123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

P9530-089 Free Demo Questions And Answers

Profile Picture
By Author: Kristi McLeod
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

When estimating the level of effort, which of the following is relevant?

A. The quality of the data to integrate.
B. The number of use cases.
C. The dependencies on other processes or objects.
D. All of the above

Answer: D

Question: 2

Which delivery model are ISV partners asking to move towards?

A. Physical appliance.
B. Virtual appliance.
C. Cloud2.
D. All of the above.

Answer: D

Question: 3

What could be the meaning of ast Iron ?Integration in days?What could be the meaning of ?ast Iron ?Integration in days?

A. Cast Iron provides a rich library to be used with Custom Code.
B. Cast Iron allows you easily create Java code.
C. Cast Iron uses the Configuration, not Coding Approach.
D. Only Cast Iron appliance gives you fast integration.

Answer: C

Question: 4

What are Cast Iron product delivery options?What are Cast Iron? product ...
... delivery options?

A. Cloud, physical appliance, and virtual appliance.
B. Cloud only.
C. Appliance only.
D. None of the above.

Answer: A

Question: 5

Which of the following areas is included in the Feasibility and Scoping Document to be filled out?

A. Outline of the business case and its solution.
B. Identification of all endpoints and their respective versions.
C. Use Cases for which an integration needs to be implemented.
D. All of the above.

Answer: D

Question: 6

What is a reason a Business Partner would consider Cast Iron instead of other IBM middleware offering?

A. Cast Iron is ideal for mid market companies.
B. Cast Iron is the only offer that supports flat file integration.
C. Cast Iron provides support to many programming languages.
D. None of the above.

Answer: A

Question: 7

When estimating the level of effort, which of the following is not relevant?

A. The quality of the data to integrate.
B. The number of use cases.
C. The mapping between the objects to integrate.
D. The dependencies on other processes or objects.

Answer: C

Question: 8

The customer is used to developing integration projects using Eclipse based tools. They want to keep using it for Cast Iron projects. Is it possible?

A. Yes, there is an official Cast Iron plug-in for Eclipse Platform.
B. No, there is not an official Cast Iron plug-in for Eclipse. Customer has to use Cast Iron Studio.
C. Yes, as long he uses WebSphere Integration Developer tool.
D. Yes, starting with Eclipse 3.2.

Answer: B

Question: 9

Your prospect is a Cloud-centric company, with several SaaS endpoints and only with few On Premise endpoints. What is good fit for in a situation like this?

A. Virtual appliance.
B. Cloud.
C. Physical Appliance.
D. Both Physical and Virtual Appliances.

Answer: B

Question: 10

Is a Cast Iron TIP mandatory to start any Cast Iron project?

A. Yes. You cant start a project without a TIP.
B. No. You can start a project from the scratch without a TIP.
C. Yes. You have to create your own TIP in advance.
D. Yes. Without a TIP you can't load the Cast Iron Studio.

Answer: B

Total Views: 402Word Count: 793See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Best Ba Llb Coaching In Kolkata For Clat, Ailet, And Other Law Entrance Exams
Author: Amrita

2. Everything You Need To Know About The Europe Student Visa In 2026
Author: Nivesa EdTech

3. Medical Device Software Validation, Lab Equipment Calibration And Validation: Ensuring Accuracy, Compliance, And Quality
Author: skillbeesolutions

4. Computerized System Validation Services And E-learn Computer System Validation For Regulatory Compliance
Author: skillbeesolutions

5. Why A Certification On Pharmacovigilence Can Transform Your Healthcare Career?
Author: skillbeesolutions

6. Generative Ai Training Institute Hyderabad With Live Project
Author: gollakalyan

7. Australia Education Career Counselors: How An Australia Career Mentor For Students Helps You Choose The Right University And Career
Author: aaera

8. Master Salesforce Data Cloud Training | Online Course
Author: Vamsi Ulavapati

9. Sap Fiori Course | Sap Ui5 Fiori Training In Hyderabad
Author: naveen

10. Servicenow Training In Ameerpet | Servicenow Online Training
Author: Hari

11. Why Tcci Is The Best Hub For It Coaching In Ahmedabad
Author: TCCI - Tririd Computer Coaching Institute

12. Who Should Enroll In Oracle Fusion Hcm Training?
Author: Vicky

13. Claude Ai Training | Claude Ai Online Training
Author: Visualpath

14. Why Data Science Is Becoming A Recognized Skill For Future Careers
Author: Dhwani

15. Early Symptoms Of Heart Disease In Young Adults
Author: Gaurav

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: