123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Travel >> View Article

Spennende Måter å Losjere I Sør-afrika

Profile Picture
By Author: Nyati1
Total Articles: 9
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Sør-Afrika har blitt en av de hotteste reisemålene på planeten. Folk fra alle land og økonomiske situasjoner besøker ofte landet. Selv om mange sørafrikanere snakker engelsk, kan turister fortsatt få en meget autentisk afrikansk opplevelse. Det er mange spennende måter å losjere i Sør-Afrika enten den reisende søker en rustikk opplevelse, eller ønsker å bo, i det minste midlertidig, omgitt av luksus. Noen rom inkluderer personlig butlerservice.

Johannesburg, Pretoria og Cape Town er bare tre av de store stedene å losjere i SørAfrika. Alternativene inkluderer luksuriøse femstjerners telt og mer primitive telt for en komplett med safariopplevelse. Johannesburg, som en av de 50 største storbyområdene i verden, har alle kjedene og lokale hoteller man forventer av en storby. Pretoria og Cape Town mangler heller ikke innkvarteringer av alle typer. Fordi landet har blitt et så veldig populært reisemål, tilbyr til og med mer landlige områder som Kruger National Park mange måter å losjere i Sør-Afrika.

"Jeg elsker ...
... Sør-Afrika fordi det føles som om jeg er i Australia og Afrika på samme tid," sa Carol Jones i Sydney, New South Wales, Australia. "Cape Town blir ofte sammenlignet med Sydney, og jeg må være enig på noen måter. Det er betryggende å høre det engelske språket, men samtidig bli utsatt for så mange forskjellige dialekter og kulturelle opplevelser. Jeg har bodd overalt fra Hyatt Regency i Johannesburg til Lower Sabie Rest Camp i Kruger National Park. "

John Chan, en entreprenør fra Los Angeles, California i USA, gjentok lignende tanker om måter å losjere i Sør-Afrika.

"Jeg har vært ganske åpen om min kjærlighet til Kruger National Park," sa Chan. "Det er både en eksotisk og behagelig opplevelse for reisende i alle evner og aldre. Men jeg liker også noen av bush hyttene og jordhyttene. En favoritt jeg kan nevne er på Sabi Sabi Private Game Reserve. "

Nesten alle lodger og andre typer overnattingssteder i og utenfor Johannesburg tilbyr luft- eller bakketransport. Ellers kan representanter avtale andre løsninger. Den berømte sørafrikanske gjestfrihet har gjort at Jones, en enkelt kvinnelige reisende, føler deg komfortabel med å gå overalt fra indre by til isolerte områder i naturen.

"Jeg er alltid forsiktig når jeg reiser alene, men jeg må si at Sør-Afrika er hjemmet til noen av de mest fremragende turistguider i verden," sier Jones. "Selvfølgelig er det viktig å sjekke folks omdømme og referanser. Ta alltid forhåndsregler, spesielt hvis du reiser alene. Jeg sier dette for mannlige enkeltreisende også. Men egentlig, tror jeg Sør-Afrika er et av de tryggeste og mest spennende stedene i verden enkelt reisende kan besøke. Du kan virkelig ikke sette den kulturelle opplevelser opp mot den økonomiske verdien, selv om du ønsker en fem-stjerners lodge i Sør-Afrika. Hvis du har lyst til å reise dit, så gjør det. Du vil ikke angre på det! "

Total Views: 223Word Count: 463See All articles From Author

Add Comment

Travel Articles

1. Southwest Airlines Flight Change Policy
Author: Emma

2. What Good Things Will You Utilize When Booking A Cab On Jaipur Travel?
Author: pallabyadav

3. What Are The Things To Consider While Traveling And Booking A Taxi In Jaipur?
Author: pallabyadav

4. Why Be With Reputed Tour Operators On A Visit To Puri During Rath Yatra
Author: Dinesh Dash

5. Top 5 Things To Do Before Choosing A Taxi Service
Author: Ram Prasath

6. Tanzania Wildlife Safari Package Is The Tailor Made Safari Tour Package!
Author: Greatimageexpedition

7. Varför Välja Flyttfirma
Author: williumson

8. Gds Flight Booking System
Author: williamsmith

9. 24 Hours Taxi Services In Dehradun
Author: dehraduntaxi

10. Five Interesting Tips On How To Find The Best Hotel In Dursley!
Author: Amery Ortego

11. Top 15 Romantic Hill Stations Destinations In India
Author: Vox Vacation

12. How Can I Book Delta Airlines For The Las Vegas Trip?
Author: Michael Phelps

13. Reasons Why You Should Go Camping
Author: Shashi Singh

14. Amadeus Software
Author: williamsmith

15. Welcome The Monsoon With A Weekend Family Trip
Author: Pawar Travels

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: