123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Insurance >> View Article

Verzekering Dekking Voor Uw Mobiele Telefoon Tegen Verlies Of Beschadiging

Profile Picture
By Author: Alexander Schuil
Total Articles: 3
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Het huidige aanbod van mobiele telefoons die beschikbaar zijn vanaf de top fabrikanten als Apple zijn , Samsung , HTC , Sony , Blackberry , en anderen zijn zeer geavanceerd en hebben een lange lijst van functies die kunnen worden uitgevoerd . Dit is de reden dat ze worden genoemd " smart phones " , en ze zijn zo geavanceerd dat ze het grootste deel van de functies van een personal computer kan presteren.

Volledige verzekeringsdekking:-Omdat een mobiele telefoon voert zoveel gegevens over je persoonlijke leven , alsmede de activiteiten van het dagelijks leven , het verlies van een of schadelijke men door een ongeval is iets dat heel traumatisch zou kunnen zijn voor de eigenaar . In Europa zijn er bedrijven die nu uw smart phone zal verzekeren voor het geval het is beschadigd bij een brand , vallen , diefstal , enz. Op basis van de aard van de slimme telefoon je hebt , kunt u regelen voor de mobiele telefoon verzekering voor diefstal , beschadiging als gevolg van regen , storm , brand of alle handelingen van de natuur , thuis of in het buitenland . Echter, als uw telefoon wordt gestolen of beschadigd is geraakt als gevolg ...
... van een onwettige activiteit , dan is een politierapport of enige vorm van bevestiging bewijs is vereist.

Limited Global Insurance Coverage:-Terwijl uitgebreide wereldwijde dekking wordt gegeven voor de bovengenoemde oorzaken , zij eraan herinnerd dat de meeste bedrijven niet zal uitgeven mobiele telefoon verzekering voor schade als gevolg van normale slijtage , glazen afdekplaat scheuren of krassen of beschadigingen die ontstaan door om dagelijks te gebruiken . Deze bedrijven zijn vrij strenge eisen aan de manier waarop de slimme telefoon is behandeld , voordat ze stappen om terug te betalen of bieden u een soortgelijke telefoon te nemen . Er zijn een aantal clausules met betrekking tot de eventuele schade van uw verzekerde mobiele telefoon , voor kleine beschadigingen , zullen de kosten van de reparatie werkzaamheden aan de telefoon worden terugbetaald aan de klant . Als de telefoon is gevonden te zijn niet te repareren of gevonden om een totaal verlies , wordt u vergoed de kosten van een vervangende smartphone.

Zeer Redelijk Premies:-De mobiele telefoon verzekering die door deze bedrijven in Europa , vooral in Nederland , omvat vele soorten gadgets . Deze omvatten de I - Phone , I - Pads en tablets van bedrijven als Samsung , enz. U hebt de mogelijkheid van het verzekeren van uw elektronische gadgets , afhankelijk van de diensten die elk programma biedt en de hoeveelheid geld die je moet betalen als premie voor de dienst . Voor high - end en zeer dure smartphones , tablets en andere items is er een hogere jaarlijkse premie beleid dat een vervanging voor het item dat je hebt verloren heeft , er is een optie van het betalen van een maandelijkse premie ook, maar alle abonnees zullen moeten betalen een eenmalige administratiekosten in rekening , afhankelijk van de waarde van uw smartphone of tablet.

Auteur van dit artikel zegt over hoe om goedkope mobiele telefoon verzekering te krijgen. Voor meer informatie bezoek website.

Total Views: 285Word Count: 520See All articles From Author

Add Comment

Insurance Articles

1. Protecting Your Investment With Commercial Property Owners Insurance
Author: Pawan Kumar

2. How Violin Insurance Saves The Day?
Author: micheljordan4

3. How Do I Invest In Gold Through Sip?
Author: Jane Joness

4. 8 Investment Hacks To Help You Grow Your Wealth
Author: Jane Joness

5. The Dos And Don’ts Of Owning A Recording Studio
Author: victor12johnson

6. How To Assess The Reputation Of An Insurance Brokerage Firm
Author: Top Choice Insurance

7. Understanding Wealth: The Rise Of Family Offices In India
Author: Drishti Desai

8. 5 Questions You Need To Ask Before Renting A Clarinet Instrument
Author: musicinstrumentsins

9. The Effects Of Your Driving History On The Price Of Your Car Insurance
Author: Stephan Rose

10. How To Pack And Ship A Saxophone Safely?
Author: micheljordan4

11. Securing Your Tomorrow: Advancements In Car Insurance Technology In Uae
Author: Stephan Rose

12. Important Factors To Consider For Musical Instrument Repair
Author: victor12johnson

13. Mastering Xactimate Estimating Services For Roof Repairs And Replacements
Author: Chloe Decker

14. Music Lesson Insurance For Instrumental Teachers
Author: musicinstrumentsins

15. Navigating Car Insurance Renewal: Essential Tips For The Road Ahead
Author: Stephan Rose

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: