123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

Permittest Drill Kits

Profile Picture
By Author: Kristi McLeod
Total Articles: 155
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Question: 1

If you reach an uncontrolled intersection at the same time as a driver on your right, and both of
you are going to go straight, who has the right-of-way?

A. You as there is no one on your right
B. Neither one
C. You both have equal rights
D. You both have to wait for another car to arrive
E. The other driver as he/she is on your right

Answer: E

Question: 2

What is this sign warning you of?


A. Stop your car and walk.
B. School crossing
C. Shopping area
D. Pedestrians near by. Watch for pedestrians

Answer: D

Explanation:
Remember: At an uncontrolled intersection, pedestrians have the right of way in a cross walk.

Question: 3

Who must wear seat belts?

A. All passengers
B. Onlypassengersand not the driver
C. Passengers on the drivers side of the car
D. All adults in the back seat.
E. All passengers in front seat and all children under 10, are required

Answer: ...
... E

Question: 4

An equilateral point down road sign shape means:

A. Yield
B. Regulation
C. No passing
D. Highway-Rail Grade Crossing

Answer: A

Question: 5

If a speed limit is not posted before a curve on the highway:

A. Continue at the same speed
B. Slow down at least 10 m.p.h.
C. Change your speed based on the sharpness of the curve

Answer: C

Question: 6

When you hear the siren or see the red emergency light of a closely approaching emergency
vehicle, and you are not in an intersection, you must:

A. Speed up to clear traffic
B. Move into the right lane and drive slowly until it has passed
C. Drive to the right edge of the road and stop

Answer: C

Question: 7

Drivers under age 21 years, if found to have a blood alcohol concentration (BAC) of -----, or
more, may be subject to a driver license sanction.

A. 0.01%
B. 0.05%
C. 0.08%

Answer: A

Question: 8

If your driving privilege has been revoked you may:

A. Still drive to and from work
B. Not drive in this state with any license or permit
C. Drive only in the presence of a licensed parent or guardian

Answer: B

Question: 9

The shape used for: Advance warning of no passing zones.


A. Triangle
B. Horizontal Rectangle
C. Pennant

Answer: C

Question: 10

How much does it cost to get a learner's permit?

A. It's free
B. $5
C. $10
D. $15

Answer: D

Question: 11

At a corner where there is a flashing yellow light, you should:

A. Continue at the same speed
B. Slow and cross carefully
C. Stop before crossing

Answer: B

Question: 12

In an emergency, to help avoid being hit from the rear by another vehicle you should:

A. Drive with your left foot on the brake pedal at all times
B. Start braking early as a signal to the driver behind you
C. Check your rear view mirrors often

Answer: B


Studying PermitTest Practice Permit Test certification exam is not an easy thing to do. However, We have made this easy through our Practice Permit Test PermitTest PDF material with questions and answers developed by Practice Permit Test certified experts. CertifyGuide PermitTest PDF relevant to Practice Permit Test is regularly updated and reviewed with the passage of time , change of courses and feedback of customers we get. That is why we offer 30 days money back guarantee if you fail in PermitTest exam but you have to send us your score report and other relevant details to claim it.

Features of buying our PermitTest product.

90 DAYS FREE PermitTest Updates
30 DAYS Money Back Pass Guarantee
50% Discount On Re-Order After 90 DAYS
24/7 Live Chat Support (Sales + Technical)
PermitTest Practice Permit Test Products Instant Downloads

PermitTest Free Samples

We know your requirement to make quality Practice Permit Test material for final PermitTest exam preparation, and we know that you would like to see sample of our PermitTest study material (questions with answers) (questions and answers). We provide you with a free PermitTest sample of real exam questions with answers. Free downloads are available as samples of what you can expect in your final PermitTest test product. These free Practice Permit Test samples are to show you to convince yourself as thousands of IT students already did.

Total Views: 519Word Count: 773See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Unlock Your Future In New Jersey: Machine Learning, Ai & Business Analysis Training At Tektaurus
Author: Tektaurus Education

2. Microsoft Dynamics Crm Training | Top Crm Institute In Hyderabad
Author: krishna

3. Mbbs In Philippines Is A Way To Successful Mbbs Career
Author: Mbbs Blog

4. Why Python Skills Make You Future-proof In Tech – Sssit Computer Education
Author: lakshmisssit

5. Sap Papm Online Training Course | Hyderabad - Visualpath
Author: naveen

6. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Training | Dynamics 365
Author: Visualpath

7. High Paying Computer Courses You Can Learn Online
Author: neetu

8. Ai Agent Online Training | Ai Agents Course In Hyderabad
Author: gollakalyan

9. Alzato Overseas Education | Best Abroad Education Consultant In Mumbai
Author: Amit Pahare

10. Cpr First Aid Certification: A Useful Short-term Training That Focuses On Saving Lives
Author: Jennifer Lowrence

11. Master Sre Skills In 2025 | Best Site Reliability Engineering Courses
Author: krishna

12. Best Cbse School In Ranchi For Bright Future
Author: shardaglobalschool

13. Iosh Managing Safely Decoded: What You Will Actually Learn
Author: Gulf Academy of Safety

14. The Best Platform To Practice Mock Tests For Bank Exams
Author: Tanu Sharma

15. Top 5 Python Career Paths You Can Explore Today
Author: lakshmimonopoly

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: