ALL >> Education >> View Article
642-035 Latest Certification Tests
Question: 1
A customer is trying to boot an operating system that is installed on the eUSB on a Cisco UCS B-Series blade server; however, the boot fails. What is the cause of this failure?
A. The local disk must be the first device in the boot order.
B. eUSB is not a supported boot device.
C. eUSB support is available only on the Cisco UCS C-Series rack server.
D. eUSB is not the first device in the boot order for the server.
Answer: D
Question: 2
A customer is troubleshooting degraded DIMM errors on a Cisco UCS blade server and would like to reset the BMC. What is the correct command sequence to reset the BMC?
A. UCS1-A# server x/y
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A /chassis/server/bmc # reset
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer
B. UCS1-A# server scope
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A /chassis/server/bmc # reset
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer
C. UCS1-A# scope server x/y
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A / ...
... hassis/server/bmc # reset
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer
D. UCS1-A# scope server x/y
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer
Answer: C
Question: 3
Which commands can you enter to see if a component in the Cisco UCS domain generated a core file?
A. 6100-A# scope monitoring
6100-A /monitoring # scope sysdebug
6100-A /monitoring/sysdebug # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
---------- ---------
B. 6100-A# scope sysdebug
6100-A /sysdebug # scope monitoring
6100-A /sysdebug/monitoring # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
---------- ---------
C. 6100-A# scope system
6100-A /system # scope monitoring
6100-A /system/monitoring # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
---------- ---------
D. 6100-A# scope cores
6100-A /cores # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
---------- ---------
E. 6100-A# scope logging
6100-A /logging # scope monitoring
6100-A /logging/monitoring # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
---------- ---------
Answer: A
Question: 4
Which four tech support files can you create with the Cisco UCS Manager that you can submit to Cisco TAC for support? (Choose four.)
A. UCSM
B. disk LUNs
C. fabric extender
D. memory
E. rack server
F. chassis
G. server cache
Answer: A, C, E, F
Question: 5
Which protocols can be used to send to Cisco TAC (Technical Assistance Center) the show tech-support command output information about the Cisco UCS domain? (Choose two.)
A. TFTP
B. FTP
C. SCP
D. Telnet
E. SecureTelnet
Answer: B, C
Question: 6
The Cisco UCS Manager displays FSM information for which four of these? (Choose four.)
A. which FSM task is being executed
B. the current state of an FSM task
C. the status of the previous FSM task
D. any error codes returned while processing
E. all completed FSM tasks
F. multiple FSM tasks that completed over multiple tries
G. multiple FSM tasks that failed
Answer: A, B, C, D
Question: 7
How will the Cisco UCS Manager react when all of the FSM tasks fail?
A. retries for 60 seconds
B. raises faults and alarms
C. restarts from the previous known good task
D. sends an NOC SNMP trap email
Answer: B
Question: 8
What should you do when you see faults during the initial setup and discovery process?
A. Take note and address the faults.
B. You can safely ignore these faults.
C. Log them and try to address the first one.
D. Reboot until the error messages go away.
Answer: B
Question: 9
When using the Cisco UCS Manager GUI to troubleshoot a suspected bad memory, which logs contain data that are related to the faulty DIMM?
A. the System Event log and Faults log that are located under the Admin tab
B. the Events log and Faults log that are located under the Admin tab
C. the System Event log that is located under the Server tab in the Navigation panel and the Faults log that is located under the Admin tab
D. the System Event log that is located under the Equipment tab and the Faults log that is located under the Admin tab
Answer: D
Question: 10
Which three are valid tech support bundles to collect in the local management shell? (Choose three.)
A. UCSM
B. UCSM-MGMT
C. Port-Channel
D. Adapter
E. SAN
F. FEX
Answer: A, B, F
Question: 11
The Core File Exporter automatically exports cores to a remote server as they are generated. Which protocol does it use for this action?
A. FTP
B. SCP
C. SFTP
D. TFTP
Answer: D
Question: 12
Which log file in Cisco UCS Manager contains information about which user took a specific action?
A. user access log
B. system change log
C. audit log
D. access control log
Answer: C
Add Comment
Education Articles
1. What Should You Check Before Selecting A University In Jaipur?Author: University of Technology
2. Phecc Far Course – First Aid Response Training In Ireland
Author: johnnytorrt
3. Generative Ai Courses Online With Industry Use Case Training
Author: golla kalyan
4. Why Choose A Bachelor Of Business Administration In It And Systems Management After 12th?
Author: Hetal Patel
5. Power Bi Training With Ai | Power Bi Classes Online
Author: Visualpath
6. Gen Ai Testing Online Training | Ai Testing Course Online
Author: Subahan
7. Large Language Model Operations Training | Llmops Course
Author: Visualpath
8. Osep Certification 2026: Pen-300 Exam, Cost, Requirements, Skills & Preparation Guide
Author: passyourcert net
9. Building A Data Analyst Investigation Around Hyderabad’s Water Supply Records
Author: Nirmal
10. Advanced Acne And Acne Scar Treatment In Banjara Hills, Hyderabad
Author: Maheswari
11. How To Choose The Right Specialisation In A 4-semester Mba Program
Author: Hetal Patel
12. Cia Certification 2026: Requirements, Cost, Exam Structure, Training & Preparation Guide
Author: nytcc
13. Affordable And Quality Education At The Best School In Pragathi Nagar
Author: Maheswari
14. Cement Additives: Improving Performance And Durability In Construction
Author: Ivar
15. Polymer Waterproofing Chemical: Enhancing Building Protection
Author: Ivar






