123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Kruger Nasjonalpark - Sør-afrikas Kronjuvel

Profile Picture
By Author: Nyati
Total Articles: 9
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Nøkkelen til å nyte din safari utflukt i Sør-Afrika er å velge en destinasjon som vil maksimere eksponeringen til de naturlige underverkene landet har å tilby. Med sine nesten 2 millioner hektar blir Kruger nasjonalpark regnet som den ledende blant de sørafrikanske naturparker og tilbyr besøkende en opplevelser for livet, som alle lett kan bestilles via Nyati Safari.

Kruger nasjonalpark ble opprettet i 1898 og er overvåket av South African National Parks (SANParks) organisasjon. Over hele parken, har SANSParks etablert en rekke miljøstyringstiltak som gjørparkentil ledende og verdenskjent innenfor naturvernarbeid. Over hele parken, har mer enn 300 arkeologiske steder blitt oppdaget, blant disse er Masorini og Thulamela, som forteller de reisende den rike historien om menneskelig interaksjon og utbygging i regionen.

I tillegg til å være enestående i biologisk mangfold, er Kruger nasjonalpark også hjem til Sør-Afrikas "Big Five" - dyr som turister og naturvernere fra hele verden ...
... strømmer til Sør-Afrika for å se. Visitasjonen til parken er imidlertid sterkt regulert. Selskaper som Nyati Safari tilbyr reisende garantert inngang i parken samt deres safari pakker, i tillegg til bushwalks rundt Nyati safari grunn, og inkluderer en ekstra full dag i Kruger nasjonalpark. Under "Big Five" utflukten i bushen med åpne Jeeper - et privilegium bare kun tilbys av et begrenset antall turistbyråer - kan passasjerer nyte frokosten imens solen står opp over bushen. Det som følger erlike fantastisk opplevelse som tar pusten fra en.

De åpne jeeper gir passasjerer den sanne safari opplevelsen da det flommer over av severdigheter, lyder og lukter i Sør-Afrika. Kruger nasjonalpark oppfordrer besøkende til ikke å bare oppsøke "Big Five" - løver, leoparder, neshorn, bøfler og elefanter - men også de små fem – bøffel weaver fugl, elefanten spissmus, leopard skilpadde, mauren løve, og neshorn bille. Som reisende gjennom Mopane Bushen, har de sjansen til å se impalaer, kudus, og antiloper. Reiser man sørover gjennom den sentrale savanne kan man se gnuer, sebraer, og geparder vandre, og når reisende ankommer Bush Willow i sør, vil de bli belønnet med severdigheter som giraffer, hyener, og sjeldne hvite neshorn.

Dette er bare noen av de naturlige underverkene du vil oppleve i løpet av turen gjennom Kruger Nasjonalpark som en del av Nyati Safari opplevelsespakker. Med litt forhåndsplanlegging og rikelig åpenhet for opplevelser, vil du forlate Sør-Afrika med minner for livet. La Nyati Safari reise rådgiver hjelp deg å skreddersy din reiseopplevelse og kan garantere at du får se alt Sør-Afrika har å tilby.

Total Views: 604Word Count: 406See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. 5 Cheap Hens Party Games That Will Keep Your Guests Entertained
Author: Zoe Jackson

2. Which Are The Best Science College In Navi Mumbai?
Author: KPC

3. The Allure Of A Custom Library Design That Will Take Your Home To The Next Level
Author: Julian & Sons

4. 4 Tips To Maintain Your Epoxy Floor And Keep It Looking Brand New
Author: John Maloney

5. Turkish Airlines Cancellation Policy | Cancel Flight Ticket
Author: Emma

6. Telangana Board 10th Result 2022- Ts Board Ssc Result, Bse Matric Exam Score
Author: latestjobhub

7. 4 Important Factors To Consider When Choosing Air Conditioning Experts In Sydney
Author: John Dilan

8. Uses Of Pipe Fittings & The Top Manufacturers Of Pipe Fittings In India
Author: Bhansali Steel

9. Everything You Should Know About Stainless Steel Chequered Plate
Author: Maxgrow Corporation

10. 5 Seo Trends That Can Blow Your Mind In 2022!
Author: Buzztag

11. Best Air Ejector Supplier
Author: Crystaltcs

12. 5 Major Tasks A Technician Performs During An Air Conditioner Service
Author: John Dilan

13. Buy Home Appliances In Oman
Author: Ranjitha G

14. Certified Cad Centre In Kerala
Author: Ranjitha G

15. Vacuum Packing Machine Distributers In Kerala
Author: Ranjitha G

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: