123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Beauty >> View Article

Et Nyt Look Med Hair Extensions

Profile Picture
By Author: Josef Crook
Total Articles: 3
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Hår extensions med ægte hår eller med fiberhår bruges når du ønsker at skabe hurtige forandringer med dit hår. Der findes mange teknikker, typer og kvaliteter og det er helt afhængigt af hvad du ønsker.
Former for extensions

• Clips on - Dette anbefales som en midlertidig løsning, f.eks til fest eller de dage hvor du vil gøre lidt ekstra ud af håret. Clips on hair extensions kan bruges både til at give fylde og til at give længde.

• Hot fusion - Anbefales hvis der ønskes en mere holdbar og permanent løsning. Her påsættes håret i totter af op til 1 gram pr. stk og der bruges keratin til påsætningen. Keratinen varmes op og derved kan hårtotten limes sammen med kundens eget hår, uden at beskadige håret.
Keratin er 100% naturligt og findes i forvejen i vores hår og negle. Påsætning af hot fusion hair extensions bør altid foregå hos en professionel og det frarådes på det kraftigste at forsøge at fjerne hot fusion extensions ved at trække i håret eller smelte keratinen. Keratin kan holde i flere måneder ved den rette pleje.

• Tape on - Er en fin løsning ...
... med en mellem holdbarhed. Tape extensions holder bedst hvis de påsættes med sandwichmetoden, så limsiderne klistres sammen med lidt hår imellem. Men tapen er meget sart overfor plejeprodukter, fedt i hovedbunden og på fingerne.

• Hestehale- Dette er en løsning der er velegnet til dem med et tyndt - og/eller kortere hår. Denne form for hair extensions kræver blot at ens eget hår kan sættes op i en lille hestehale som hår extensions hestehalen sættes fast på.

• Parykker - Er en rigtig god løsning hvis man f.eks af medicinske årsager har mistet håret. Der findes idag mange flotte parykker, som er lavet så det hverken kan ses eller mærkes at man bruger paryk. Parykker bør altid være lavet af ægte hår. Med mindre det blot er en paryk til fest, så kan fiber hår sagtens bruges.

• Hairpieces - Dette er den hurtige løsning til dem der ønsker et langt flot hår til f.eks fest eller en særlig lejlighed. Disse hairpieces findes både i ægte hår og fiber hår, og begge former for hair extensions er meget populære idag.

• Vævning - En teknik hvor håret flettes i små fletninger tæt på hovedbunden og der efter syes hair extensions på fletningerne. Dette bør dog kun udføres af de saloner der er specialister i dette.

Farve og struktur -

Der findes et stort udvalg af farver og strukturer hvad enten du vælger ægte hår extensions eller fiber hair extensions. I dag laves der fiber extensions der både ser ud og føles som ægte hår. Forskellen er dog at fiberhåret ikke reflekterer lys på samme måde som ægte hår gør. Hair extensions i ægte hår, ser derfor mere levende ud.

Pleje af hair extensions –

Det er vigtigt at pleje sine hair extensions på den rigtige måde. Vask altid med en mild shampoo og undgå f.eks produkter med olie, da olie kan opløse tape og keratin. Sov aldrig med dine extensions med mindre det er hot-fusion eller tape. Og lad altid dine hairextensions ligge og tørre på et håndklæde og børst dem først når de er helt tørre og har fået silikonedråber i spidserne.

About Info:

Få mere information om hår extensions hos www.behair.dk

Total Views: 145Word Count: 553See All articles From Author

Add Comment

Beauty Articles

1. Business Coaching For Stylists
Author: Buddy Sharp

2. Medical Aesthetics: Enhancing Confidence
Author: insights care

3. Here’s What You Need To Consider Before Getting A New Hairstyle
Author: Chris Babb

4. Top Bio Fertilizer Suppliers
Author: Anand Agrocare

5. Vitamin C Serum: Your Skin’s Best Friend
Author: Preeti Sharma

6. Straight Hair Care Maintenance Guide
Author: Chris Babb

7. Selecting The Best Products For Your Skin
Author: Brown Dexter

8. The Chakra Ring: The Easiest Way To Open Your Chakras
Author: Spencer Kluesner

9. Different Types Of Toothbrushes
Author: Marry Brown

10. What Are The Causes Of Skin Pigmentation?
Author: Dr. Pavithra HN

11. Cross-platform App Frameworks In 2020?
Author: Appdeveloper

12. Top Skincare Mistakes To Avoid In Winters
Author: Spark Multitrade

13. 9 Tips To Choose The Right Web Development Company
Author: OmTec Web

14. Tips For Maintaining Your Colour-treated Hair
Author: Adam Almine

15. Common Hair Care Mistakes That You Need To Avoid
Author: Adam Almine

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: