123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Travel >> View Article

Ut I Naturens Skjønnhet

Profile Picture
By Author: Nyati
Total Articles: 9
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Hvis du for noen år siden hadde fortalt en venn at du skulle på en Afrikansk Safari, ville du blitt møtt med lite tiltro. Nå, grunnet utviklingen av parker og reservater i hele Sør-Afrika, er safari her ikke bare trygt men også til rimelig priser. Kruger Nasjonalpark er en av de mest populære g mest utviklede regioner for slike ekskursjoner.

Under regulering av “South African National Parks (SANParks)” ble Kruger Nasjonalpark etablert like før 1900 for å beskytte det Sørafrikanske lavlandet og tilby reisende å utforske og oppleve over 2 millioner hektar av utrolig biologisk mangfold. Grunnet fokuset på å kontrollere jakt og bevare økologien i området har ikke Kruger Nasjonalpark gjerdene som var populære i hele regionen før 1900, på den måten trives dyrelivet bedre. Da det er en grense for hvor mye biltrafikk som er tillatt i parken daglig, og bare dem med reserverte rom i parken slippes inn når terskelen er nådd, er det mange selskaper som arbeider sammen med Kruger Nasjonalpark ...
... for å sikre de besøkende en unik og spennende safariopplevelse.

Nyati Safari, i partnerskap med Kruger Nasjonalpark, gir de reisende muligheten til å oppleve hvert aspekt av dyrelivet og skjønnheten til den Sørafrikanske bush i Kruger Nasjonalpark. Firmaets 4- eller 7-dagers safari pakkereiser gir den reisende muligheten til å bo i hjertet at Kruger Nasjonalpark i den privateide Balule Naturreservat. Overnattingssteder langs elven er bygget i tradisjonell afrikansk stil og inkluderer privat terrasse, hvor gjester kan se soloppgang hver morgen og solnedgang hver kveld over Olifant River. Reisende har et utvalg av overnattingsmuligheter å velge mellom. Alt fra små private enheter til større Cheetah Camp lodge områder, som kan være luksus bolig for inntil 12 personer

Enten du booker en 4- eller 7 – dagers reise, vil safarien inkludere flere åpen-bil kjøreturer gjennom Kruger nasjonalpark (et tilbud få reiseselskaper har lisens til å tilby), guidede turer i bushen ledet av sertifiserte og trente voktere, og kveldsturer gjennom Kruger Nasjonalpark i jakten på observasjoner av ”Big five” – løver, elefanter, bøffel, leoparder eller nesehorn. I tillegg til utflukter, kan de reisende booke en tilleggs- heldags tur inn til parken.

Med pakkereiser som er like rimelige som mer dagligdagse alternativer, kan Nyati Safari tilby reisende sjansen til å oppleve oasen av det afrikanske dyreliv, Kruger Nasjonalpark. Og hvis du kan utove oppholder, er Kruger Nasjonalpark i nærheten av mange andre attraksjoner i hele Afrika, hvorav Nyati tilbyr mange av disse som spesial destinasjoner inkludert i ditt 4- eller 7- dagers opphold. Ikke nøy deg med det vanlige. Tenk på Kruger Nasjonalpark som en destinasjon og gjør din ferie ekstraordinær.

Total Views: 322Word Count: 432See All articles From Author

Add Comment

Travel Articles

1. Southwest Airlines Flight Change Policy
Author: Emma

2. What Good Things Will You Utilize When Booking A Cab On Jaipur Travel?
Author: pallabyadav

3. What Are The Things To Consider While Traveling And Booking A Taxi In Jaipur?
Author: pallabyadav

4. Why Be With Reputed Tour Operators On A Visit To Puri During Rath Yatra
Author: Dinesh Dash

5. Top 5 Things To Do Before Choosing A Taxi Service
Author: Ram Prasath

6. Tanzania Wildlife Safari Package Is The Tailor Made Safari Tour Package!
Author: Greatimageexpedition

7. Varför Välja Flyttfirma
Author: williumson

8. Gds Flight Booking System
Author: williamsmith

9. 24 Hours Taxi Services In Dehradun
Author: dehraduntaxi

10. Five Interesting Tips On How To Find The Best Hotel In Dursley!
Author: Amery Ortego

11. Top 15 Romantic Hill Stations Destinations In India
Author: Vox Vacation

12. How Can I Book Delta Airlines For The Las Vegas Trip?
Author: Michael Phelps

13. Reasons Why You Should Go Camping
Author: Shashi Singh

14. Amadeus Software
Author: williamsmith

15. Welcome The Monsoon With A Weekend Family Trip
Author: Pawar Travels

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: