123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> General >> View Article

Trend Nevresimler 4

Profile Picture
By Author: Melani Sammartino
Total Articles: 11
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Her sene kutlanmakta olan özel günlerin içerisinde özellikle bir tanesi çok mühim ve mukaddestir. Anneler gününden bahsediyoruz. Bu özel gün ile birlikte günlük rutin içerisinde yeterince zaman ayıramadığımız annelerimiz ile daha fazla ilgilenme fırsatı yakalayabilir, onlarla hoşça vakit geçirip değişik hediyelerle aramızdaki bağı güçlendirip anı ölümsüzleştirebiliriz. Açıkçası anneler günü ve sevgililer günü, yeni yıl, babalar günü gibi diğer tüm özel günlere bir alış veriş tuzağı gözüyle bakmamak gerekir. Bugün hangimiz her günümüzü stresten uzak, mutlu, sürekli ve iyi bir diyalog halinde, sevdiklerimize hak ettikleri değeri vererek geçirebiliyoruz ki? İşte tam da bu yüzden özel günlerin kıymetini bilip en azından o günlerde hayatın karmaşasına bir dur deyip unuttuğumuz değerleri yeniden yaşatmaya çalışmalıyız. Anneler böyle özel ve güzel günlerde bile fedakar ve ...
... bencillikten uzak yapılarından bir şey kaybetmezler. Onlar için seçeceğiniz hediye, istediği bir şey olsun diye uğraşsanız bile anneler ser verip sır vermezler. Kendi zevklerine göre bir hediyeyi bırakın, ihtiyaç duydukları bir şeyi bile alarak fazladan para harcamanıza gönülleri razı gelmez. Oysa sizin kadar annelerinizi de düşünen evekspres.com, tüm anneler için kampanyalarıyla ve indirimli çeşitleriyle bir katkıda bulunmayı amaç edinmiştir. Evekspres.com zengin ürün çeşidiyle her tür müşteri zevkine ve bütçesine hitap etmektedir. Ev tekstil ürünleri kategorisinde yorgan ve battaniyeler, yastıklar, bebek nevresimleri, bornoz ve paspaslar, çarşaflar, dört mevsim nevresimler, havlular, masa örtüleri, pike takımları, uyku setleri, yatak örtüleri ve nevresim takımları yer almaktadır.

Ev dekorasyon ürünleri kategorisinde banyo setleri, çöp kutuları, dekoratif ürünler, sabunluklar, duvar stickerları, ev aksesuarları, saatler, sepet ve sandıklar ile tablolar bulunmaktadır. Küçük ev aletleri kategorisinde baskül, çay makineleri, kahve makineleri, halı yıkama makineleri, elektrikli süpürgeler, epilasyon aletleri, saç kurutma makineleri, saç düzleştiricileri, tıraş makineleri, fritöz, ızgara, mikrodalga fırın, meyve sıkacağı, mutfak robotu, tost makineleri, şofben, ütü, ütü apartları ve ütü masası yer almaktadır. Son olarak mutfak araç ve gereçleri kategorisinde ise kaşık-bıçak-çatal setleri, yemek takımları, çay setleri, kahve setleri, çaydanlıklar, cezveler, kahvaltı takımları, tepsiler, saklama kapları, çerezlik ve sosluk tabaklar, baharatlıklar, servis takımları, rendeler, servis tabakları, pasta ve kek kalıpları, düdüklü tencereler, tencere setleri, tava setleri, omlet setleri bulunmaktadır. Annenize anneler gününde bir sürpriz yapıp hem evinde ihtiyaç duyduğu hem de değişik çeşitlerinden kullanmaktan hoşlandığı nevresim takımları ya da yemek takımları hediye edebilirsiniz. Her markanın modern ve şık ürün çeşitleri tüm beğenilere uygun olarak değişik renk ve desenlerde üretilmişlerdir. Pamuklu, saten, ipek ev tekstil ürünlerinden seramik, cam, metal mutfak araç ve gereçlerine kadar bütün detaylar evekspres.com adresinden rahatlıkla temin edilebilir. Öncelikle siteye üye olmanız gerekmektedir. Ardından dilediğiniz kategoriye tıklayarak bütün ürünlere göz gezdirebilir, detaylı açıklamaları ve fotoğrafları inceleyebilir, ürün karşılaştırması yapabilirsiniz. Satın almak için karar verdiğiniz ürünü sepetinize ekleyip satın alma işlemine devam edebilirsiniz. Satın alma işlemi esnasında kişisel bilgilerinizi ve iletişim adresinizi doğru girmeniz önemlidir. Ödeme yapma şeklinizi kendinizin belirleyerek dilerseniz o sırada kredi kartı ya da banka hesap numarası ile ödemenizi yapabilir, dilerseniz ürün teslimatı sırasında yine kredi kartıyla ya da nakit ödeme yapabilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürünler anlaşmalı kargo ile eksiksiz ve hasarsız biçimde evinize teslim edilecektir. Bu sayede siz de annenizin en sevdiği şeylerden birini seçip ona armağan olarak vererek, kalbini bir kez daha kazanma imkanı bulursunuz.

Total Views: 285Word Count: 505See All articles From Author

Add Comment

General Articles

1. The Digital Revolution Of Video Content
Author: YouTube ReVanced

2. Delving Into The World Of Mock Psychology: A Humorous Exploration
Author: alpharegiments

3. The Evolution Of Typography In Graphic design
Author: Anshika digital media

4. Unleash The Power Of Your Codepipeline: Steps To Optimise
Author: social signiance

5. What Are Crypto Arbitrage Trading Bots And Their Importance?
Author: .

6. The Future Of Medical Billing: Innovations And Trends In New York's Healthcare Industry
Author: Paulpandi

7. ଜାଣନ୍ତୁ ଅଧିକ ଖାଇଲେ କେମିତି ଓଜନ କମେ
Author: Argus News

8. ଗରମରେ : କେମିତି ପିଇବେ ଚା କିମ୍ଵା କଫି
Author: Argus News

9. Hair Straightening ବାରମ୍ବାର କରୁଛନ୍ତି କି?
Author: Argus News

10. Unveiling The Enigmatic Beauty Of Blue Agate Slabs
Author: Fusion Gem Stones

11. ପ୍ୟାକ୍ ହୋଇଥିବା ଫଳ ରସ ପିଉଛନ୍ତି କି ?
Author: Argus News

12. Inchirierile De Masini Sunt Solutii Flexibile Si Atractive
Author: Razvan

13. Best State Of The Art Search Services In North Carolina, Usa
Author: Jyothsnarajan Dasi

14. Permira To Buy Majority Of Biocatch At $1.3bn
Author: Ben Gross

15. What Data Scientists Truly Accomplish, As Stated By 35 Data Scientists
Author: Sarika

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: