123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Travel >> View Article

Sør-afrika Safari Safari Med Stil

Profile Picture
By Author: Nyati
Total Articles: 7
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Når du planlegger ferie for en familie eller en gruppe, er det alltid en fin balanse som må bli truffet mellom "det perfekte tilfluktsstedet" fra hverdagen og finne tilstrekkelig overnatting slik at ferien fortsatt er mer en opplevelse enn et ork. Det er der selskaper som Nyati Safari kommer inn i planleggingsprosessen. Hvis du vurderer å reise på safari i Sør-Afrika - en reise som hvis den ikke er riktig organisert kan være mer arbeid enn avslapping - så la Nyatis ekspert reise rådgivende team gjør alle de tunge løftene i planleggingsfasen for å hjelpe deg og ditt reisefølge med å finne "opplevelsen for livet."

Jeg trodde først at en safari i Sør-Afrika er for et farlig prospekt, med tramping gjennom bushlands, sko fulle av sand og skitt, vrimmel av mygg, og en mange andre plager. Men enhver bekymring jeg hadde ble imidlertid raskt opphevet da jeg så inn i Nyati Safari Lodge annlegg. En luksus destinasjon som ligger ved bredden av Olifants River i nærheten av Kruger nasjonalpark som er alt annet enn rustikk.

Man kan ikke unngå å overse ulempene med internasjonale reiser når reisemålet er så fantastisk. Anleggets 2 til 3-room private villaer i tillegg til store Cheetah Camp, som har plass til større grupper, har private fasiliteter, bassenger, grill områder, egen kokk, og eksklusive terrasser med panoramautsikt er alle bygget som skandinaviske hytter med 'sjarm og appell. Men opplevelsen er ikke bare om å slappe av i din private bolig eller se solen gå ned over elven mens du nyter lokale cocktails.

Komme ut og se de fantastiske severdighetene i Sør-Afrikas buskas er hovedpoenget for med å reise på en Safari ferie. Nyatis pakkereiser sikrer at de reisende kan gjøre akkurat dette. Nyati safari ferie pakkene inkluderer mange morgen bush turer og heldags åpen bilturer gjennom Kruger nasjonalpark, samt solnedgangs kjøretur på Nyati egen eiendom og halvdags "big 5" safariturer. På reiseruten er også en vandring ut til panorama Drakensberg-fjellene. Besøkende kan velge å legge til en rekke valgfrie aktiviteter til oppholdet. Enten det er storviltjakt du har lyst til, en tur i varmluftsballong eller en tur i mikrofly, eller bare litt ekstra tid i viltreservatet Kruger National Park, er mulighetene endeløse til å skreddersy din safariopplevelse i Sør-Afrika.

Spenningen er i midlertidig ikke kun begrenset til Kruger nasjonalpark. Reisende som søker en mer variert Safari opplevelse kan supplere sin tur med flere destinasjoner som f.eks til Cape Towns hotell Victoria og Alfred, en utflukt til Sør-Afrikas vingårder eller Garden Route langs kysten og til og med utflukt til det vakre og majestetiske Victoria Falls. Det er også mulighet for å kombinere safari utflukter med en uke i en fantastisk strand resort i Mauritius eller opphold på Nyati Beach Lodge i Mosambik.

Uansett hva slags ferie du leter etter, enten det er en avslappende og rolig ferie langs kysten av Olifants River eller noe litt mer eksotisk, vil Nyati Safaris reiserådgivere sikre at din safariopplevelse i Sør-Afrika er en du aldri vil glemme.

Total Views: 215Word Count: 493See All articles From Author

Add Comment

Travel Articles

1. Visit The Highest Mountains And Exciting Places In Trekking
Author: infonepaltreks

2. Everest Base Camp – Brings Breathtaking Mountain View
Author: infonepaltreks

3. The Best Northeast India Tourist Places
Author: Arpit Jain

4. Delta Airlines Flights | Grab Best Deals On Delta Flights
Author: chris ray

5. American Airlines Flights | Aa Official Site 1(845)250-2114
Author: chris ray

6. San Francisco Party Buses Are Just One Reservation Away
Author: Cheap Party Bus DC

7. 5 Camping Tips To Make Your Trip More Enjoyable
Author: Traymark

8. Malaysia Tourist Places
Author: Rocking Trips

9. Stay At The Serengeti Safari Camp And Witness A Great Traveling Life!
Author: Leo Pineda

10. Taxi Service In Bangalore | Best Taxi Service In Bangalore
Author: Manu

11. Best Luxury Car Rental Jaipur
Author: Virendra Singh

12. Reasons To Have Car Rental
Author: Shelonda

13. The Adventurous Places In Jordan To Visit
Author: GO JORDAN TRAVEL & TOURISM

14. Tips To Keep In Mind When Looking For A Car Hire In Barbados
Author: Richard Husbands

15. Villa Perfecta – A Ultimate Vacation Experience Awaits You In Manuel Antonio
Author: Don Segal

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: