123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

Sales-cloud-consultant Exam Questions

Profile Picture
By Author: Kristi McLeod
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

Territory Mgt (why use it?) - choose 3 answers:

A. Sales commissions
B. Currency reconciliation
C. Data access rules for accounts & opportunities
D. Assigning accounts to territories
E. Alignment of overlay sales teams

Answer: C,D,E

Question: 2

What are the factors that influence salesmetricsdrive KPI's and form key business challenges?

A. Weak pipeline
B. Low productivity (sales rep)
C. Poor predictability (forecast)
D. Ineffective selling

Answer: A

Question: 3

What are the factors that influence marketing metrics and drive key marketing business
challenges?

A. Insufficient lead generation
B. Poor alignment with sales
C. Measuring marketing ROI

Answer: A

Question: 4

Which of the following statements are true about the Opportunity field, "Stage"? (Select all that
apply)

A. There are 10 default stage values, based on a commonly used sales methodology.
B. The list ofdefault stage values cannot be ...
... edited or added.
C. There are othersales methodologies that can be downloaded from the AppExchange and used
within Salesforce

Answer: A,C

Question: 5

CORRECT TEXT
What happens if you change a private group to public in Chatter?

Answer:

If you change a private group to public, updates and files are visible to all users, all pending requests to join the group are accepted, and anyone can join the group.

Question: 6

Which best describes the Salesforce Automation feature "Sales Processes" ?

A. Ensures that we are tracking our progress towards thedesired states.
B. Enforces the business process.
C. Identifies key stakeholders from the buy side.
D. Makes sure we recognize those involved in the sales process.
E. Allows to better automaticthe salesmethodology.
F. Determines the sales stages of an organization.

Answer: F

Question: 7

Arrange the steps to create a record in the correct order (using Salesforce Classic).

A. Select Save from the menu
B. Open the recordsin the list view or highlight the object tab
C. Open the menu and select New
D. Enter the record details in the specified fields

Answer: A,B,C,D

Question: 8

CORRECT TEXT
If you are using multiple currencies are you able to track revenue gain or loss based on currency
fluctuations?

Answer:

NO: Historical changes and fluctuations are not stored.

Question: 9

How can end users work with Salesforce for Outlook? (Select all that apply)

A. Define Outlook configurations
B. Assign configurations tootheir users with their profile
C. Install Salesforce forOutlook
D. Select Outlook sync folders

Answer: C,D

Question: 10

Forecast Category "Commit" can be summarized as:

A. Closed
B. Closed + Commit
C. Closed + Commit + Best Case
D. Commit + Best Case + Pipeline

Answer: B

Studying Sales-Cloud-Consultant Certified Salesforce Sales Cloud Consultant certification exam is not an easy thing to do. However, We have made this easy through our Certified Salesforce Sales Cloud Consultant Sales-Cloud-Consultant PDF material with questions and answers developed by Certified Salesforce Sales Cloud Consultant certified experts. CertifyGuide Sales-Cloud-Consultant PDF relevant to Certified Salesforce Sales Cloud Consultant is regularly updated and reviewed with the passage of time , change of courses and feedback of customers we get. That is why we offer 30 days money back guarantee if you fail in Sales-Cloud-Consultant exam but you have to send us your score report and other relevant details to claim it.

Features of buying our Sales-Cloud-Consultant product.

90 DAYS FREE Sales-Cloud-Consultant Updates
30 DAYS Money Back Pass Guarantee
50% Discount On Re-Order After 90 DAYS
24/7 Live Chat Support (Sales + Technical)
Sales-Cloud-Consultant Certified Salesforce Sales Cloud Consultant Products Instant Downloads

Sales-Cloud-Consultant Free Samples

We know your requirement to make quality Certified Salesforce Sales Cloud Consultant material for final Sales-Cloud-Consultant exam preparation, and we know that you would like to see sample of our Sales-Cloud-Consultant study material (questions with answers) (questions and answers). We provide you with a free Sales-Cloud-Consultant sample of real exam questions with answers. Free downloads are available as samples of what you can expect in your final Sales-Cloud-Consultant test product. These free Certified Salesforce Sales Cloud Consultant samples are to show you to convince yourself as thousands of IT students already did.

Total Views: 500Word Count: 671See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Unlock Your Future In New Jersey: Machine Learning, Ai & Business Analysis Training At Tektaurus
Author: Tektaurus Education

2. Microsoft Dynamics Crm Training | Top Crm Institute In Hyderabad
Author: krishna

3. Mbbs In Philippines Is A Way To Successful Mbbs Career
Author: Mbbs Blog

4. Why Python Skills Make You Future-proof In Tech – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit

5. Sap Papm Online Training Course | Hyderabad - Visualpath
Author: naveen

6. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Training | Dynamics 365
Author: Visualpath

7. High Paying Computer Courses You Can Learn Online
Author: neetu

8. Ai Agent Online Training | Ai Agents Course In Hyderabad
Author: gollakalyan

9. Alzato Overseas Education | Best Abroad Education Consultant In Mumbai
Author: Amit Pahare

10. Cpr First Aid Certification: A Useful Short-term Training That Focuses On Saving Lives
Author: Jennifer Lowrence

11. Master Sre Skills In 2025 | Best Site Reliability Engineering Courses
Author: krishna

12. Best Cbse School In Ranchi For Bright Future
Author: shardaglobalschool

13. Iosh Managing Safely Decoded: What You Will Actually Learn
Author: Gulf Academy of Safety

14. The Best Platform To Practice Mock Tests For Bank Exams
Author: Tanu Sharma

15. Top 5 Python Career Paths You Can Explore Today
Author: lakshmimonopoly

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: