123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Technology,-Gadget-and-Science >> View Article

Florina Muntean Avocat Asigurari Specializat In Dreptul Asigura

Profile Picture
By Author: Brooks Richmond
Total Articles: 99
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Dna. Avocat Florina Muntean practica avocatura in municipiul Baia Mare, avand cabinet individual in cadrul Baroului Maramures – Uniunea Nationala a Barourilor din Romania. Dna. Avocat Florina Muntean are o vasta experienta in domeniul juridic al asigurarilor in care a lucrat efectiv in calitate de consilier juridic timp de 12 ani si apoi, timp de 18 ani, in calitate de director de sucursala a uneia din cele mai mari companii de asigurare din Romania. Atat inainte de a lucra in domeniul asigurarilor, cat si in prezent, Dna. Avocat Florina Muntean a practicat si practica avocatura in acelasi barou, ca avocat definitiv pledant.
MISIUNE: Crezand cu adevarat in idea de protectie prin asigurare, ni se pare firesc ca aceasta protectie sa fie efectiva atunci cand se produce riscul asigurat, iar clientul nostru, persoana fizica sau juridica, sa-si primeasca la timp si integral despagubirile cuvenite ca pe un drept contractual si nu o favoare. Imi iubesc si respect profesia, respectandu-mi clientii si implicit respectandu-ma pe mine.
SERVICII: Oferim servicii de consultanta si asistenta juridica, inclusiv reprezentare in fata firmelor de asigurare sau intantelor de judecata, atit persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.
Serviciile noastre se adreseaza asiguratilor sau altor persoane prejudiciate care intampina greutati in relatia lor cu firmele de asigurare in vederea obtinerii despagubirilor si sumelor asigurate.
SERVICII - AVOCAT SPECIALIZAT ASIGURARI

Oferim servicii de consultanta si asistenta juridica, inclusiv reprezentare in fata firmelor de asigurare sau instantelor de judecata, atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Serviciile noastre se adreseaza asiguratilor sau altor persoane prejudiciate care intampina greutati in relatia lor cu firmele de asigurare in vederea obtinerii despagubirilor si sumelor asigurate.

Apeland la serviciile Dnei. Avocat Florina Muntean puteti evita un proces indelungat si costisitor, obtinand despagubirile sau sumele asigurate pe cale amiabila intr-un timp mult mai scurt. In cazul in care diferendul ajunge la instantele de judecata, va reprezentam in fata acestora sustinandu-va interesele, inclusiv restituirea cheltuielilor de judecata si a formalitatilor de executare a sentintei definitive.

Asistenta juridica specializata poate sa va ajute sa obtineti despagubiri materiale si nepatrimoniale (servicii medicale si daune morale) maxime cuvenite, precum si, in caz de neplata in termen a acestora, penalizari de intarziere subtantiale din partea asiguratorului. Este esential sa solicitati serviciile noastre imediat dupa producerea riscului asigurat pentru a evita pierderi materiale din cauza necunoasterii legislatiei si practicii in domeniu.
DOMENII DE EXPERTIZA :Consultanta si asistenta juridica persoanelor fizice si juridice prejudiciate in relatiile cu fírmele de asigurare sau alte persoane fizice/juridice sau a altor institutii, organizatii sau autoritati de drept public sau privat
-Reprezentare si asistenta juridica in litigii in fata instantelor judecatoresti avand ca obiect interpretarea si aplicarea prevederilor legale privind dreptul de asigurare/politelor-contractului de asigurare

-Consultanta si asistenta juridica in medierea conflictelor sau diferendurilor pe cale amiabla pentru evitarea unui proces indelungat si costisitor

-Recuperare daune auto; RCA; CASCO ; Asigurari Auto/de Viata/Medicala,/Cladiri/Carte Verde, etc.

-Recuperare taxa auto

-Consultanta si asistenta juridica in vederea constituirii si desfasurarea activitatii societatilor de asigurare-reasigurare

-Elaborarea de acte juridice ( cereri, contracte, conventii, plangeri, contestatii ) in domeniul dreptului asigurarilor precum si reprezentarea clientilor in fata persoanelor fizice/juridice la negocierile legate de incheiarea acestor acte
CONTACT AVOCAT ASIGURARI AUTO
Pentru asistenta juridica, va rugam sa ne contactati la E-mail: contact@avocatasigurari.com sau Tel: +4(026) 222 58 40

http://www.avocatasigurari.com/acasa
http://www.avocatasigurari.com/servicii

Total Views: 197Word Count: 547See All articles From Author

Add Comment

Technology, Gadget and Science Articles

1. Nasa's Latest Mission Mars - Developments And Expectations
Author: Chris Greenwalty

2. Google Play Store Optimization
Author: Subhanshu Ranjan Maurya

3. Buy Led Grow Lights Online At Low Price
Author: crecer

4. Advantages Of Having The Best Android Phone
Author: Jakson

5. Information Security Consulting Market Analysis, Size, Growth, Industry Trends, Opportunities, Forec
Author: siddharth mnm

6. Realme 5
Author: ishika

7. Why Call Center Crm Integration Is Necessary For Call Centers?
Author: Zenteno peterson

8. Reasons Why You Should Choose Ionic For Hybrid App Development?
Author: Maria William

9. Get Ready To Take Your Ecommerce Business To Cloud In 2020
Author: Brian Burell

10. Automotive Sensors Market Worth $41.9 Billion By 2025
Author: MarketsandMarkets

11. Artificial Intelligence Facts
Author: zeksta

12. Should You Work For The Nhs Or Enter Private Practice?
Author: Tom Hunt

13. All About Hospital Management System
Author: Shivkumara

14. What It Is And How It Can Help You
Author: Jone Moss

15. Top 5 Reasons To Use Call Center Software
Author: Ethan Jones

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: