123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Web-Hosting >> View Article

En Analyse Av Virtuell Server

Profile Picture
By Author: Rich1flear
Total Articles: 10
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

Spørsmål: Hvordan kan man koble programvare fra maskinvare? Ved hjelp av en virtuell server. Etter at virtualiserings-programvaren (hypervisor) er installert på din fysiske server kan én enkelt server håndtere flere virtuelle servere. Disse vil da oppføre seg som fysiske servere, men er ikke koblet direkte mot maskinvaren på den fysiske serveren.Ofte når man benytter en fysisk server, også kalt en dedikert server, utnytter man ikke dens fulle potensiale. Den fungerer ypperlig og ting går unna, men du har investert mye mer penger enn du trengte.
Når du bruker en virtuell server kan du øke utnyttelsen av en fysisk server, som resulterer i en kraftig nedgang i kostnader til maskinvare og vedlikehold, ettersom man ofte kan gå ned fra f.eks fem fysiske servere, til en fysisk server med fem virtuelle servere satt opp på den (selvagt avhengig av hvor kraftig serveren er). Dette vil også bruke mye mindre strøm og dermed kutte kostnadene ytterligere.
I tillegg til dette gjør virtualisering slik at du oppnår mye større fleksibilitet . Ettersom en virtuell server ...
... er separert fra maskinvaren er det mye lettere å oppgradere den uten å måtte inverstere i ny maskinvare og fysisk oppgradere serveren. Hvis man trenger mer RAM, CPU eller harddiskplass er det bare et spørsmål om å justere et par innstillinger. Backup av en virtuell server er også en veldig enkel prosess. Siden en virtuell server som oftest består av en enkelt fil på en lagringssserver et sted, er det så enkelt som å tilbakeføre denne enkle filen fra en backupserver og så er man oppe og kjører igjen innen få minutter. Ingen flere timeslange reinstalleringer av den fysiske serveren etter en diskkræsj o.l.
Ettersom en virtuell server kjører sitt eget operativsystem, blir det derfor svært enkelt å kunne prøve ut flere operativsystemer, finne det som passer ditt behov, lage en mal av dette, og i fremtiden benytte dette ferdiginstallerte ‘bildet’ av en server til å opprette nye tilsvarende servere. Dette gjør at man kan ha en virtuell server hosting fullstendig tilpasset sitt eget behov oppe og kjøre innen svært kort tid.
En liten hake ved å benytte mange virtuelle servere på samme fysiske maskin er hvis det oppstår en feil på maskinvaren. Alle de virtuelle serverne vil da bli påvirket og ikke kun den fysiske. For å slippe unna dette er det flere og flere som tilbyr en plass i en serverklynge. Dette betyr at du du får høy tilghengelighet, hvis en av de fysiske serverne svikter, vil du automatisk bli flyttet over til en av de andre i klyngen, uten nedetid. Dette forutsetter selvsagt at de fysiske filene til de virtuelle serverne ligger på en delt lagringsplass, men dette er nesten alltid tilfellet ved en slik klyngeløsning.Hvis man ønsker å kutte kostnader, oppnå større fleksibilitet, få potensielt enda bedre oppetid, så er en virtuell server et ypperlig valg.

Total Views: 217Word Count: 471See All articles From Author

Add Comment

Web Hosting Articles

1. What Is Deluxe Linux Hosting With Cpanel Raisinghost
Author: Raising Host

2. Top Advantages Of Cloud Services Afghanistan
Author: Aswain Medha

3. Ecommerce Shopping Cart Solutions Vs Custom Ecommerce Development
Author: Jigyasa

4. Tips To Get Reliable Web Hosting In Afghanistan For Launching A Website
Author: Aswain Medha

5. Some Useful Techniques To Reveal Top Rated Web Hosting Companies Online
Author: Aswain Medha

6. Cloud Migration Companies In Pune
Author: Cloud IBN

7. What Is Wordpress (wp) Mean?
Author: Aviva

8. What Is Shared Hosting?
Author: Edward Watts

9. Best Website Hosting Services To Host Your Website
Author: Rosario Berry

10. How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good Interserver Domain Coupon
Author: Ratul Roy

11. Data Center Infrastructure Management (dcim) Market - Growth, Trends, Covid-19 Impact, And Forecasts (2021 - 2026)
Author: Poojan Dogra

12. Security Printing Market - Growth, Trends, Covid-19 Impact, And Forecasts (2021 - 2026)
Author: Poojan Dogra

13. Bluehost Review: Is It The Best Host?
Author: Karthik Chandra

14. What Is Linux Reseller Hosting?
Author: Raising Host

15. Comparison Between Matrix Mlm, Binary Mlm And Unilevel Mlm Plan
Author: Elite MLM Software

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: