123ArticleOnline Logo
Welcome to 123ArticleOnline.com!
ALL >> Education >> View Article

220-701 Exam Questions & Answers

Profile Picture
By Author: Jashley ohnson
Total Articles: 59
Comment this article
Facebook ShareTwitter ShareGoogle+ ShareTwitter Share

31. Which of the following components are included in a typical laser printer maintenance kit? (Select THREE).

A. Image drum

B. Paper pickup rollers

C. Fuser

D. Duplexer

E. Toner

F. Transfer roller

Answer: BCF A+ Exams


32. Which of the following are valid ports for printing over a network? (Select TWO).

A. USB 001

B. \\computername\sharename

C. SNMP

D. IP_ip_address

E. IEEE 1394

Answer: BD

33. A computer is overheating but the fans are not obstructed and there is no dust on the components or heatsinks. The MOST likely cause of the overheating is that: (Select TWO).

A. there are not enough fans.

B. the case is too small.

C. the processor is too fast.

D. one or more fans are inoperable.

E. the memory is defective.

Answer: AD

34. To lengthen the life of computer hardware, it is BEST to perform which of the following actions on a routine basis?

A. Degauss the display and drives.

B. Clean out the dust ...
... with compressed air.

C. Defragment the hard drive weekly.

D. Clean out the dirt with a damp rag.

Answer: B

35. Which of the following is the BEST way to remove a USB device on a laptop computer?

A. Remove hardware in Control Panel.

B. Stop the device, and then remove from laptop.

C. Turn off the laptop, and then turn off the device.

D. Remove the driver from Device Manager.

Answer: B

36. Which of the following registry keys store data about all accounts on the machine?

A. HKEY_ CURRENT_USER

B. HKEY_USERS

C. HKEY_CURRENT_CONFIG

D. HKEY_LOCAL MACHINE

Answer: B

37. When trying to print, a balloon in the system tray indicates a print job has failed to print. Which of the following is the MOST likely cause?

A. The printer does not recognize the font type.

B. The paper needs to be replenished.

C. The computer needs to upload the print job.

D. Printer firmware needs to be updated.

Answer: B CompTIA

38. A user has asked for a technician to update the device drivers for their modem on a Windows XP system. The technician has the correct, updated drivers, but is unable to successfully install the drivers. Which of the following would be the MOST likely cause of the problem?

A. The high encryption package is not installed.

B. The modem is not functioning properly.

C. The account does not have permission to install drivers.

D. The modem is not recognized in Device Manager.

Answer: C

39. Which of the following is a hazard associated with improper disposal of a CRT?

A. Electromagnetic Interference (EMI)

B. Mercury

C. Lithium

D. High vacuum

Answer: B

40. While working inside of a desktop computer, a technician finds a wire with insulation damage from rubbing up against a cooling fan. Which of the following should be used to repair the wire free Cisco question papers
?

A. Electrical tape

B. Masking tape

C. Duct tape

D. Wire nut

Answer: A

Total Views: 357Word Count: 440See All articles From Author

Add Comment

Education Articles

1. Mineral Admixtures For Rust Prevention In Concrete
Author: Ivar

2. Polymer-based Corrosion Protection For Long-lasting Performance
Author: Ivar

3. Inhibitors For Steel Reinforcement: Improving Concrete Durability
Author: Ivar

4. Concrete Sealers With Corrosion Inhibitors: Protecting Durable Structures
Author: Ivar

5. Python Vs Java: Which Programming Language Should Beginners Learn First In Bangalore?
Author: aptech

6. Top 10 Cbse Schools In Howrah: Key Factors Parents Should Consider
Author: Siya

7. Why Choosing The Right English Medium School In Khordha Matters For Your Child’s Future
Author: Asha International School

8. Ai Security Online Training And Ai Security Course
Author: Subahan

9. Salesforce Devops Course | Salesforce Devops Ai Training
Author: Visualpath

10. How Does Draft Management Work In Sap Rap Applications?
Author: golla kalyan

11. Aaism Certification: Exam Cost, Requirements, Domains, Training & Study Guide
Author: nytcc

12. Generative Ai For Azure Data Engineers – Corporate Training
Author: Vamsi Ulavapati

13. Enhancing Workplace Safety With Expert Training: Empowering A Safer Future
Author: Abijith

14. Navodaya Evs Book Pdf: Download Free Study Material For Class 6 Jnvst 2027
Author: VedaAcademy1

15. Best Foreign Languages To Learn In 2026 For Career Growth
Author: Jai

Login To Account
Login Email:
Password:
Forgot Password?
New User?
Sign Up Newsletter
Email Address: