A. HPE SAN Design Guide
B. HPE Storage Product Selector
C. HPE Storage Sizer
D. HPE Sales Builder for Windows

Answer: B

Question: 2

Which Aruba management solution is delivered as a cloud based, subscription service?

A. Instant Local
B. Aruba Central
C. HPE Intelligent Management Center
D. Aruba Airwave.

Answer: A

Question: 3

How does HPE address the customer challenge that existing wireless networks cannot handle the requirements of high usage and demanding applications such as video?

A. HPE networks unify wired and wireless access to improve the user experience and simplify management.
B. HPE wireless networks use only high-performance HPE switches, routers, and access points.
C. HPE wireless networks are all software-defined for greater agility.
D. HPE wireless networks ...
... are smart-managed.

Answer: A

Question: 4

Which key customer challenges can be addressed by an HPE Storage solution? (Select two).

A. managing data growth.
B. securing remote access devices
C. improving data backup and recovery
D. deploying applications throughout the company.
E. improving network latency.

Answer: A,C

Question: 5

What unique service is provided with HPE Proactive Care Plus?

A. Proactive Scans
B. guaranteed 4 hours to repair
C. dedicated, local Account Support Manager
D. enhanced escalation process.

Answer: C

Question: 6

Which HPE storage family provides Tier-1 capabilities at mid-range prices and uses the same architecture and operating system across all products?

A. HPE StoreOnce
B. HPE StoreVirtual VSA
C. HPE 3PAR StoreServ
D. HPE StoreEasy

Answer: C

Question: 7

In what ways is the HPE MSA portfolio competitively differentiated from the Dell MD3 portfolio? (Select two)

A. HPE MSA batteries are easier to replace
B. HPE MSA provides an entry-point DAS solution.
C. HPA MSE has superior performance.
D. HPE MSA has more choices for disk drives.
E. HPE MSA has an upgrade path to new offerings.

Answer: C,E

Question: 8

Which business need indicates that the customer is a good candidate for an HPE \d with unified wired and wireless networks?

A. need to maintain control over network access, but support additional user devices
B. need to handle the increase of network traffic flowing between branch offices and the internet
C. need to automate the deployment of testing and pre-production environments
D. need to segment the wireless network from the wired network and from the storage network.

Answer: D

Question: 9

Which Bladesystem option provides additional benefits to SMB customers who also need a backup solution?

A. dashboard
B. expansion cage
C. • НРЕ Virtual Connect
D. internal tape storage blades

Answer: C

Question: 10

Which customer trigger can be addressed with Instant performance from Aruba Instant Access Points?

A. The customer does not have an adequate number of IT professionals who have wireless knowledge.
B. The Wi-Fi network was a significant investment for the customer.
C. The Wi-Fi network does not meet the customer's business needs
D. The Wi-Fi network is difficult to manage.

Answer: C

Total Views: 382Word Count: 772See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Unlock Your Future In New Jersey: Machine Learning, Ai & Business Analysis Training At Tektaurus
Author: Tektaurus Education

2. Microsoft Dynamics Crm Training | Top Crm Institute In Hyderabad
Author: krishna

3. Mbbs In Philippines Is A Way To Successful Mbbs Career
Author: Mbbs Blog

4. Why Python Skills Make You Future-proof In Tech – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit

5. Sap Papm Online Training Course | Hyderabad - Visualpath
Author: naveen

6. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Training | Dynamics 365
Author: Visualpath

7. High Paying Computer Courses You Can Learn Online
Author: neetu

8. Ai Agent Online Training | Ai Agents Course In Hyderabad
Author: gollakalyan

9. Alzato Overseas Education | Best Abroad Education Consultant In Mumbai
Author: Amit Pahare

10. Cpr First Aid Certification: A Useful Short-term Training That Focuses On Saving Lives
Author: Jennifer Lowrence

11. Master Sre Skills In 2025 | Best Site Reliability Engineering Courses
Author: krishna

12. Best Cbse School In Ranchi For Bright Future
Author: shardaglobalschool

13. Iosh Managing Safely Decoded: What You Will Actually Learn
Author: Gulf Academy of Safety

14. The Best Platform To Practice Mock Tests For Bank Exams
Author: Tanu Sharma

15. Top 5 Python Career Paths You Can Explore Today
Author: lakshmimonopoly

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: